15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 15 Дек 2014, 12:14

ОВЕН (21 март – 20 април)
Седмицата ви започва много успешно. Все още чувствате известна умора, но това по никакъв начин не би могло да повлияе на успехите, които идва ред да пожънете. Опитайте се да не влизате в конфликти с хората около вас, като най-вече бъдете предпазливи към колегите си. Подобни неприятности бързо биха могли да повлияят не само на настроението ви, но и на успехите на работното ви място. В средата на седмицата давате най-доброто от себе си, но е възможно да има известни разочарования, които биха свързани по-скоро със създалата се ситуация, отколкото с вашата работа. В края на седмицата чувствате, че имате повече енергия от всякога, добре е да я оползотворите по най-добрия начин. При възможност пътувайте със семейството или приятели до дестинации, които до сега не сте имали възможност. През уикенда се отървете от напрежението, което малко или много се е натрупало във вас. В тази мисия кулинарията ще ви дойде на помощ!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Началото на седмицата ви, определено ще се окаже доста по-различна, отколкото винаги сте смятали. Романтиката по един или друг начин ще се завърне в живота ви, а това от своя страна ще ви донесе стимул и желания за много нави начинания, от които в последствие ще можете да извлечете доста. В средата на седмицата очаквайте изненади, които ще променят плановете ви за празниците към по-добро. Не съжалявайте, че няма да можете да изпълните някои от обещанията си, бъдете сигурни, че ще е за добро! Опитайте се да се настроите през втората половина от седмицата възможно най-позитивно, бъдете особено търпеливи, това ще се окаже за доброто на всички, внезапните избухвания не биха ви били от полза. В края на седмицата е възможно да поискате финансова помощ от близки до вас хора или да направите чудеса, ако все пак решите, че гордостта ви е достатъчно много. Уикенда се опитайте да изпълните с повече позитивни емоции, направете вечеря за приятели и в никакъв случай не отказвайте покана за домашно събиране!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Чувствате се във вихъра си в началото на седмицата. Опитайте се да запазите всичко това през по-голямата част от времето. Динамиката във вас, която ви държи будни нощем преди голямо събитие в този случай може да се окаже особено ползотворна! Дайте воля на нещата, които едновременно ви радват и ви дават необходимата нагласа за нещо наистина продуктивно! Опитайте се да се отърсите в средата на седмицата от всякакъв вид натоварване, за да можете да започнете наново по-свежи и с по-трезва мисъл. Бъдете особено внимателни с колегите си, прекалено зависими сте, за да си създавате проблеми едни на други. Опитайте да бъдете по-толерантни, както към себе си, така и към другите, сигурни бъдете, че резултатите от това ще бъдат отчетени веднага. В края на седмицата продължавате да учите за работата си, това ви носи много позитиви и удовлетворение. Звездите вещаят, че през този уикенд ще оставите голяма следа в живота на един по-специален човек!

РАК (22 юни – 22 юли)
Малкото почивка е възможно в началото на седмицата да се отрази доста сериозно на раците и по-специално на тяхното настроение. Особената ви раздразнителност по-скоро влияе само и единствено на вас, но бъдете сигурни, че няма да остане незабелязана и от хората, с които прекарвате по-голямата част от деня си! Опитайте се в средата на седмицата да промените някои ваши навици, които до сега не са ви носили абсолютно никакви ползи. Това ще ви даде възможността да разширите в пъти кръгозора си, а това от своя страна ще ви бъде от полза в комуникацията ви с познати и непознати. Звездите ви дават интересни възможности, които е добре да не пропускате, в противен случай бихте се чувствали разочаровани от себе си, така че не си го причинявайте! Възможно е да навлезете в интересен кръг от хора, които биха ви дали много, но вие виждате нещата малко по-различно, по-скоро намирате подобни хора за съмнителни. В края на седмицата имате възможността да се отърсите от всички тези впечатления и да запазите едно добро ниво на духа през цялото време. Опитайте да се отдадете на максимален релакс през уикенда, чувствате се доста изтощени не толкова от работата си, а от емоциите около нея!

ЛЪВ (23 юли – 22 август)
В професионален план се чувствате много добре и на мястото си. Не забравяйте да бъдете все така отдадени на това, с което се занимавате. Имате възможности, всичко се свежда до желанието ви и до това колко от настроението и музата ви за работа са останали. Не пренебрегвайте всичко, което смятате, че може да се случи, за да не се окажете неподготвени за момент, в който ще сте на крачка от големи успехи, добре е да предвиждате всяко едно нещо, колкото е възможно по-добре. В средата на седмицата изпитвате известно недоверие към хората около вас. Опитайте се да говорите спокойно и дадете повече сигурност в същото време е добре и двете страни да положите всички карти на масата. Доста добре сте се научили да боравите с добрия тон, така че приложете всичко научено и действате по този начин, както със семейството си, така и на работното ви място. През уикенда имате възможност да направите малък шопинг ден, с който да се подготвите за празниците, по този начин и вие ще можете да се чувствате доста по-удовлетворени и ще направите хората около вас по-щастливи!

ДЕВА (23 август – 22 септември)
Възможно е да усещате известно напрежение в началото на седмицата. Не се изненадвайте от това, възможно е всичко, което сте опитали да предоставите от себе си, да се окаже не толкова добро колкото са очаквали колегите ви. Единствено от това е възможно да произхождат някои от проблемите ви, така че добре мислете преди да правите каквото и да било, не предприемайте спонтанни решение и се доверете на собствените си сили и умения! В средата на седмицата, ако имате нужда от помощ не забравяйте да се обърнете към най-близките ви, има вероятност, ако потърсите решения на проблемите си другаде, то да се окаже, че ще затънете по-дълбоко в тях. В края на седмицата помислете за хората около вас, които ви обичат и ви се радват, обърнете им повече внимание и в никакъв случай не пренебрегвайте или омаловажавайте техните чувства и емоции. Помислете добре за уикенда и какво би могъл да ви донесе той. Помъчете се да премахнете лошото настроение и да се порадвате и на малките неща!

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Седмицата за везните започва особено противоречиво. Опитвате се да бъдете позитивно настроени към всички, но в същото време си давате сметка колко много ви дразнят хората около вас и това може да ви донесе много въпроси за вас самите, както и за отношенията ви с хората! Преплитането на гняв и радост ви кара да имате нужда от повече общуване, така че да изявите емоциите си, добре е да се опитате да изливате чувствата си другаде, а не най-близките ви, можете да опитате с ново хоби! До средата на седмицата се опитайте да изчистите всички неразбории, които по някакъв начин сте създали. Дайте си време и добре помислете как стоят нещата с отношенията ви с хората, опитайте да намерите вашите грешки и в никакъв случай не натяквайте тези на близките си! Започнете на чисто с плановете, които имате за края на седмицата, ако е възможно вземете си ден или два отпуск, така че да се порадвате на семейството си и да направите някои планове за празниците. През уикенда не се опитайте да стъпите отново здраво на земята, като е по-добре да се опитате да го направите сами, отколкото близките ви да правят това за вас!


СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Възможно е в началото на седмицата да се чувствате леко пренебрегнати. Това може лесно да се поправи при подходящите условия, които е редно вие да създадете. Бъдете спокойни за финансовото си състояние, много и интересни неща могат да се случат с развитието на вашия бизнес, това ще ви даде повече мотивация и по-малко време, за което до някъде не трябва да съжалявате. Поемете отговорността за вашите несгоди в себе си и в работата, която е редно а вършите за максимално кратко време. В средата на седмицата ви се сервират някои много интересни идеи, от които можете да черпите по всяко време. Насладете се на свободата, която ви се дава и използвайте въображението си, така че да постъпите възможно най-разумно и креативно! В края на седмицата се опитвате да се държите на положение, но умората си казва думата. Неочаквано предложение от приятел незабавно ще възвърне силите ви, така че не ги пестете. Уикенда се порадвайте на всичко случило ви се през седмицата, това ще ви зареди допълнително за началото на новата!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Обстоятелствата в началото на новата седмица ще ви поставят в различни и интересни ситуации, които до сега не са били нещо обичайно. Възможно е да се сблъсквате все по-често с хора, които имат доста по-различни убеждения от вашите. Бъдете сигурни, че трудно можете да ги убедите в това, което вярвате, така че запазете за себе си думите, в противен случай само бихте ги похабили! Опитайте се да бъдете по-внимателни в отношенията си с приятели, тъй като ситуациите, в които попадате подлагат на изпитания взаимоотношенията ви. Имате нужда от повече комуникация в средата на седмицата, така че не оставайте всичко в ръцете на другите, а се заемете сами с това. Възможно е да изпитате странно съмнение в половинката си, за да разсеете тези мисли е добре да провокирате човека срещу вас. Не бъдете прекалено мнителни, това ще накара човека до вас да се почувства наистина зле, така че преди да прибързвате първо разучете за какво иде реч! В края на седмицата си идва на място всичко, което по един или друг начин не сте чувствали както трябва. Усещате се леко резервирани към всяко нещо свързано с любимия човек и приятелите ви, опитайте да си върнете всичко на мястото!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Нуждата ви от стабилен човек в началото на седмицата може и да бъде запълнена, но за съжаление само в делови план. Опитайте се да приемате всичко с усмивка и по-отговорно. Съберете ума в главата си и не се надявайте, че повечето от нещата, които ви се случват са на късмет. Опитайте се сами да ръководите живота си и да не се оставяте на течението, колкото и примамливо да е това като и идея. Опитайте да си повече самоувереност в новите неща, които се налага да се вършат по един или друг начин. Стеснителността е нещо ново за вас, така че не се опитвайте да парадирате с нея, всички знаят, че това няма как да се случи това на вас. В средата на седмицата е редно да напуснете всякакви образи, които преди това сте решили да приемете. Дайте си повече време, не прибързвайте нито с мнението си за хората около вас, нито с постъпки, които биха могли да се окажат крайно радикални. Опитайте се да прекарате седмицата възможно по-леко, така че да можете да се насладите максимално много на уикенда, който вие сами бихте могли да изберете къде да го прекарате възможно най-приятно.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Възможно е да не се чувствате особено комфортно на работното място, след краткия уикенда. Опитайте се възможно най-бързо да оправите настроението си, като по този начин ще може да постигнете доста повече на работното си място. Бъдете внимателни със заобикалящите ви опасности. Добре е да сте постоянно нащрек, това ще ви донесе повече ползи, тъй като около вас винаги гравитират хора, които не са особено положително настроени. Опитайте се до средата на седмицата от блъснете тази отрицателна енергия, за да не се зареждате с нея по един или друг начин. В края на седмицата направете някои покупки, които ще бъдат от полза, както за коледното ви настроение, така и за повдигането на духа на семейството ви! Уикенда се заемете с предпразнично почистване, което ще ви даде още физически стимул за предпразнични упражнения и влизане във форма!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Пътувания, които са непланувани от вас, ви очакват в началото на новата седмица. Опитайте се да се зарадвате по-скоро, отколкото да помрачите настроението си! Възможно най-безопасно и най-емоционално добре заредено би било пътуването, ако не сте зад волана, опитайте се да останете без каквито и да е било ангажименти, по този начин ще можете най-добре да се насладите на мини пътешествието! В средата на седмицата е възможно половинка ви да се покаже в една нова светлина, поне наполовина толкова пламенна, колкото сте смятали вие. В края на седмицата не се подавайте на излишни емоции, дайте най-доброто от себе си, за да се чувстват най-близките ви добре около вас, бъдете сигурни, че и вие ще можете да се заредите от тяхната положителна енергия. През уикенда е редно да останете у дома, при добро желание можете да направите нещо на ръка, което да радва още повече семейството ви!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mamacita » 15 Дек 2014, 12:21

Ех, пак ще случа на хора около себе си, пък нека те да са само в делови план :idea: :idea: :D :D :D (доволна) :mrgreen:
Mamacita
 
Мнения: 250
Регистриран на: 13 Дек 2014, 10:52

Re: 15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 15 Дек 2014, 12:25

В моя хороскоп пише да си почивам малко тея дни, така че ще помоля колегите да ме отменят в 80% от работата ми! Звездите го вещаят! :mrgreen:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02

Re: 15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kremiliya » 15 Дек 2014, 15:35

Изобщо не вярвам на хороскопа, но пък държа да си го прочета :mrgreen:
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: 15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mamacita » 17 Дек 2014, 11:17

Kremiliya написа:Изобщо не вярвам на хороскопа, но пък държа да си го прочета :mrgreen:

Странни птици сте този тип хора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mamacita
 
Мнения: 250
Регистриран на: 13 Дек 2014, 10:52

Re: 15.12 - 21.12.2014 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mix_twix » 18 Дек 2014, 11:00

Mamacita написа:Странни птици сте този тип хора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти вярваш ли на хороскопа си? :roll:
Аватар
mix_twix
 
Мнения: 1181
Регистриран на: 18 Дек 2014, 10:56


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron