07.06.2013 - РИБИ - СЪРЦЕТО ВИ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ.

07.06.2013 - РИБИ - СЪРЦЕТО ВИ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ.

Мнениеот modejane » 07 Юни 2013, 09:40

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес не отделяйте прекалено много внимание на детайлите. Концентрирайте се над общата картина. Опитайте се да се сближите с нови хора и да им разкажете за вашите идеи. Възможно е да излезе нещо интересно, по което си струва да се работи.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ще имате много за споделяне с любимите ви хора. Направете го. Те ще се зарадват на вашата откровеност. Те ще запомнят вашите думи не забравяйте това.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят за много от вас ще е успешен и някак си щастлив. Всичко около вас ще се движи прекалено бързо и най – вече вие. Така, че се подгответе за ден на бързи обороти. Изненади няма да липсват.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес рано сутринта ще чуете нещо, което ще ви накара да мислите целия ден. Ако е възможно се опитайте да не обръщате внимание на думите на околните. Вършете си вашата работа смело, защото имате да гоните срокове.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Днес денят е изпълнен със страхотни идеи. Ще сте творчески настроени и ще имате желание да правите малки подаръчета на ваши близки. Това е чудесно, ще ги зарадвате, а също и себе си. Всяко добро се връща, помнете това.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Петък е, а девите вече нямат търпение до края на работния ден. Плановете ви са много и все щури. Бъдете внимателни в действията си и, ако сте обвързани пазете достойнството на половинката си.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес май ще събирате багажа за морето. Дано времето е хубаво за се насладите на почивните дни. Внимавайте да не се забъркате в конфликти, защото това ще влоши настроението ви и ще донесе само неприятни емоции.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Не забравяйте важните събития днес. Ако го направите е възможно да обидите близък човек и това да влоши отношенията ви с него. Денят е динамичен за много от вас. Нищо, че е петък, вие ще се приберете смазани у дома.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Денят ще ви поднесе редица изненади, но не бива да се плашите от тях. Приемете ги с усмивка на уста и ще видите как всичко може да бъде лесно и леко. Очаква ви весела вечер на вън с приятели.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Ден прекрасен за Козирог. Очаква ви прекрасна вечеря с приятели и любим човек. Насладете и се, защото през следващите дни ще имате доста домашна работа и няма да успеете да си починете.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Премислете внимателно всичко, което се случва около вас и с вас. Ако се наложи слезте на земята и вижте как реално стоят нещата.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес ще имате чувството, че сърцето ви се нуждае от повече внимание. Ваши близки ще имат нужда от вас, така, че ако е възможно им помогнете. Ако сте прекалено далеч от тях обадете им се.Ще ги зарадвате.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Re: 07.06.2013 - РИБИ - СЪРЦЕТО ВИ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ.

Мнениеот ninars » 07 Юни 2013, 13:17

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Денят за много от вас ще е успешен и някак си щастлив. Всичко около вас ще се движи прекалено бързо и най – вече вие. Така, че се подгответе за ден на бързи обороти. Изненади няма да липсват.
Вярно е! Денят ми определено тече на бързи обороти,
ninars
 
Мнения: 345
Регистриран на: 10 Дек 2012, 19:51


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта