24.08 - 30.08.2015 - Седмичен хороскоп!

24.08 - 30.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 24 Авг 2015, 12:43

ОВЕН (21 март – 20 април)
Започвате седмицата изпълнени с много енергия, което ви носи желание за покоряване на още върхове. Обирате овациите за добре свършена работа, което може да ви донесе не само материално възнаграждение, но и признателността на много от колегите ви. Разбира се, за да запазите нивото е редно да използвате вашето упорство, съчетано с правилен подход и стратегия. Добре е в средата на седмицата да обмисляте добре всеки следващ ход, за да не се окажете с по-назадничаво мислене, независимо дали става въпрос за работния процес или любовния ви живот. Втората половина от седмицата имате волята да се откажете от вреден навик, така че се вземете в ръце и опитайте да намерите допълнителна мотивация. В края на седмицата е добре да не изпускате нервите си, опитайте да не се напрягате допълнително с неща, които не са ваша работа.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Седмицата се оказва особено ключова за вас. В началото на седмицата бъдете особено мнителни относно предложения, които изглеждат повече от добре, не сключвайте прибързано договори, за които не сте убедени, че ще са във ваша полза. В средата на седмицата, благодарение на вашето въображение и като предпоставка - вашата енергия, то можете спокойно да се впуснете в ново начинание, което със сигурност ще успее да ви даде повече отколкото получавате от заниманията ви до този момент. През втората половина от седмицата се изисква от вас повече наблюдателност и стриктност в изпълнението на ангажименти, които сте поели. В края на седмицата е добре да намирате повече време за себе си, респективно и за половинката си, това също ви зарежда, но с друг вид енергия, която със сигурност би ви била от полза!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)

Периодът, в който се намирате се оказва успешен. Седмицата ще започне и завърши по същия този начин. Възможностите, които възникват по този повод ще ви позволят да се заемете с една по-различна дейност, която в последствие ще се окаже, че е по-привлекателна за вас и от финансова гледна точка. В средата на седмицата е добре да насочите фокусът на вниманието си към семейството или половинката си, балансът никога не е лесен, но това отклонение от работата ще ви се отрази доста освежаващо! Втората половина от седмицата очаквайте доста изненади, които по един или друг начин ще донесат след себе си ползи, но само ако успеете да изиграете правилно картите си. Бъдете особено наблюдателни и следете знаците, които ви оставя съдбата, за да успеете по-лесно и правилно да вземате наистина важните решения. Уикенда се подгответе за изненади, които в идната седмица ще окажат особено влияние.

РАК (22 юни – 22 юли)

В началото на седмицата душевното спокойствие, което ви е липсвало, е възможно да се появи, стига да не провалите всичко с прибързани и безсмислени действия. Отделяйте личните от служебните дела, като не внасяте напрежението от работното място вкъщи. В средата на седмицата е добре да не подценявате нито една ситуация, обръщайте сериозно внимание върху повечето подробности, за да бъдете наистина спокойни, че сте направили всичко, което се изисква от вас. През втората половина от седмицата е добре да помислите дали не сте попаднали в заблуда относно любовния си живот, като с това е почти задължителен краткия душевен катарзис, който преживявате. Уикенда се примирете с желанието ви хаос, подредете мислите си, опитайте и да пренаредите живота си, това би ви било от голяма помощ не само сега, но и в бъдеще.

ЛЪВ (23 юли– 22 август) 

Доминантното ви и провокативно отношение е възможно да ви докара някои проблеми, но и някои интересни запознанства, като наред с това, вие отново ще успеете да извлечете ползва от всичко случващо се, но поотделно. Около средата на седмицата звездите вещаят, че е периодът е особено подходящ за разговори, не само в личен план, но и на работното ви място. Добре е ако успеете да преговаряте за заплатата си, ще пожънете успехи, а също така и в личен план ще имате възможността да изясните отношения, които са били забулени в известна мъгла. Вниманието ви през тази седмица е насочено в доста разностранни посоки, което ви прави уязвими, не позволявайте това да повлияе на изградения от вас ритъм. През уикенда се постарайте да канализирате по възможно най-правилния начин енергията си, така че тя да бъде не само във ваша полза.

ДЕВА (23 август – 22 септември)
В началото на седмицата се намирате в особено активен период, който бързо може да ви изтощи емоционално, а също и физически. Добре е да се пазите и да не позволявате на хора, които не познавате достатъчно добре да навлизат в личното ви пространство. Около средата на седмицата е добре да спрете да преценявате ситуациите на база опита си до този момент. Това би ви донесло негативи, а също така и затруднения в общуването. Интимните връзки ще ви бъдат от полза в такава ситуация, тъй като биха повлияли на светоусещането ви по един по-добър начин. Не се залъгвайте по краткосрочните афери, които биха могли да черпят от енергията ви и да ви оставят безсилни и демотивирани за нещата, които знаете, че трябва да свършите. Уикенда е добре да спрете да захранвате излишни надежди, които знаете, че не биха могли да доведат до нищо съществено.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Спокойствието, което излъчвате в началото на седмицата е лесно да го предадете на хората около вас, но не е лесно да го задържите при себе си. Това е една от основните ви пречки за постигане на някакво равновесие, с което да влезете в нормален ритъм на живот, без лутане и заблуди. В средата на седмицата е добре да предприемете раздяла с вещи и хора, които знаете, че не биха ви били от полза в бъдеще. През втората половина от седмицата навлизате в период на успехи, за тези от вас, които са решили да правят промени в живота си. Покажете на съдбата, че сте готови да оставите повече от старите и ненужни вещи и хора, но в замяна сте готови да знаете какво ще получите насреща! Уикенда не забравяйте да се погрижите за здравето си, започнете нов хранителен режим или спортна дейност, ако е необходимо планувайте посещение при лекар.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Време е още в самото начало на седмицата да се обърнете към себе си, за да сте сигурни за нуждите, които имате и най-ефикасния начин за задоволяването им. Възможно е да се чувствате изморени от емоциите, които до тази момент сте изпитвали, точно затова намерете време на тихо и спокойно място само за себе си. Около средата на седмицата навлизате в творчески период, добре е да намерите време, за да оползотворите музата си , това ще ви даде добър емоционален заряд, този който дълго чакахте! Имате добра възможност за реализиране на идеите си, но това трябва да се случи след като им дадете конкретна форма. Не очаквайте някой да ви помага за това, по-скоро се старайте да наложите волята си и да останете верни на това, което желаете. В края на седмицата е добре да бъдете внимателни в интимните си отношения, не предизвиквайте и заключете собствените си изблици на гняв или ревност.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Началото на седмицата ви се струва истинска шега. Всяко нещо, с което се захванете го вършите с лекота, въпреки това нямате особен стимул да се проявявате като особени специалисти в областта си, просто защото енергията ви се насочва в други посоки. Опитайте в средата на седмицата да запазите спокойствие и да пренаредите някои приоритети. Темпераментната ви натура е възможно да ви подведе в някои различни посоки от това, което сте желали. Бъдете внимателни, за да не се окаже, че сте хвърляли всичката си енергия в емоции до края на работната седмица и не сте си дали шанс за нови изживявания през уикенда. През този период преценката ви за реалността ще е доста относителна и това би ви попречило да боравите с нея. Не се подлъгвайте и не подлъгвайте хората около вас, бъдете максимално искрени.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
В началото на седмицата е добре да сложите на масата всички карти и да ги пренаредите по възможно най-лекия за вас и правилен начин, когато става въпрос за служебни дела. Ако лидерското у вас се прояви в момент, когато се налага да работите в екип, то бъдете особено внимателни, тъй като стъпвате по тънък лед. Стабилността в това отношение е особено важна за вас, така че не си позволявайте твърде много. В средата на седмицата постигнатото от вас е трайно и значимо, стига и вие да сте такива, не забравяйте, че не можете да си позволите да изпуснете юздите, те са единствено във ваши ръце. Опитайте се да се концентрирате достатъчно добре върху нещата, които са неотложни и не забравяйте за онези, които желае сърцето ви. Около края на седмицата си наложете да изхвърлите от главата си всички служебни ангажименти, които имате и останете само с мислите за семейните дела, в никакъв случай не пренебрегвайте близките си за сметка на служебните дела.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари
)
В началото на седмицата е възможно да почувствате известна самота, която да прерасне в по-голяма драма. За да избегнете това е редно да промените мирогледа си, това е дълъг процес, за който са необходими достатъчно усилия, които ако успеете да положите в този момент , занапред ще успеете да избегнете подобни ситуации. В средата на седмицата се опитайте да бъдете максимално искрени със себе си, респективно и с околните, не се опасявайте от това, че ще загубите приятели, напротив, по този начин бихте могли с лекота да привлечете нови и много по-истински. През втората половина от седмицата сте поставени пред дилема, която трябва да разрешите в най-кратки срокове. Опитайте да обсъдите това с хората, запознати с въпроса и погледнете през тяхната призма за момент, така ще сте убедени, че сте взели най-правилното решение. Уикенда посветете на себе си и на мисли, които да ви провокират да преоткривате себе си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
В началото на седмицата няма да ви е излишно усилието да вложите повече ред и дисциплина в ангажиментите, които имате. Възможно е да бъдете завладени от твърде много емоции, които да ви повлияят да се заемете със задачи, които не са ваша работа, но се опитайте да избягвате такива ситуации, за да не провокирате малкото хора, които смятате за наистина близки. В средата на седмицата спомени за събития и срещи в живота ви е възможно да се възвърнат и това да ви въведе носталгично настроение, което от своя страна да повлияе на ангажиментите ви. Емоционалността ви от една страна може да се окаже ключова за евентуални провали, но от друга това би било ключа за получаване на вдъхновение. В края на седмицата идва ред на отрезвяването от всичко случило се, за обвързаните представители на зодията би бил един много страстен уикенд, така че не пропускайте моментите на усамотение с любимия човек до вас.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 24.08 - 30.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот bojo_kolev » 24 Авг 2015, 15:28

Тежка и безнадеждна ми се вижда тази седмица, толкова мисли, пък накрая ще видим какво ще излезе :lol: :lol:
bojo_kolev
 
Мнения: 283
Регистриран на: 01 Окт 2013, 12:35

Re: 24.08 - 30.08.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот exotic » 25 Авг 2015, 08:36

Много ми хареса, остава и да се сбъдне, а откога я чакам въпросната промяна... :|
exotic
 
Мнения: 360
Регистриран на: 15 Авг 2014, 13:29


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта