10.09.2013 - РИБИ - ХАПНЕТЕ ВКУСНА ХРАНА ЗА СПОКОЙСТВИЕ

10.09.2013 - РИБИ - ХАПНЕТЕ ВКУСНА ХРАНА ЗА СПОКОЙСТВИЕ

Мнениеот modejane » 10 Сеп 2013, 10:28

ОВЕН (21 март– 20 април)

Днес не изневерявайте на принципите си. Ваши колеги ще се нуждаят от помощта ви. Съдействайте им и ще получите тяхната благодарност и уважение. Възможно е да получите предложение за почивка. Обмислете го добре, за да предотвратите неприятни изненади. Дамите от зодията ще се чувстват много сексапилни днес.
ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)

Време е да помислите за сериозните неща, които ви очакват. Това важи особено за мъжете от зодията. Бъдете отговорни, уравновесени и верни. На дамите ще им се случат интересни неща и ще станат свидетели на събитие, което ще ги накара да се замислят за бъдещето си и да пренаредят приоритетите.
БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)

Ще се събудите в не толкова добро настроение, което после ще прерасне в изнервеност и нетърпение. Това ще продължи до обяд. Бъдете уравновесени и не се поддавайте на провокации. Обмислете добре бъдещи предложения както и връзката си. Опитайте се да не си губите времето с ненужни действия и хора.
РАК (22 юни– 22 юли)

Днес за вас ще е полезно да проявите максимална доза устойчивост. Разделете хората около вас на такива, които ви помагат и на такива, които ви пречат. Ограничете контактите си с негативните личности и самите вие ще се почувствате много по-добре.
ЛЪВ (23 юли– 22 август)

Днес е добре да държите на обещанията си. Особено, ако са отправени към близък и любим човек. Ако работата ви е прекалено много и не успеете да я свършите до края на работния ден, вземете малко и за дома си. Щом това ще ви накара да се чувствате по-спокойно.
ДЕВА (23 август– 22 септември)

Днес ангажиментите ви ще се множат. Обърнете внимание на семейството си и, ако е нужно говорете с близките си. Хубаво е да изясните всички неизяснени неща. Помислете за настоящето и за възможности за допълнителни финанси. Дамите от зодията ще се впуснат в спазване на диети и спортни мероприятия.
ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)

Днес денят е отреден да свършите малко лична работа, която отлагахте дълго време. Половинката ви ще изисква от вас да бъдете искрени и верни. Не я подвеждайте, Помислете добре кои са истинските ви приятели. Време е да направите едно изчистване .
СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)

Днес най – добре е, ако прекарате деня пасивно. Ще е полезно да правите дихателни упражнения за да потушите емоциите и нервността си. Обърнете внимание на здравето си. Намерете време и да се чуете с близки за вас хора. Бъдете честни с тях.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)

Днес е много подходящ ден за комуникация с противоположния пол. Може неочаквано да намерите вещи, които са изгубени преди много време. Това ще ви усмихне и ще ви върне стари хубави спомени.
КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)

Днес имате право да помечтаете и фантазирате. Ако намерите време починете на работното си място. Явно имате нужда от това, особено ако вечер заспивате рано пред телевизора. Ще получите предложение за среща. Приемете и не бъдете с предубеждения.
ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)

Обърнете внимание на околните и забелязвайте знаците, които те ви дават. Особено, ако се отнася до човек, който е влюбен във вас. Не се подценявайте и критикувайте прекалено много. Денят ще е интересен за вас и ще получите предложение за пътуване. Приемете го.
РИБИ (20 февруари– 20 март)

Днес не се притеснявайте да си поплачете, ако имате възможност къде да се скриете. Мъжете от зодията ще бъдат силни и много уравновесени. Дамите за сметка на това ще са мнителни, недоверчиви и много изнервени. Успокойте страстите с вкусна храна, но нека не бъде калорична.
modejane
 
Мнения: 128
Регистриран на: 12 Яну 2013, 10:38

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта