03.08 - 09.08.2015 - Седмичен хороскоп!

03.08 - 09.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 03 Авг 2015, 12:15

ОВЕН(21 март– 20 април)
Седмицата започва доста динамично, изпълнени сте с много енергия, която е добре да оползотворите по възможно най-добрия начин. Не се замисляйте твърде много върху нещата, които не зависят от вас, съсредоточете се върху своята работа и не забравяйте да насочите усилията си най-вече към концентрацията, която е твърде възможно да ви убягва. В средата на седмицата можете да очаквате приятни изненади от страна на семейството ви или най-близките ви приятели. Не се затваряйте в себе си и не показвайте само силната си страна, не се опитвайте да бъдете все така силни, каквито очаквате да ви познават всички, просто бъдете себе си. В края на седмицата вземете солидна доза от забавлението, което сте си спестили през седмицата, добре е да бъдете много внимателни с чашката.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Седмицата ви поднася различни изненади, които ще ви ударят с различна сила. Добре е да се пуснете по течението, но не забравяте да бъдете колкото е възможно по-отговорни към самите себе си. Около средата на седмицата, ако направите някои компромиси, то няма да се окажат излишни. Бъдете гъвкави в различните ситуации и все пак отстоявайте позициите си. Опитайте да не заемате страна в споровете, за да не се окаже, че вие имате проблеми заради хора около вас, които не заслужават това! В края на седмицата бъдете внимателни със здравето си, горещото време може да отключи някои проблеми, които не сте допускали, че имате. Уикенда прекарайте на спокойствие с любимите си хора, опитайте да стоите на страна от шумни партита и забави, това би ви изморило!

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Някои инвестиции, които ще се наложи да направите в началото на седмицата, може да се окажат доста ползотворни, добре е да знаете какви граници да сложите, така че да не се окажете твърде затънали с време и средства. В средата на седмицата можете да си позволите да се отпуснете и да заминете, не се притеснявайте от нищо, което в даден етап от почивката ви може да се появи като задължение, нищо не е по-важно от вашия комфорт в този момент. Около края на седмицата е добре да си помислите за всичко, което трябва да свършите в идния месец, не отлагайте направата на тези планове, за да не се окажете без резерва в случай на отказ от страна на ваши колеги. Уикенда е добре да прекарате повече време със семейството си, топлите вечери ви предразполагат към някои забави, които е възможно да се окажат по-изморителни отколкото сте предполагали.

РАК (22 юни– 22 юли)
Началото на седмицата започва с доста объркване от ваша страна. Опитайте да не правите компромиси със себе си и да останете колкото се може по-сдържани. Не е необходимо всички да знаят вашата истина, запазете някои неща за себе си, без да се опасявате, че това може да ви донесе неразбиране от страна на ваши приятели и познати. В средата на седмицата имате възможност да общувате с хора, които по един или друг начин искат да се възползват от вас. Не се поддавайте на всичко, което ви предлагат като възможности, убедете се колко реално е всичко това и тогава пристъпвайте към действия. Около края на седмицата е време да вложите по-особено внимание към нещата, които ви притесняват, така че направете някои планове, които знаете, че със сигурност ще проработят. Уикенда намерете време за себе си, за желанията си, не се притеснявайте, че това може да ви направи да изглеждате егоист в очите на останалите, вие също имате нужди!

ЛЪВ (23 юли– 22 август) 

Седмицата започва с неочаквани познанства и това прави ежедневието ви по-динамично. Опитайте се да намерите нов начин на общуване с хората, които е необходимо това. Не променяйте коренно виждането си към света, просто си наложете някои предизвикателства, пред които да се изправите без проблем. Около средата на седмицата стремежите, които имате започват да се засилват, за да си помогнете, опитайте се да наблюдавате работата на ваши колеги, в които сте сигурни, че знаят какво правят. Края на седмицата е отреден за пътешествия, които могат да бъдат особено интригуващи, стига да изберете правилната компания. От съществено значение е на какъв етап сте от любовния си живот, тъй като периодът, в който се намирате е подходящ, както за нови запознанства, така и да обсъдите възможността за поколение.

ДЕВА (23 август– 22 септември)
Позицията, в която се намирате от началото на седмицата не е много подходяща за претенции и допълнителни искания. Опитайте по-често да слушате вътрешния си глас, тъй като по този начин ще можете да вземете възможно по-правилното решение. Около средата на седмицата е добре да разкриете себе си и да не стаявате повече емоциите, това ви изнервя и ви кара да се чувствате напрегнати, което не би било добре нито за вас, нито за хората около вас. В края на седмицата, преди да сте поели от петъчното настроение в офиса е добре да се организирате, за да успеете да свършите колкото е възможно повече работа за по-кратък период от време, от друга страна това ще ви направи способни да си подарите една качествена почивка. Почивните дни направете вълшебни, независимо дали имате половинка или тепърва това предстои, лято е, радвайте му се!

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Недомлъвките от началото на седмицата могат да ви изиграят лоша шега. Не се опитвайте да влезете в чужда кожа, бъдете открити, бъдете себе си. Това със сигурност ще ви помогне при новите познанства и взаимоотношенията, които имате с хората около вас. В средата на седмицата ви се отдава възможност да пътувате, за да видите любим човек, затова не пропускайте този шанс, а се отдайте на желанията си, възможност винаги се намира. Около края на седмицата е възможно да промените виждането си за човек, с когото сте близки, но се оказва, че се познавате твърде малко. Добре е да не се колебаете за нещата, които ви носят радост, пуснете се по течението и грабнете моментът, не изчаквайте! Уикенда направете планове за всичко, което искате да се случи, но досега е нямало време или средства за него, то тепърва най-хубавото предстои.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Стресът от началото на новата седмица ви кара да се вземете в ръце и да поемете инициатива за нещата, които знаете, че предстоят, както и да се подготвите психически за всяка изненада, която ви е подготвила съдбата. Около средата на седмицата се очакват някои обрати, възпирате се за неща, които ви карат да се чувствате добре, а това се случва поради интересно външно влияние, което по някакъв начин ви въздейства дотолкова, че да пренебрегвате собствените си емоции и грижи. В края на седмицата е добре да помислите за приоритетите си, как да ги наредите и по какъв начин да съчетаете полезното с приятното, но в никакъв случай едното за сметка на другото, добре е да откриете този баланс и да му се насладите. Уикенда се насочете към по-прохладна дестинация, която знаете, че ще бъде приятна не само на вас, но и на хората, с които сте, не бъдете егоисти и добре помислете за вариантите.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Настроение ви за работа отсъства още в самото начало на седмицата. Това е предпоставка да подготвите колегите и шефовете си за вашето отсъствие, а в оставащото време до вашата ваканция помечтайте и разчертайте бърз план на маршрута си. В средата на седмицата са възможни някои промени в отношенията на работното място да затруднят още работата ви, но поемете от спокойствието, което ви обзема, когато се сетите за морския бряг и преглътнете всичко казано, без да се замисляте и да влагате кой знае какви чувства в него. В края на седмицата ви очаква доста динамично ежедневие, започвате да усещате истинска нужда от почивка, но от тази, която е достатъчно релаксираща, та да ви даде необходимото спокойствие поне за ден. Уикенда направете правилен разчет на времето си, подгответе багажа си и не губете време!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Добре презаредени и с много емоции започвате новата седмица. Не се стремете към невероятни чудеса от героизъм, но все пак дайте най-доброто от себе си, за да получите максимална изгода от нещата, които в този момент са належащи. Около средата на седмицата се очертават някои пререкания с колегите, които можете да избегнете, стига да имате достатъчно търпение. Не е необходимо да сте на въпреки за всяко нещо, което не ви харесва, опитайте да пропускате неща, които не ви засягат пряко. Преминавайки през всичко това ще усетите удовлетворението от това да си дадете почивка на нервите си и все по-често да успявате да избягвате скандалите. Уикенда премислете възможностите къде можете да избягате от градската джунгла, така че да се насладите на почивката си с най-близките ви хора!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Началото на седмицата винаги е трудно, можете да запазите самообладание и да преминете през работната седмица по-леко, стига да си поставите някои цели, с които да заемете съзнанието си и да не отдавате голямо значение на отношенията с колегите ви. Около средата на седмицата всичко върви гладко и чувствате, че начинът, по който се държите оказва голямо значение на вашето настроение и на това на хората около вас. В края на седмицата заложете на старите приятелства, които знаете, че са най-стабилни, не бъдете особено доверчиви, за да не се окаже това проблем. Уикенда не е подходящ за пътувания, добре е да намерите прохладно местенце, където да прекарате достатъчно време сами.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Личният ви живот в началото на седмицата търпи промени, които ще се отразят и на професионалния ви. Невинаги това е за лошо, така че добре огледайте ситуацията от всички страни, ако трябва поискайте и съвети, за да се наясно със събитията около вас. В средата на седмицата сякаш от нищото ви идва муза, която няма да ви напусне дълго, дали е заради любовна афера или по други причини, то трябва да си изясните, за да можете да ставате по-успешни и да влагате творчество във всичко, с което се захванете. В края на седмицата спокойствието ще бъде нещото, което да ви помогне за осъществяването на планове, за които досега сте нямали особено търпение. През уикенда бъдете внимателни с желанията, не бъдете твърде сурови с близките си, съобразявайте се с чувствата и потребностите им.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 03.08 - 09.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот fawla » 03 Авг 2015, 12:51

Нямаше как да не потърся хороскопа, тази седмица се чувствам доста объркана. :roll:
Аватар
fawla
 
Мнения: 1035
Регистриран на: 15 Апр 2015, 10:48

Re: 03.08 - 09.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Bambaa » 03 Авг 2015, 13:31

fawla написа:Нямаше как да не потърся хороскопа, тази седмица се чувствам доста объркана. :roll:

И аз, ама нещо не ми стана по-ясно :mrgreen:
Аватар
Bambaa
 
Мнения: 590
Регистриран на: 30 Апр 2014, 16:28

Re: 03.08 - 09.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Авг 2015, 14:03

Bambaa написа:
fawla написа:Нямаше как да не потърся хороскопа, тази седмица се чувствам доста объркана. :roll:

И аз, ама нещо не ми стана по-ясно :mrgreen:

до неделя ще ти се изясни. :lol:
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта