04.05 - 10.05.2015 - Седмичен хороскоп!

04.05 - 10.05.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 04 Май 2015, 11:27

ОВЕН (21 март– 20 април)
Благоразположението ви в началото на новата седмица може да окаже положително влияние върху обстоятелствата, дори и тези, които не зависят от вас! Възможности ви се отварят, но е по-добре да направите правилният избор и да не се хвърляте на първото, което ви видят очите! Около средата на седмицата правите равносметки за любовния си живот, което ви носи допълнителни терзания, но добре знаете, че без да обмислите добре нещата няма начин и причина да вземате радикални решения! Въпреки всичко се опитайте да внесете спокойствие в ежедневието си, не се разстройвайте за незначителни подробности, които и за хората около вас и без това са без значение. Около края на седмицата очаквайте някои промени в отношенията си с близките. Не се притеснявайте да си правите равносметки, които биха повлияли отношението ви към близки и познати, които преди това не сте си задавали за цел да забелязвате. В края на седмицата направете необходимото, за да прекарате повече време сред природата с хората, който обичате.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Преходността във всяка следваща ситуацията, в която попадате ви кара да се замислите за смисъла на всичко, което сте подхванали. Опитайте да дадете смисъл на започнатото и да не оставяте недовършени делата си. Около средата на седмицата известни промени в емоционалното състояние може да ви доведе трудности на работното място. Опитайте да си зададете изпълними задачи, които да изпълнявате без особено напрежение, тъй като това може допълнително да ви затормози и това да рефлектира на отношенията ви с близките ви хора. Опитайте да бъдете колко е възможно по-целеустремени, за да си създадете занятия, които от една страна ще ви бъдат от полза за вътрешния ви баланс и от друга страна ще извлечете полза и за работата, която ще изпълните. В края на седмицата е редно да поставите спокойствието си на първо място, така че да преосмислите всичко, което ви е притеснявало, за да започнете на чисто през новата седмица!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Началото на седмицата ви носи доста работа, като за вас това не е нещо притеснително, а по-скоро е радостна новина. Имате поглед върху всичко, с което се захванете и знаете как трябва да се случат нещата, за да постигнете резултата, който желаете. В средата на седмицата се чувствате много добре около близките си хора, което е редно да ви накара да преосмислите работното си време и да си наложите да прекарвате колкото е възможно повече от слънчевите часове с тях! Опитайте се да не се въвличате в драми и да оставите на трезвата си мисъл да ви ръководи. В края на седмицата възможността да направите уикенда малък празник е пред вас, отделете време, за да приготвите изненада на половинката си или да се насладите на типичните за пола занимания, без угризения и излишни натоварващи ви емоции.

РАК (22 юни– 22 юли)
От самото начало на седмицата се чувствате изключително мобилизирани и готови за действие. Пречки за вас не съществуват и единственото, което можете да се окаже спънка то това са известни финансови затруднения, които бързо ще се разрешат до празничната сряда! През втората половина от седмицата бойната готовност, която имате се изявява в различни сфери и това може да се окаже дори като заплаха за хората, с които работите. Разбира се, вас няма какво да ви притеснява, освен това всички по-нагоре в йерархията са доволни от вас, така че продължете смело и безотговорно напред, без да се притеснявате от сериозни негативни последици. В края на седмица е възможно да се появят притеснения, които по една или друга причина да ви накарат да се замислите за взаимоотношенията ви със семейството и роднините ви. През уикенда навлизате в период, който е добър за осъществяването на всички мечти и желания, така че не спирайте да мечтаете и да гледате положително на всичко предстоящо.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Подкрепата, която получавате в началото на седмицата ще се окаже ключова за развитието на събитията във всеки план. Безпокойството ви може да окаже ключово при вземането на важни решения, така че е по-добре да не избързвате и да обмисляте всяко нещо, за което сте решили, че първоначално е правилно. В средата на седмицата плановете може да се наложи да бъдат пренаредени, няма да ви е за пръв път и все пак си дайте време, за да обмисляте, когато се отнася до работа, то нямате нужда от време за обмисляне, просто се хванете и свършете това, което сте започнали без излишни въпроси. Спокойствието ще е един от факторите, който ще ви помогне да свършите по-бързо и качествено работата си и да осъзнаете, че това е нещото, което е редно да запазите и занапред. В края на седмицата се долавя известна нотка умора във вас, която е възможно да се трансформира в напрежение, което пък да рефлектира на околните, така че бъдете особено внимателни.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Известни надежди в началото на седмицата се зараждат, което може да ви позволи да развиете фантазията си и да си дадете нов старт за начинания, които по една или друга причина сте изоставили. Около средата на седмицата мотивите ви за различни начинания може и да не са разбираеми за околните, но би било без значение, ако резултатът, който постигнете е желаният. Не се притеснявайте, че оставате неразбрани, това не е задължително, но погрижете се да дарите спокойствие на себе си и близките си хора. Около края на седмицата сте подходящо настроени за срещи с противоположния пол, което може да ви доведе до известни смущения. През уикенда бъдете внимателни със здравето си не се натоварвайте, тъй като има опасност да пострадате от на пръв поглед безобидни дейности.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Новата седмица ще е много динамична за вас, ще се решат проблеми от работата ви, които ви тормозят от рано. Обърнете внимание на забравените си задължения. Периодът е подходящ за да научите нещо ново. В средата на седмицата не забравяйте за дадените обещания и не пренебрегвайте половинката си. Сега е времето за нови запознанства и нови приятелства, които могат да бъдат много решаващи за бъдещето ви. Ако желаете промяна в работата си, в края на седмицата може да потърсите желаното повишение и промяна в професионален план. Използвайте последните работни дни, за да обърнете внимание на здравето си. Почивните дни са подходящи за разходки в природата и реализиране на плановете. Отделете време за семейството.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Още с първите дни на седмицата ще получите новини, които много ще ви изненадат и шокират. Време е за признания, които отлагате отдавна. Проблемите в личния ви живот не търпят повече отлагане, време е да вземете решенията и да въведете ред, защото този хаос скоро ще ви изиграе лоша шега. Не смесвайте личния и професионалния живот, колкото и да сте объркани в момента. Различния поглед над нещата ще ви донесе положително настроение, но не забравяйте, че трябва да убедите и останалите.Средата на седмицата е чудесно време за нови запознанства и пътувания, свързани с професионалното ви развитие. Подходящо време е за създаване на нови партньорства. Края на седмицата прекарайте сред семейството си. Запазете малко време и за себе си, за да си обясните цялата емоция, която ви е завладяла.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Още с началото на седмицата трябва да обърнете внимание на здравето си и бързо да се погрижите за здравословните проблеми, преди да се влошите. Не избягвайте подкрепата на близките си и ги оставете да ви помагат, въпреки лошото ви настроение. Напрежението ви от работата ще бъде с вас цялата седмица, натоварения ви график няма да ви даде време за почивка и мислите ви постоянно ще са свързани с работата. Скоро трудът ви ще бъде възнаграден. Средата на седмицата си починете като си вземете почивен ден и го прекарайте сред природата, за да се заредите с нови сили. Времето е подходящо да си купите нещо ново, което отдавна желаете. Внимавайте със завистта на хората около вас, имайте едно на ум и не споделяйте радостта с много хора. Края на седмицата ви очаква заслужена почивка, опитайте се да пътувате, очакват ти много незабравими моменти и неочаквани запознанства.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Отново сте ангажирани с много работа, която както винаги се оказва на някой друг, а не ваша. Здравето ви продължава да се влошава заради липсата ви на време да се погрижите за най-важното, а именно за вас самите. Началото на седмицата ще е много натоварена, но сега е подходящото време да подредите нещата във ваша полза и да разпределите задълженията на правилните хора. Средата на седмицата почивката сред приятелите ще бъде най-доброто лекарство. Подходящо време е за влюбване и да разкриете чувствата си пред някой специален. Не отлагайте и не се съмнявайте твърде много, за да не изтървете момента. Ако имате партньор сега може да преминете в задълбочаване на връзката ви. Уикенда отдайте на работа. Положителни емоции ще ви помогнат да сте по-продуктивни и да се чувствате удовлетворени от знанията и живота ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Началото на седмицата е критичен период за личния ви живот, с които лесно може да се справите, ако дадете израз на чувствата си и не премълчавате нищо. Не е сега времето за нови проекти и радикални промяни в живота ви, обмислете добре нещата, които искате и ще осъзнаете, че не е сега момента за резки промени. Средата на седмицата ви ще бъде наситена с противоречиви емоции и много съмнения, но внимателно се отнесете към любимите си хора и към вас самите. Послушайте съветите на приятелите ви, защото в момента не гледате трезво на нещата. В професионален план може да помислите за новите проекти, но оставете решенията за следващата седмица, когато няма да бъдете толкова емоционално ангажирани. Уикенда прекарайте в приятна компания извън града, обърнете внимание на половинката си, напълно е възможно да подобрите отношенията си.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Време е да вземете на сериозно думите на останалите и да намалите ненужната нервност и избухливост. Това може да накара хората да странят от вас и да избягват компанията ви. Нямате причини за неоснователната нервност! Изпълнени сте с много енергия, която трябва да използвате правилно. Може да се отдадете на любимото си хоби и да развивате талантите си. В средата на седмицата обаче, трябва да се отдадете напълно на работата си и да бъдете много концентрирани. Сега не е подходящо да вземате или да давате пари на заем, защото това много ще повлияе на семейния ви бюджет. Края на седмицата е изпълнена с много положителни емоции и срещи. Идеалното време е за започването на нова връзка или да подновите стари приятелства. Времето е идеално за по-големи покупки. Сега е подходящо време да започнете да се занимавате със спорт.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 04.05 - 10.05.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 08 Май 2015, 08:50

Аз се чудя защо детето тая седмица не е в настроение, а то спуснато от звездите :)
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта