08.07.2013 - СТРЕЛЕЦ - СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ.

08.07.2013 - СТРЕЛЕЦ - СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ.

Мнениеот modejane » 08 Юли 2013, 09:17

ОВЕН (21 март– 20 април)
Не правете планове за нови проекти и не започвайте такива. Бъдете сдържани в общуването си с околните колкото и да не ви се иска и да усещате, че сте на ръба на търпимостта си. За да се почувствате малко по – спокойни, направете си среща с близък приятел/ка и изплачете „мъката” си.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Бъдете твърди, днес трябва да вземете важно решение. Доверете се на интуицията си и ще сте право в целта. Ако ви остане свободно време от натоварения работен график може да помислите за релаксиращ масаж.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Днес ще се чувствате изморени, нищо че е първия ден от нова седмица. Ако имате възможност разпуснете и спретнете мини фиеста в офиса. Очаква ви дълъг работен ден, който ще свърши едва след 20ч. Нищо, че е късно, направете си масаж и пийте една чаша бяло вино за да успокоите страстите
РАК (22 юни– 22 юли)
Жадувате за коренна промяна в живота си. Не бързайте, а премислете добре всичко, което смятате да направите. Дайте си време за да обмислите внимателно решението си за да не съжалявате после. Ако главата ви боли от много мисли, отидете на танци днес. Ще се срещнете с интересни личности, които ще ви разсеят.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Обърнете внимание на вашата външност. Макар, че днес имате доста работни ангажименти намерете време за си направите интересна прическа. Момента е подходящ да сведете километричния си списък с цели и задачи само до две. Вземете се в ръце и бъдете малко по – мобилизирани. Ако имате половинка изненадайте я с приятно съобщения.
ДЕВА (23 август– 22 септември)
Обърнете внимание на паричните въпроси. Бъдете малко по-пестеливи днес, защото има възможност да си купите скъпа почивка извън граница. Не е толкова лошо да помислите за почивката си, но обмислете добре всички възможни варианти и отидете на място където ще имате възможността да си почините истински.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Днес ще бъдете окриляни от невинен флирт. Ех, лято, дай боже всекиму такъв късмет. И все пак не се захласвайте прекалено много, защото имате един куп задължения в офиса, които чакат вас и шеф, който не е в най – доброто си настроение.
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Пазете се от хора, с които сте се запознали сега. Не се доверявайте и бъдете готови да отговорите, ако ви настъпят. Уикенда беше изморителен, за това, ако имате възможност си починете днес. Ако не – пийте няколко силни кафета и бъдете готови за фронта.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес може да сте силно привлечен от противоположен на вас човек. Ако толкова силно искате среща с него/ нея, направете го и вижте до къде ще ви отведе тя. Може да е началото на нещо вълнуващо.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Днес няма да можете да се отървете от мисълта за нов домашен проект. Ще начертаете в главата си новите стени на апартамента, цвета на кухнята и спалнята. По-спокойно, всичко това изисква време и доста средства. И двете в момента не са ви в изобилие.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес ще имате възможност да контактувате с много нови хора, които няма да бъдат от града, в който живеете. Обърнете внимание на всички. Може да се получат интересни и дълги приятелства.
РИБИ (20 февруари– 20 март)
Днес можете да се сблъскате с несправедливост. Не бързайте с емоционалната си реакция и се оставете да ви води разума. Днес ще имате късмет в службата и евентуално повишение.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта