06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 06 Юли 2015, 12:02

ОВЕН (21 март– 20 април)
Времето отделено за близките ви през изминалия уикенд не е дошло достатъчно, но това не е причината да сте в лошо настроение в началото на седмицата. Започнете да гледате по-ведро на всичко, без да се съобразявате с много от предстоящите ви ангажименти. Около средата на седмицата стимулът ви се завръща и гледате по един по-различен начина на света, който ви заобикаля, виждате нови възможности пред себе си и това по някакъв начин ви дава енергия. Втората половина от седмицата имате възможност да започнете нови проекти или занимания, а от там да успеете да реализирате по-успешно някои идеи, които дълго и упорито сте разработвали. В края на седмицата е добре да се отдадете на приятелите си и да помислите на какви занимания да се отдадете с тях.

ТЕЛЕЦ (21 април– 21 май)
Времето навън ви се отразява много в началото на седмицата. Това е добре, тъй като не се чувствате в кондиция да работите, но ще имате повече свободно време за себе си. Опитайте да вложите колкото се може повече внимание в това, с което сте се захванали и за момент помислете за всяко едно от препятствията, които ви се изправят на пътя и съответно – как да го преодолеете. В средата на седмицата сте повече от амбицирани, добре е да бъдете реалисти по отношение на работата и да се отдавате на прекалени емоции, сдържайте ги, доколкото това е възможно. Около края на седмицата можете да се запознаете с някои интересни хора, които да ви донесат повече емоции, отколкото сте предполагали.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Седмицата ви започва с много социални контакти, които съвсем скоро ще се превърнат по-скоро в служебни. От една страна това има своите плюсове, но не забравяйте да полагате някои основи на по-сериозни контакти. Около средата на седмицата се заемете с някои по-сериозни ангажименти, свързани с хора, които биха ви донесли инвестиции. Опитайте да не бъдете докачливи, приемайте всичко случващо се с усмивка и я запазете , колкото е възможно по-дълго, без това да създава грешно впечатление за вас у хората. В края на седмицата се направете всичко възможно, за да пътувате извън града, не се затваряйте и не се колебайте, действайте смело.

РАК (22 юни– 22 юли)
Началото на седмицата се очертава конфликтна, но това нека остане в самите вас, не се затваряйте и се опитайте да зададете тон на седмицата, оставете се по течението и очаквайте нови предизвикателства. В средата на седмицата очаквайте промени в любовния си живот, добре е вие да направите първата стъпка, в повечето случаи се оказва, че най-вече това зависи изцяло от вас. Добре е да възобновите социалния си живот, обърнете внимание на стари познати и се опитайте да се разнообразявате максимално, за да не потъвате в едно и също ежедневие. Около края на седмицата се постарайте да си вземете колкото повече от предлаганото ви и не забравяйте да си приготвите график, така че да изпълните колкото е възможно повече от заплануваното.

ЛЪВ (23 юли– 22 август) 

Направете седмицата по-ползотворна, като оставите мисълта за хубавото време и се насладите на работата си. Не се престаравайте и работете с удоволствие, за да успявате да завършвате всичко в график. Около средата на седмицата се пригответе за нови интересни преживявания, с които ще запълните остатъка от свободното си време. Но не се надявайте да се случват интересни събития, ако самите вие не ги предизвиквате. Към края на седмицата имате възможността да направите промени в любовния си живот, единственото, което се изисква от вас е да бъдете максимално точни и ясни в желанията си към половинката, така бихте постигнали и желаното. Уикенда си поставете цели, които да изпълните, но не забравяйте да намерите време за качествена почивка.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Седмицата ви започва доста емоционално, не настоявайте за промени, ако нямате реална нужда от тях. По-скоро нуждата ви идва от спокойствието, с което скоро не сте разполагали. Не се впрягайте за дреболии и забравете за лошото настроение, отдайте се на моментите с близки и колеги, които са наистина ценни. В средата на седмицата идва и дозата мотивация, от която сте имали нужда, но не се поддавайте на различни провокации. Концентрирайте се в това да бъдете по-работоспособни и не забравяйте да защитавате своето. В края на седмицата се опитайте да се поставите на мястото на хора, с които сте имали вражда и по възможност подобрете взаимоотношенията си.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Началото на седмицата е доста емоционално, имате добър запас от енергия, която се опитайте да насочите по възможно най-правилния начин. Възможностите, които се отварят пред вас със сигурност ще ви дадат различни идеи за това как да прекарате остатъка от месеца на работното си място. Около средата на седмицата някои от възможните варианти за реализация на проекти ще ви срещнат с хора, които да ви поставят в ситуации, с които ще се сблъскате за първи път, от една страна това е добре, тъй като ви носи допълнителен опит, но от друга ще се почувствате достатъчно затруднени, за да поискате помощ от свой колега. В края на седмицата е добре да обсъдите отношенията си с половинката или да направите планове за предстоящата ваканция.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Всичко, което се изисква от вас в началото на седмицата вече сте подготвени за него. Чувствате се готови и преуспяващи, но не забравяйте, че това не е константа и имате още куп задължения, които по един или друг начин трябва да привършите до края на седмицата. В средата й ще се отворят възможности за пътувания, които не бива да отказвате, направете всичко възможно да разнообразите работната среда, както и хората, с които ежедневно се срещате. Негативното отношение към някои от процесите, които вървят в този момент в личен план, могат да ви донесат главоболия, ако не действате на момента, така че изберете сами своя път. В края на седмицата бъдете търпеливи и съсредоточени във всичко, с което се захванете, хаоса в главата ви може да даде отражение върху хората около вас.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Отзивчивостта ви в началото на седмицата е водеща при вашата работа, независимо дали сте такива с клиенти или колеги, то със сигурност ще успеете да събудите симпатии у хората. Опитайте да не се намесвате там, където нямате работа и вършете своите задължения по един начин, който смятате, че ще ви удовлетворява изцяло. В средата на седмицата способността да пленявате само с чар ще привлече нови хора в живота ви. Не се стремете към тях, тъй като е възможно да ги отблъснете с хъса си, а по-скоро бъдете себе си. Към края на седмицата е добре да се отдадете на спокойствие и да се насладите на всеки момент с близките си. Периодът, в който навлизате е благоприятен за промени и запознанства.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Началото на седмицата е възможно да се окаже трудно за вас. Не се стремете към невъзможното, а по-скоро се отдайте на желанията, които по някакъв начин сте потискали досега. В средата на седмицата е добре да не губите контрола над това, което имате и да се съсредоточите в него, за да го доразвиете по някакъв начин. Пренаредете приоритетите си, за да не се окаже, че сте на загуба, а също така обърнете и по-сериозно внимание на повечето занимания извън работното място. Около края на седмицата можете да си позволите да бъдете по-динамични в изпълнението на задълженията си, за да имате повече свободно време само за вас и за всичко онова, което ви вълнува по един или друг начин. Уикенда прекарайте с приятели, по възможност извън града и се заредете с прекрасни нови емоции, които да ви държат и през новата седмица.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
Чувствате нужда от близък човек в началото на новата седмица и това ви поставя в различни ситуации, които могат да ви разколебаят и да ви повлияят в различни от правилните посоки. Добре е да разгледате каквото ви е необходимо у дома и да се погрижите, за да си го набавите. Около средата на седмицата очаквайте интересни изненади, които определен начин ще ви дадат тласък, за да бъдете по-щастливи и по-успешни. Заемете се с онези неща, от които имате най-голяма нужда, забравете за проблемите, които по един или друг начин са ви карали да се чувствате неработоспособни и отхвърлени и продължете напред с усмивка. В края на седмицата отпадат всякакви проблеми и колебания, оставете се на собствените си усещания, ще ви се отворят пътища, с които да доусъвършенствате себе си.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Началото на седмицата ви се струва лека, но се опитайте да прехвърлите натрупаната емоционална тежест. Не забравяйте да следвате интуицията си и следете знаците, които ви се предоставят от съдбата, не спирайте да мечтаете за всичко предстоящо, то да се случи по най-добрият за вас начин. В средата на седмицата чувствате, че имате подкрепата на вашето семейство, а това е фактор, с който бихте могли да постигнете много. Опитайте да не се поддавате на емоциите си и да ставате тяхна жертва, успокойте топката и се насладете на всяко планувано занимание. В края на седмицата чувствате, че имате нужда от помощ, която не чакайте да се появи, а се погрижете, за да я получите, предвид това, че сте коректни, никой не би ви отказал. Уикенда е добре да направите разчет на финансите си, така че да не допускате скоро да сте отново в това състояние.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот m.vulev » 06 Юли 2015, 12:24

Нямам май много варианти, освен да се съглася със звездите :D
m.vulev
 
Мнения: 182
Регистриран на: 16 Дек 2013, 13:11

Re: 06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Jully » 06 Юли 2015, 14:29

Напълно вярно е, че тази седмица ми започва с трудности, поредното доказателство, че да си Козирог не е лесно.
Аватар
Jully
 
Мнения: 1471
Регистриран на: 30 Апр 2015, 09:36

Re: 06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот M.Tasheva » 06 Юли 2015, 15:10

Jully написа:Напълно вярно е, че тази седмица ми започва с трудности, поредното доказателство, че да си Козирог не е лесно.

Трудно е да си Козирог, не зная дали за теб или по-скоро за другите около теб :D
M.Tasheva
 
Мнения: 393
Регистриран на: 21 Окт 2013, 13:55

Re: 06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lisica » 06 Юли 2015, 15:28

M.Tasheva написа:
Jully написа:Напълно вярно е, че тази седмица ми започва с трудности, поредното доказателство, че да си Козирог не е лесно.

Трудно е да си Козирог, не зная дали за теб или по-скоро за другите около теб :D

по-скоро за околните, особено ако си мъж козирог (В случая поне има лъч светлина ихихи) :lol: :lol:
Аватар
Lisica
 
Мнения: 1044
Регистриран на: 25 Мар 2015, 09:55

Re: 06.07 - 12.07.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 06 Юли 2015, 16:48

Е, айде сега ще се обиждаме на полове ли? :mrgreen: Аз не съм почитател на много жени ама какво да се прави! :mrgreen:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта