20.06.2013 -БЛИЗНАЦИ - РОМАНТИКА И ЩАСТИЕ!

20.06.2013 -БЛИЗНАЦИ - РОМАНТИКА И ЩАСТИЕ!

Мнениеот modejane » 20 Юни 2013, 09:16

ОВЕН (21 март– 20 април)
За разлика от вчерашния ден, днес нещата ще се случват обещаващо добре. Ще флиртуват с вас и ще ви се усмихват почти през целия ден. Възможно е да получите подарък, който определено ще е по вкуса ви.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Някои от вас днес разгорещено ще си търсят нов дом, а тези които имат такъв ще се впуснат в подредба и чистене. Късмета ще е на ваша страна и в деловите отношения. Днес ви очакват парични постъпления.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Колко малко му трябва на близнака. Няколко мили думи от интересна личност, мил жест и вече е на седмото небе от щастие. Днес денят е щастлив за вас. Ще получите много изненадващи самопризнания.
РАК (22 юни– 22 юли)
Днес бихте могли да свършите много работа благодарение на приятелите си. Важно е само да ги допуснете до себе си и да им позволите да ви помогнат. Не действайте егоцентрично, а работете в екип за да жънете успехи.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Добър момент да се откажете от вредни навици. Не е изключено част от вас да решат кардинално да променят начина си на хранене и да станат вегетарианци. Успех в новото начинание, съветваме ви да го направите постепенно.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Днес ще реализирате идеите си и ще се издигнете в очите на шефовете си. Вечерта ви очакват приятни мигове със семейството. Купете подарък на най – малкия член за да го зарадвате.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес шефът ви ще е в добро настроение и , ако успеете да докажете колко сте незаменими може да получите интересна награда, а защо не и повишение. Всичко е във вашите ръце, не пропилявайте шансовете си.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес ще сте особено щастливи благодарение на личност от противоположния пол. Това е прекрасно чувство, което ще ви държи цял ден и ще ви помага да се справите с тежкия работен график.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Не е изключено да се чувствате под напрежение, а това да доведе до прибързани действия. Опитайте се да бъдете спокойни и трезвомислещи и всичко ще се нареди както бихте искали. В края на работния ден ви очаква малко подаръче от таен почитател/ка
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес настроението ви е особено преповдигнато. Щастливи и някак безгрижни ще се чувствате. Вечерта ще ви се иска да съберете семейството си и да се почерпите в луксозен ресторант. Направете го, ще си изкарате незабравимо.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес ще стигнете до извода, че работата ви носи щастие. Няма по-хубаво от това да работиш това, което обичаш и да обичаш това, което работиш. Настроението ви ще е добро, очаква ви път.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Настроението ви ще е силно променливо днес и това ще ви прави емоционално лабилни. Бъдете внимателни как се отнасяте с близките си хора за да не ги нараните с думи, които дори не мислите.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта