30.12.2013 – Скорпион - Имат нужда от вас!

30.12.2013 – Скорпион - Имат нужда от вас!

Мнениеот FramarModKalina » 30 Дек 2013, 10:22

ОВЕН (21 март– 20 април)
Днес, като истински дар се спуска искреността з вас! Не пестите мнение и коментари. От една страна това може да се отрази добре, но от друга ще е във ваш плюс да преценявате правилно ситуацията! Мобилизирайте силите си за последният работен ден от тази година!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Днес ви се предоставя възможност за предновогодишни забавления, какво по-хубаво! Бъдете внимателни, защото все пак днес е и работен ден. Ако сте обвързани е възможно да имате някои проблеми с половинката си, заради късният час, в който ще се приберете!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Звездите съветват да дадете на тялото си почивка, но не може да се каже същото и за умът ви. Днес ще поработите, както е редно, за да бъде новогодишната ви почивка по-сладка. Не взимайте присърце думите на половинката си, ще се опитат да ви убедят, че днес не би трябвало да сте на работното си място! Въпреки всичко се концентрирайте!

РАК (22 юни– 22 юли)
Днес трябва да забравите мързела, това ще бъде най-успешната формула, за прекаратване на новогодишната нощ без угризения. Не се поддавайте на емоции, които не засягат работното ви място, в момента нищо друго не би трябвало да има значение.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Звездите ви съветват днес да разтоварите тялото и духът си със спортни занимания или еднодневна диета. Няма нищо по-хубаво от презареждането на силите с малко здравословни занимания. Не забравяйте и да обърнете внимание на работата си, за да не се окажете изостанали спрямо колегите си!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Денят ви ще бъде много успешен, ако успеете да се концентрирате и да свършите работата, която сте запланували. Не се отдавайте на удоволствията, защото това може да се окаже много лош капан, за който не сте и предполагали. Имате нужда от вниманив, което ще получите през втората част от деня!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Намерете време да почистите домът си, все пак трябва подобаващо да изпратим старата година с хубавите и лоши моменти. Не забравяйте и за задълженията си на работното място, не е добре да се претоварвате, така че намерете златната среда за вас. Почивката в краят на деня е задължителна!


СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Днес не е добре да започвате нови дела на работното си място. Ваш близък точно в този момент има силна нужда от стабилен човек до себе си. Помогнете му, по този начин ще прибавите поредното добро дело към отминаващата година. Знайте, че и това няма да остане незабелязано!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Днес денят ви ще бъде успешен, ако не се опитвате да се справяте сами с всичко. Позволете на приятел да ви помогне! Ако не сте решили къде да прекарате новогодишната нощ, днес ще изскочат най-добрите предложения за това, не ги пропускайте!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Добре е да изясните отношенията си със семейството. Това е добра крачка за посрещане на новата година с мир и хармония. Възможни са някои новини, които няма да си ви по вкуса и е възможно да не ви зарадват особено. Не бъдете егоисти – споделяйте!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Днес особено задоволство ви изпълва още от сутринта. Имате желанието да подарите нещо малко и от сърце на близък човек. Бъдете сигурни, че ще го зарадвате, а и ще доставите удоволствие на себе си. Бъдете вниманелни в плановете за новогодишната нощ, ще се опитат да ви подхлъзнат!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Склонни сте към анализ на събитията, това може да изнерви хората около вас. По-добре свършете заплануваната работа в офиса и се приберете вкъщи. Добрият сън и вкусната храна ще ви помогнат да се справите с лошото си настроение. Не преекспонирайте думите на близките си!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта