01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 01 Дек 2014, 12:09

ОВЕН (21 март – 20 април)
Заобикалящата ви реалност в началото на седмицата може и да не ви очарова, но е добре да приемете всичко такова каквото е с максимум спокойствие! Нерешените до момента проблеми може да се окажат нещо повече, но това не трябва да ви плаши и да ви демотивира. Дайте най-доброто от себе си, за да сте доволни от максималните резултати, които бързо ще получите! Средата на седмицата ви изненадва с резултати, който не сте очаквали, за щастие ще бъдат положителни, така че дори и да сте имали известно безпокойство то бързо би отпаднало. Опитайте да си дадете колкото се може повече от вашите възможности, за да не съжалявате при евентуален по нататъшен провал, че не сте направили достатъчно. Погрижете се добре за здравето си, като внимавате да не си втълпявате излишни притеснения. Стресът ви се отразява много, така че бъдете особено внимателни! В края на седмицата можете да очаквате добри новини, които ще повдигнат настроението ви за уикенда. А през него се опитайте да останете колкото е възможно повече време сами, за да помислите трезво и да преосмислите всичко, което ви е тревожило!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Времето в началото на седмицата не ви прави особено работоспособни, дайте си повече воля и се стремете да свършите всичко поне ден преди крайния срок. Често обичате да чакате последния момент, а това е възможно да доведе до грешки, от които е възможно много да
си изпатите. В средата на седмицата странно защо започвате да се притеснявате от хорското мнение, в повечето случай това не ви е тревожило и е редно всичко да остане по старому. Опитайте се да се настроите колкото е възможно по-добре за нови начинания или пътувания, които биха ви донесли нови запознанства и със сигурност това е един от начините да разширите мирогледа си. Опитайте се да бъдете максимално откровени, бъдете сигурни, че това със сигурност ще се хареса на близките ви и не само! В края на седмицата ви се отдават различни възможности, добре преценете кои от тях си заслужават, за да не се окаже, че сте хабили напразно енергията си за неща, които не си заслужават! През уикенда се постарайте да сте сред хора, това е нещото, което ви зарежда и ви дава необходимата мотивация, за новости, които до този момент може и да ви се е сторило трудно да започнете!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
С началото на новата седмица, може да се подготвите и за едно ново начало. Това със сигурност ще ви подейства доста мотивиращо и ще даде нов тласък на заниманието, което сте приели като професия. Ако все пак работата ви не ви се струва като най-приятната или пък не се чувствате особено полезни на работното си място, то в тази седмица можете да смените попрището и да се отдадете на много по-приятни за вас занимания, които естествено ще носят и приходи. Звездите съветват в средата на седмицата да не бъдете особено импулсивни и да се радвате на постигнатото за момента, разбира се, редно е да се опитате да вдигнете нивото, но всичко трябва да е добре премислено. За вас може и да е трудно, но не бъдете изцяло съсредоточени в едно нещо, опитайте се да разделяте вниманието си, така че и приятелите ви, и семейството, както и на работното място да бъдат доволни от това, което получават като отношение от вас. В края на седмицата се постарайте да изгладите дребни недоразумения, които са се получили на един или друг етап. Уикенда се опитате да релаксирате максимално добре и физически и психически!

РАК (22 юни – 22 юли)
В началото на седмицата пред вас се откриват нови възможности, които не можете да си позволите да пропуснете. Опитайте се да не действате импулсивно, знаете, че всичко зависи от вас, а след това ви се връща отново на вас. Постарайте се в средата на седмицата да разнообразите максимално ежедневието си, намерете нови забавления или игри за ума, които ще ви бъдат не само разтоварващи, но и полезни. В средата на седмицата, ако ви се наложи да се занимаете с някакъв вид учение, това няма да е проблем за вас, опитайте се да се съсредоточите максимално и да пренебрегнете обстановката, в която се намирате, тъй като най-често проблемите ви идват от това. Опитайте се да запазите добрия тон, но не прекалявайте, тъй като се усеща винаги, когато не правите нещото, което ви се иска! В края на седмицата идва ред за почивка, чувствате се психически изморени, а това не се отразява добре на работата ви, нито на общуването ви с колеги и близките ви. Опитайте се да си вземете почивен ден и да се пренесете на спокойно място, макар и само мислено. Поглезете се, а междувременно можете да свършите нещо само за вас, например да прочетете хубава книга! Уикенда си оставете време, за да се видите с приятели и да възвърнете настроението си!

ЛЪВ (23 юли – 22 август)
Около началото на новата седмица се сблъсквате с неща, които може и да не са ви по вкуса, но е редно да ги преодолеете по най-бързият и ефективен начин. Не се надявайте да се скриете от тях, тъй като това е почти невъзможно, а и вие сте боец, това по-скоро може да ви се стори като детска игра. В средата на седмицата ви се струпват редица изненадващи ситуации, които ще повлияят добре на самочувствието ви, както и на цялостното ви настроение. Не се опитвайте да търсите под вола теле, а се насладете на приятните изненади. Всичко, от което имате нужда в момента е покрай вас, така че бъдете сериозни и отговорни, така че да съумеете да го запазите максимално дълго. Края на седмицата е възможно да ви се струва изключително изморителен, това се дължи най-вече на вашата емоционалност, направете почивните дни по-специални, дайте си шансове да започнете нови начинания, които да не отнемат от времето, което отделяте за работата и близките си!

ДЕВА (23 август – 22 септември)
Чувствате известно изтощение в началото на седмицата, това няма да продължи дълго, ако се включите в етапите си на развитие, които ви предстоят. Не се оставяйте изцяло по течението. Дайте си повече хъс и се постарайте да постигате повече от заплануваното, за целта естествено, трябва да се подготвите с план, който да ви насърчава и не е редно да се оставяте по течението. В средата на седмицата се впрегнете, за да се замислите какво можете да вземете още от живота на този етап, опитайте да направите различни експерименти и да установите, кои са уменията, които ви убягват. Запишете се на шофьорски курсове или си купете колело, с което да се придвижвате, при всички положения е добре да се погрижите за физическата си активност, не само, за да изглеждате добре, но и за да се чувствате така. В края на седмицата някои новини е възможно да ви зарадват, а други да ви замислят. Направете си пътуване до друга точка на страната през уикенда, ако е възможно сами, за да можете след като се приберете да погледнете с нови очи на нещата, които ви заобикалят!

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Отново се чувствате на кръстопът в началото на новата седмица. Някак трудно ви е да влезете в работната атмосфера и да се почувствате добре на работното си място. Нека това не ви обезкуражава, а по-скоро е добре да ви стимулира. Създайте си нова система за работа, това ще ви накара да се почувствате сякаш сте на ново място, а разнообразието със сигурност ще ви допадне. В средата на седмицата е редно да не обръщате изключително внимание на колегите около вас, а да се настроите на нова вълна, така че да имате необходимото, за да работите на спокойствие. Често плувате в собствени води и това може и да се стори странно на заобикалящите ви, но пренебрегнете факта и се настройте положително. Около края на седмицата звездите са добре настроени към вас, така че не се опитвайте да поемате ангажименти, които не са ваши и не е задължително да ви засегнат. Оставете уикенда само за вас, опитайте се максимално бързо да преобразите дома си, така че да се чувствате приятно и уютно, все пак зимата започна!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Интересните ситуации, в които попадате със сигурност ще ви повлияят не само на работата ви, но и на личния ви живот. Добре е да не правите радиални промени, тъй като опасността да загубите много повече, от колкото да спечелите е голяма. Обмисляйте добре своите ходове и се постарайте те да не са свързани по никакъв начин с финансовото ви състояние. В средата на седмицата се опитайте да реконструирате бюджета си, това за повечето хора е почти недостижимо, но хубавото е, че вие винаги имате план за действие, който е добре да използвате в случаи като тези. Втората половина на седмицата ви носи изключителни емоции. Хората около вас ще се постараят да бъдат само добри, но не са изключени и някои премеждия, през които да ви се наложи да минете на бързи обороти. Всяко нещо свързано с характера ви може и да се окаже проблем, тъй като, като повечето, не обичате критиките! Уикенда се настройте за нещо вълнуващо, дали ще е само телефонно обаждане или разходка до природна забележителност, то ще имате възможността да се разнообразите!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Изненадите тепърва предстоят през новата седмица. Опитайте всичко, което се случва в личния ви живот да не влияе на работата ви по никакъв начин. Тъй като често сте доста отдадени това може и да не се случи, тъй като обвързването при вас е на едно много високо ниво. Постарайте се изпитанията на духа, които са ви подготвили звездите в средата на седмицата да приемате и преодолявате успешно, без да се самообвинявате, ако нещо е извън вашите възможности и не бъде постигнато от първия път! Давате нови шансове за Аз-а ви и това ви поставя в ситуации, които са рядко срещани за хората, така че по-добре не искайте съвети, това може да ви обърка и ви насочи в посока, която не е вашата. Около края на седмицата се задават чудесни изненади, които със сигурност ще направят ежедневието ви пъстро, осмислете всичко преди да продължите напред, за да установите, кое би ви донесло позитиви и кое негативи! В края на седмицата се постарайте да вкарате тялото си в някакъв режим, който да е единствено полезен за вас, разбира се и за другите около вас!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Събрали сте доста енергия, която е редно да излеете някъде. Можете да се опитате да го направите на работното си място, смятам че и вие и шефовете ви ще останат доволни от това, но ако не успеете опитайте се да си наложите поне два пъти в седмицата да отделите време само за себе си и да посещавате фитнес или да правите обиколки на близкия до вас стадион. В средата на седмицата е възможно, ако не сте изразходили добре събралата се енергия, то тя да започне да прелива в разнородни емоции, които да се редуват, бъдете сигурни, че това не би харесало на никого, така че по-добре бъдете спокойни и физически добре изглеждащи, но трябва да се постараете. Около края на седмицата опитвате начини, с които да стигнете до набелязана цел и може би това е успешния начин за дипломация.
Пред уикенда се опитайте да посетите семейството си или роднини от друг град, така че да се разсеете от всичко заобикалящо ви и едновременно с това да се насладите на почивка!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Новите цели поставени през седмицата ще успеят да ви амбицират да постигате нови върхове. Нека това не се случва на всяка цена, не позволявайте на колебанието да ви разконцентрира от върховете, към които сте се насочили, не позволявайте на колебанието по някаква причина да се промъква във вас. В средата на седмицата всичко до момента, за което сте се борили малко по малко ще започне да придобива значение и ще се оформи плана, който дълго сте искали да изпълните. В средата на седмицата малко по малко се отпускате от напрежението, което се е събрало във вас и това ви дава възможност да се постараете да постигате повече в личен план. Оставете отношенията ви с приятели и близки да укрепнат добре, преди да се е заформил нов конфликт, поради разминаването в гледните точки. Уикенда се постарайте да се отдадете на нов вид почивка, чрез което не само ще отдавате, но и ще получавате необходимото, за да се почувствате по-стабилни и сигурни в силите си.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Седмицата ви сякаш е с отложен старт, чувствате се недобре на работното си място и това е възможно да породи нелепи грешки, а потърпевшите няма да сте само вие. Добре помислете след първия работен ден, какво бихте могли да промените, така че да се чувствате по-добре, обсъдете това със семейството си, използвайте ги за източник на интересни идеи, с които можете да се промените много. В средата на седмицата започнете планове за това какви промени биха споходили ежедневието ви, така че вие и хората около вас да се почувстват по-добре. Под въздействието на емоции имате възможността да направите чудеса важно е да попаднете на правилните такива. В края на периода се чувствате прекалено изтощени за още преживявания. Искате само да останете вкъщи или да отидете до най-близкото спокойно местенце, на което бихте отдали всички натрупани негативи и да вземете това, от което имате нужда.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот PasDeDeux » 01 Дек 2014, 12:27

Добре, че навреме попаднах на хороскопа, сега ще мога да си пренапиша плановете, поне да съм спокойна, че съм направила каквото трябва! :) :) :)
PasDeDeux
 
Мнения: 423
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:53

Re: 01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 01 Дек 2014, 12:28

хаха, уцелили са звездите този път, днес нещо не ми е ден и не ми върви работата, а то какво било, телците днес ще се трудят повече в края на работния ден :lol:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: 01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kremiliya » 01 Дек 2014, 14:29

много обичам да си чета хороскопа, не че му вярвам де, но е хубаво да си мислиш, че знаеш какво те очаква :mrgreen:
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: 01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 01 Дек 2014, 16:19

Аз от 1 седмица чакам новото начало, а сега пак го пише в хороскопа ми :lol: :lol:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: 01.12 - 07.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот S_Milenska » 01 Дек 2014, 17:10

Aaa, напоследък хич не си харесвам тази зодия рак :) :mrgreen:
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта