23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 23 Ное 2015, 12:50

ОВЕН (21 март - 20 април)
В началото на седмицата излизат на преден план неедин от въпросите, които особено много ви вълнуват в този момент. Намирате добро разрешение за всеки от проблемите изскочили по тази тема и това ви вдъхновява и амбицира да искате още. Около средата на седмицата преоткривате ваш скрит талант, който ви води към пътища нови и учудващо интересни за вас. Възможно е за тези от вас, които търсят ново поприще в професионален план да се сдобият с информация, която да ви бъде от полза и да ви издигне на едно ново ниво. В края на седмицата спокойствието, което ви обзема може да се окаже недотам ползотворно. Добре е да огледате за нови хоризонти, които допълнително да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да развият комуникативните и социално ангажирани способности.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Началото на седмицата за вас се оказва леко и особено ползотворно, успели сте да вземете необходимата си почивка през уикенда и това ви дава възможността за по-голяма продуктивност през новата седмица. Разбира се, че това няма да остане безнаказано, очаквайте допълнителни приходи, които да ви дадат опция за интересни пътувания или други начини за вашето развитие като личности. В средата на седмицата е възможно да се наложи да вложите средства в неща, за които до този момент е възможно да ви изглеждат безсмислени, но много скоро ще се убедите в обратното. Можете да очаквате интересна информация за работната ви среда, която да промени отношението ви към нея, но в този момент е изключително важно да не действате импулсивно и да запазите необходимото ви самообладание. През уикенда ще се радвате на поредица нови емоции, опитайте да избягвате злословене и каквото и да е било натрупване на негативна енергия.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
Добре е да започнете седмицата с внасяне на повече реализъм относно бизнес плановете си, както и личните си взаимоотношения. Запазете стандарта си на живот и не бягайте от създалата се ситуация, независимо каква е тя, забавете темпото и продължете в същия дух, без да си създаване допълнителни грижи. В средата на седмицата имате възможност, за да подобрите отношенията си работодателя ви и да сложите нови граници и повече разбиране спрямо работата и отношението ви с клиентите. През втората половина от седмицата не си позволявайте да заемате позиция на жертва, колкото и привлекателна да ви изглежда. Внимавайте, за да не се ангажирате с решения, които в някакъв момент, така или иначе ще се наложи да изпълните, а нежеланието ви ще е все същото. В края на седмицата получените от вас прозрения да ви дадат яснотата, от която сте имали нужда, за да умножите успехите си през новата седмица.

РАК (22 юни - 22 юли)
В началото на седмицата вниманието ви е насочено най-вече към семейната среда и онази, от което получавате най-голямо удовлетворение като личности – приятелския кръг. Опитайте да продължите с взимането на решения, но е добре да помислите и за начина, по който да ги изпълните. В средата на седмицата добре биха ви се отразили леки физически дейности, които да ви отърсят от насъбралото се напрежение. Опитайте да си наваксате необходимото, особено ако изпитате известно безпокойство, неразположение или ако осъзнавате, че дадена дейност не ви носи особени позитиви. Не се старайте да си създавате име на перфекционисти, което да изисква след това от вас да покривате непрестанно това ниво, особено ако работата не ви жегва и не е това, което желаете наистина да правите. Уикенда е добре да избягвате конфликти, най-вече с половинката ви, които черпят от енергията, която можете да вложите в едни много по-ползотворни занимания.

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата съзнанието и трезвата ви мисъл, биха ви донесли много по-бърз и лесен ориентир за обстановката, в която се намирате. Ще имате възможността да трансформирате или напълно избегнете някои неблагоприятни ситуации. Преспокойно можете да вложите повече от въображението си и ще останете приятно изненадани за ползите от него. Не притеснявайте да експериментирате в средата на седмицата, всяка новост в това отношение се оказва много повече от това, което сте мечтали и би ви донесло не само материални блага, но и ще подсигури плановете, които сте си изготвили. В края на седмицата си доставете удоволствие – романтика, повече спокойствие и ще осъзнаете, че това е изборът, който ежедневно трябва да бъде правен, за да се чувствате на място и позитивно настроени.

ДЕВА (24 август - 23 септември)
Седмицата ви започва с дилема, независимо дали ще бъде създадена от събитие или поведение, на което сте станали свидетели, но ще стигнете до екзистенциални въпроси, на които е редно да дадете отговор поне за себе си. Добре е по-често да се вслушвате във вътрешния си глас и във всичко онова, което ви говори интуицията си. В средата на седмицата си поставете цели за изпълнение, които да не са особено дългосрочни, това ще ви даде допълнителна амбиция за преодоляване на всяко едно от предизвикателствата, с които се сблъсквате ежедневно. В края на седмицата социалният ви живот остава на заден план, това ви кара да се замислите, за хората, с които има смисъл да общувате и за онези, с които това се е превърнало само в навик, който ви натоварва във времето. Уикенда е добре да решите някои семейни въпроси, които ще ви помогнат да разясните положението, в което се намирате и да премахнете пасивността от поведението си.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Общата ви несигурност в началото на седмицата, може да се окаже особен проблем за реакциите ви и начина, по който тълкувате същите на близките хора около вас. Интересни изненади се задават и колкото по-креативни сте, толкова по-лесно бихте могли да изразите ясно позицията, в която се намирате и да вземете решение дали това си струва. В средата на седмицата чувството ви за отговорност е в пиков момент и това не ви дава минута спокойствие не само на работното ви място, но у дома. Творческата ви настройка също се очаква да бъде на ниво, което говори за прекрасен момент, в който всяко ваше действие, би следвало да бъде възнаградено по най-добрият начин. В края на седмицата се чува вашият глас и всяко една от идеите ви, които по дадена причина е била пропусната, то сега следва да получи признание. Уикенда се възползвайте от тези възможности, за да промените бъдещето по начин, който сметнете за добър!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Служебните ви задачи през тази седмица е възможно да ви дойдат в повече, но се опитайте да отделите максимално много време и да обърнете внимание на собствените си душевни нужди. Всяко едно занимание, което може да ви води по различен път, който в даден момент би осъществил мечтите ви, е ползотворен, така че не се притеснявайте да се втурвате и да опитвате различни новости. В средата на седмицата артистичната натура у вас би ви дала по-голяма увереност, с което бихте могли да постигнете още повече, стига да повярвате в себе си и в амбициите си. Около края на седмицата нови идеи или страст ще обземат съзнанието ви, което може да ви е само от ползва, но не се вкопчвайте и вглъбявайте само в едно занимание, опитайте да карате паралелно, това би ви се отразило по-добре на вас, но и на портфейла ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

В търсене на вътрешното ви спокойствие ще премине тази седмица, което от своя страна не е толкова трудно, единствено зависи от това вие доколко сте мотивирани да го свършите. Известни обстоятелства могат да се окажат доста объркващи за вас и личността ви, което да се яви като вид изпитание за вътрешната ви сила и мотивация. В средата на седмицата голяма част от вас ще успеят да възвърнат себе си и да постигнат положителни ефекти с минимум усилия. Добре да се научите да се преориентирате достатъчно бързо, това може да ви измъкне от странни и доста неприятни ситуации, а в други случаи да ви накара да се чувствате достатъчно добре, независимо от това къде се намирате. В края на седмицата се отнесете по-сериозно към здравето си и е добре да започнете с изграждането на нови, положителни за вас навици.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Направете всичко възможно в началото на тази седмица да си дадете повече време за почивка и уединение, което лесно ще постигнете, ако се отървете навреме от всички ангажименти, които смятате, че биха ви донесли напрежение. Добре е да пазите здравето си, без значение дали се намирате в пост или не ще е ползотворно за вас да си направите прочистване на тялото, което да обвържете с известна физическа дейност. Бъдете сигурни, че това ще изчисти не само токсините, които сте натрупали в тялото си, но и онези, които са в съзнанието ви. През втората половина от седмицата ще се чувствате достатъчно силни и устойчиви да поемете, колкото е необходимо от работата, която ви се възлага. През уикенда бъдете внимателни с изискванията, които имате към колегите си и всяко едно от предложенията е добре да обмисляте от всички страни.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Успешният край на много от начинанията е напълно реален още в самото начало на седмицата. Ако се налага да довършите и изпипате детайли, дайте си време, но ако се чувствате сигурни във всичко, което сте свършили, то е добре да се отървете със задоволство. В средата на седмицата ще е добре ако се опитате да се настроите и да действате с повече концентрация към всяко задължение, с което сте се захванали. Благоприятната стабилност, на която се наслаждавате през тези дни ще ви осигури необходимото настроение за повече социални контакти, възползвайте се от всичко това и не забравяйте, че сега е моментът за правилна реакция. Всичко това стимулира интелекта ви и ви кара да се отворите към много хора и ситуации, което от своя страна да ви помогне да срещнете повече хора като вас. През уикенда се концентрирайте върху това и не забравяйте, че всяка волност бива наказана от собственото ви чувство за вина.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица се оказва коренно различна за всеки един от представителите на зодията ви. Преживяванията, които имате в нейното начало, само могат да ви дадат повече кураж, устрем и вдъхновение, за да постигате повече и по-конкретни резултати. В средата на седмицата е добре да премахнете ограниченията и рамките, в които се опитват да ви поставят и да освободите психиката на си на 100%. Емоциите ви силно се отразяват и дават възможност да се подадете на всяко изкушение, което ви се изпречи, но за целта се отрезвете, не бъдете толкова мекушави. В края на седмицата радостните преживявания ви се отразяват прекрасно на психиката и това води до един наистина култов момент, но дали ще изберете да го изживеете или да си дадете необходимото спокойствие, то това е изцяло ваше решение.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 23 Ное 2015, 13:32

Благодаря за хороскопа, вече чета и на малката хороскоп. :lol:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: 23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Коцева » 23 Ное 2015, 14:49

Mon_ton написа:Благодаря за хороскопа, вече чета и на малката хороскоп. :lol:

Като приказка го четеш или да знаеш на какъв акъл ще е? :lol:
Коцева
 
Мнения: 213
Регистриран на: 04 Фев 2014, 17:36

Re: 23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 23 Ное 2015, 16:04

Мони, за винаги чета моя хороскоп, на щерката, на мъжа, на родителите ми.. на всички да ги знам на какъв кеф ще са през седмицата. :lol:
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: 23.11 - 29.11.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Локумът » 23 Ное 2015, 16:35

Snejna написа:Мони, за винаги чета моя хороскоп, на щерката, на мъжа, на родителите ми.. на всички да ги знам на какъв кеф ще са през седмицата. :lol:

хахаха Социологическо проучване ли правиш? Мен най-вече ме вълнува дали няма да падне някой Коледен бонус, ама звездите на казват, а ей ся ще ме одрусат моите 3 зверове, че взеха и да точат зъби на Черния петък :lol:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта