07.04.2014 – Дева – Чувствате известно напрежение!

07.04.2014 – Дева – Чувствате известно напрежение!

Мнениеот FramarModKalina » 07 Апр 2014, 09:40

ОВЕН (21 март– 20 април)
Денят се очертава много добър за представителите на зодия Овен! Опитайте се да не будете особено раздразнителни, колкото и дискомфортно да се чувствате, не забравяйте, че за всичките ви колеги е понеделник. Не забравяйте за енергията, която се събрали през уикенда!

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Пъстротата в деня ви ще бъде водеща! Запазете я през целият ден, ще ви бъде в помощ за нови начинания, както и за завършването на стари! Продължавайки в същия дух ще можете да завършите по един творчески начин всички проекти до края на седмицата, които сте нарамили.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Чувствате, че нямате особено енергия, но това ще отшуми с напредване на деня, важното е, че сте настроени на работна вълна. Добре е да вземете по-дълга обедна почивка, за да помислите за собственото си развитие в настоящите ви занимания или съвсем друга насока, която винаги ви е вълнувала!

РАК (22 юни– 22 юли)
Добре е да се опитате да повишите заряда в себе си, това ще ви помогне да се обърнете към възможностите, които сте пропускали до този момент, поради прекалено натоварване. Добрата отмора би трябвало да разшири мирогледа ви и да ви посочи път, непознат за вас до сега!

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Понеделникът ви вдъхва невероятна муза, за която не сте и предполагали! Няма нещо по-хубаво от това, тъй като и без това сте затрупани със задължения, които чакат единствено вашата намеса. Имате желание да сте сам, но приемете, че това няма как да се случи и работете със същия замах!

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Понеделнишко напрежение тегне над вас, почти необяснимо! Помислете ако това се дължи на пролетна умора, какво можете на направите за себе си, ако предполагате, че е нещо друго е редно да посетите специалист, но не забравяйте, че сте поели отговорност, от която няма как да се измъкнете!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Макар и тежък денят се очертава да бъде пълен с ангажименти от сутринта до вечерта! В малкото свободно време, което ви остане ще се намери човек, който да го запълни. Възможни са голям брой компромиси през днешния ден, но е добре да не забравяте, че не трябва да пренебрегвате себе си, заради околните!

СКОРПИОН (23 октомври– 22 ноември)
Особено добре трябва да организирате деня си и да разпределите дейностите си, така че да отсеете по-важните дела, които да свършите до край, от по-маловажните! Не забравяйте, че всеки има своите граници, така че не се опитвайте да правите чудеса от героизъм, а бъдете по-земни!

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Поредният забързан ден започна със звъна на будилника ви и няма да се промени през целия ден! Вечерта ви продължава по подобен начин, но е редно между грижите за всички останали да направите и нещо за себе си! Смелостта във взимането на решения може да ви бъде единствено от полза!

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Препоръчителното ви време за отдих трябва да бъде увеличено, след като почивните дни не са били разтоварващи или са недостатъчни! Работите с пълна пара и усещате, че имате още енергия, но трябва да знаете, че този стрес може да ви изиграе лоша шега напред в бъдеще!

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Скоро ще имате повод за гордост, ако имате смелостта и търпението да промените себе си, като се освободите от всички предразсъдъци, които до сега са ви препречвали пътя към успеха! Не се срамувайте да покажете същността си през хора, които няма да ви разберат, може и да успеете да замислите част от тях!

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Използвайте максимално пълноценно малкото свободно време, което имате само за вас, направете тренировка в залата или изгледайте късометражни филми, направете така ,.че са се почувствате достатъчно ободрени, за да продължите деня така, както го започнахте – с много заряд!
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron