31.08 - 06.09.2015 - Седмичен хороскоп!

31.08 - 06.09.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 31 Авг 2015, 11:03

ОВЕН (21 март – 20 април)
Новата седмица започва с много трудности за вас, невъзможността да постигнете целите си ще ви изнерви и обтегне отношенията с близките ви, внимавайте с думите, за да не съжалявате след това. Средата на седмицата избягвайте нови покупки, емоционалността ви ще ви пречи на реалната преценка за нещата, които вземате. Вслушвайте се в думите на близките си и се отдайте на почивка, въпреки желанието ви да се докажете. Последните работни дни от седмицата се занимавайте с любимо хоби, откъснете се от работа, за да не си навличате проблеми. Уикендът изкарайте извън града в приятна компания.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започвате месеца с благоволението на звездите. През новата седмица ще ви върви във всичко, сега е подходящото време да направите инвестиция, която отдавна отлагате, успехът ви е гарантиран. В работата си ще бъдете оценени и ще получите признание. Средата на седмицата има риск от семейни проблеми, бъдете внимателни как се държите с близките си, изяснете си какво желаете, успехите в работата не бива да рефлектират върху семейните ви задължения. Сега е моментът да се изясните какво точно искате от живота си. Уикендът уплътнете с физическа дейност и грижа за здравето ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
Началото на новата седмица е белязана от успехи, периодът е идеален за подписване на нови договори и започване на ново начинание. Бъдете внимателни и четете добре това, което подписвате, има риск от измами. Не се доверявайте на непознати хора, слушайте вътрешния си глас. Средата на седмицата е добре да обрънете внимание на здравето си и да пренаредите приоритетите си. Обмислете добре какво е добро за вас и направете промените, за които мислите отдавна. Изисквайте повече от вашите работодатели, сега вашите изисквания ще бъдат чути. Последните дни на седмицата пътувайте и се срещайте с нови хора, ново запознанство ще се окаже ключово за вас.

РАК (22 юни - 22 юли)
Започвате мотивирано новата седмица, отношенията ви с околните са добри, преценяте правилно хората, затова спокойно се отдайте на разговори с хората. В работата ще получите нови задачи, които ще ви помогнат да работите още по-мотивирано и с повече желание. Средата на седмицата се погрижете за най-близките си хора. Времето е подходящо за нови начинания, свързани с работата. Краят на седмицата ще изпитвате желание да надскочите себе си в работата, но се старайте и да почивате, не бъдете прекалено амбициозни. Уикендът прекарайте в почивка с любимите хора.

ЛЪВ (23 юли - 22 август)
Очаквайте неприятности в работата, за които носите вина само вие, отлагането на изпълнението на служебните ви задължения ще даде своето отражение. Бъдете по-отговорно към работата си, потърсете помощ от колегите си да се справите с проблемите си, признайте грешката си. Първите дни на седмицата ще бъдете затрупани с повече работа и ще виждате неодобрителните погледи на околните, владейте емоциите си. Средата на седмицата е добре да се погрижите за началото на учебната година, купувайте внимателно, има риск да ви измамят с некачествени стоки. Последните работни дни планирайте бъдещите си проекти и работете върху реализирането им. Уикендът почивайте сред природата.

ДЕВА (23 август – 22 септември)
Седмицата започва с много емоции, които трудно ще успеете да овладеете, но не се и старайте, оставете се на течението. Опитите за повишение в работата засега ще са без успех, но не се отказвайте. Разсеяността породена от емоциите ще ви пречат в работата, но бързо ще влезете в ритъм. Средата на седмицата е добре да помислите за бъдещите проекти и да сложите в ред мислите си и ясно да начертаете целите си. Не се притеснявайте да потърсите помощ от приятелите си, макар че трудно ще се разбирате с тях. Последните дни на седмицата обърнете внимание на здравето си и най-вече на психическото си състояние, вземете си почивка.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
През новата седмица имате желание да изпитате нови емоции и да се занимавате с различни и необичайни за вас неща. Не се притеснявайте да експериментирате. В личен план ви очакват много положителни изненади, податливи сте на флиртове, затова бъдете внимателни това да не навреди на работните ви задължения или на семейния ви живот. Последните дни на седмицата прекарайте в заслужена почивка, обградени от любимите ви хора. Заредете се със сили за новия активен сезон.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Новият месец започвате амбицирано и с желание да постигнете целите си. Още с първите дни на новата седмица ще постигнете набелязаните цели. Отделете време за приятелите си въпреки натоварения ви график. Проблеми в семейството ще ви пречат да се концентрирате в средата на седмицата, не бъдете импулсивни, мислете преди да кажете нещо, за да не си навлечете още по-големи неприятности в личен план. Последните работни дни изяснете пред себе си какво искате в личен и професионален план. Уикендът прекарайте с най-близките си хора, за да изясните отношенията си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата е много ползотворна за вас, още с първите дни на новия месец ще постигнете цел, която отдавна сте си поставили. Не се опиянявайте от успеха и продължете напред с трезва мисъл. В работата ви очакват приятна работна атмосфера и професионално израстване. Средата на седмицата усъвършенствайте познанията си и повишете квалификацията си. Започнете нещо ново свързано с професионалното ви развитие. Последните дни на седмицата се отдайте на почивка и се порадвайте на отиващото си лято, посетете близко до града място и си починете в компанията на близките ви.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Новата седмица започва с ново запознанство, време е да се отдадете на страстите и емоциите си, периодът е много емоционален за вас и вашето обкръжение. Ще берете плодовете на вашия труд още от средата на седмицата. От вас зависи дали ще постигнете поставените си цели или не, бъдете сериозни и концентрирани. Краят на седмицата ще усетите подкрепата на семейството си, личните ви отношения са в хармония. Отдайте се на занимания свързани с работата ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Новата седмица е добре да докажете своя авторитет като поставите хората, които са ви саботирали досега. В работата си бъдете уверени и не се палете лесно, не давайте поводи на недоброжелателите да говорят за вас. Средата на седмицата ви очакват нови запознанства, които трудно ще прецените, не прибързвайте и не бъдете много открити с новите хора около вас. Краят на седмицата ще се завладяни от емоция и бързо ще се поддавате на новите чувства, които са ви обвзели. Бъдете внимателни, за да не останете разочаровани накрая, опитайте са да овладеете емоциите си. Уикендът спортувайте и се погрижете за здравето си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Новата седмица е добре да се замислите за държанието си, бъдете по-сурови към околните и се постарайте да извадите на показ лидерските си умения, желанието ви да не обидите околните ви пречат на вашето собствено реазлизиране. Средата на седмицата вече се чудите как да си доставите удоволствие, иска ви се да заминете на почивка и все пак да промените радикално част от живота си. В работата ви всичко върви спокойно и се справяте добре. Последните дни на седмицата е подходящо време за подписване на нови договори и започване на нови партньорства. Уикендът е подходящ за започване на нова връзка.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 31.08 - 06.09.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 31 Авг 2015, 11:21

Дано емоциите през тази седмица да не ми изиграят лоша шега и аз усещам нещо необичайно, но да видим... :oops: :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 31.08 - 06.09.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 31 Авг 2015, 12:09

"Новата седмица започва с ново запознанство, време е да се отдадете на страстите и емоциите си" хммм,кой ли ще е новият ми познат? :mrgreen:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: 31.08 - 06.09.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2015, 13:16

Надявам се наистина да постигна успехи тази седмица, поставила съм си няколко цели! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron