Варна: Фестивал на зелените идеи ‘2013

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Варна: Фестивал на зелените идеи ‘2013

Мнениеот FramarModRosi » 27 Мар 2013, 14:05

GREEN.jpg
GREEN.jpg (16.91 KiB) Прегледано 235 пъти
Фестивал на зелените идеи ‘2013 ще разкрие всички тайни на градинарството в Екопарк - Ботаническа градина, Варна от 11 до 14 май. Организатор на събитието, което ще премине под надслов „Човек, Общество, Природа – Устойчиво развитие“ е Асоциацията на производители на декоративни растения в България (АПДРБ).
Фестивалът ще включи изложение за цветя, видове декоративни растения, ландшафтна архитектура, оранжерии, градинско оборудване и др. На събитието ще бъдат разположени 3 изложбените зони – Демонстративна, Експозиционна и Търговска.
В Демонстративната зона ще бъдат показани постоянни композиции, които ще останат за ползване от Екопарк и Университетските Ботанически градини и след изложението.
Експозиционната зона ще включи идеи и проекти, чиито материали ще могат да бъдат обявени за продажба през последния ден на зеления фестивал.В Търговската зона пък търговци и производители ще могат да договарят продуктите си.
Зелените идеи ще бъдат придружени от богата съпътстваща програма - конкурси, семинари, презентации, студентски изложби, книжарници, зелени работилници за деца, демонстрации на клуб Икебана, Бонсай и Флористи и др.
FramarModRosi
 
Мнения: 321
Регистриран на: 12 Дек 2012, 15:27

Re: Варна: Фестивал на зелените идеи ‘2013

Мнениеот Мики Маус » 27 Авг 2019, 15:00

Аз предлагам Фестивалът на зелените идеи във Варна да се провежда съвместно с бирен фестивал. Така, докато жената се захласва по цветя, видове декоративни растения, ландшафтна архитектура и разкрива тайните на градинарството, аз ще мога необезпокояван да изследвам качествата и здравословното въздействие на светлото пиво върху организма си. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта