30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModKalina » 30 Ное 2015, 13:26

ОВЕН (21 март - 20 април)
Започвате седмицата силно концентрирани и това води само до ползи, които ще се отразят не само по отношение на работния ви процес. Започвате да отдавате значение на неща, които до този момент са нямали значение за вас, това води до развитие в усещанията ви за света. В средата на седмицата можете да предприемете различни начинания, които да са ви от особена полза, не си поставяйте сами ограничения, намерете средата, в която ще се чувствате възможно най-добре и се залавяйте за действия. През втората половина от седмицата отношенията ви с околните е възможно да се обтегнат, но ако не обръщате толкова сериозно внимание на всичко случващо се, лесно ще успеете да запазите хармонията в себе си. В края на седмицата очаквайте предизвикателства, които да стимулират творческата ви мисъл, опитайте да си дадете повече време за почивка и спокойствие.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Седмицата ще бъде изключително емоционална за вас. В първите дни на периода ви очаква повече напрежение в работата, освен в професионално отношение, но и в личен план. Застрашени сте от нападки и интриги в работата ви. Старайте се възможно най-бързо да решавате проблемите и да изговорите недоразуменията, за да не се стигне до ескалиране на емоциите. Все пак седмицата ви ще се развива добре и ще имате възможност да започнете нови начинания в бизнеса.Очаквайте да решите финансовите проблеми през седмицата си и да намерите нови начини за спаряване със семейния бюджет. През почивните дни се абстрахирайте от случилото се през седмицата и се отдайте на половинката си.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
Започвате седмицата и последния месец от годината с много вълнения, хубавото е, че се пораждат само от приятни поводи, а този път и работните срещи ще са част от тях. Добре е да провеждате разговори в моменти с изчистено съзнание и без странични влияния. В средата на седмицата ползите, които ще отчетете от новия си начин на светоусещане ще се окажат ключови при комуникацията ви с хора, които са близки до вас. Осмелете се и реагирайте адекватно, без предразсъдъци. Около края на седмицата любим човек е възможно да има нужда от вашата помощ и подкрепа, бъдете отворени към промени и ако имате възможност не се притеснявайте да подадете ръка, знаете, че биха направили същото и за вас. Уикенда запазете за партита, но е добре да внимавате с държанието си, за да не се окажете в неудобна ситуация.

РАК (22 юни - 22 юли)
Държанието ви в началото на седмицата е доста объркващо за хората около вас. Бъдете адекватни в изказванията си и не забравяйте за категоричността им, някои обстоятелства е възможно да ви поставят пред избор, за който нямате особено време и излишни емоции, които да влагате. В средата на седмицата спокойствието е от особено значение за вас и всичко, с което сте се захванали, не се опитвайте да променяте хората, оставете ги да се развият сами и да осъзнаят действията си, както и последствията от тях. Уикенда ще успеете да впечатлите половинката си с интересни новости около осъзнаването, което сте придобили покрай сблъсъците ви с нови и много различни от познатите ви хора.

ЛЪВ (23 юли - 23 август)
Започвате седмицата с много ентусиазъм и ще преоткриете заниманието, което ви кара да се чувствате наистина добре и ще успее да ви развие в много и различни области. Най-добрият вариант за това е да вложите цялото си въображение, а това по свой начин ще ви накара да се почувствате удовлетворени. В средата на седмицата, точно навреме, се проявяват и ораторските ви способности, възползвайте се, докато все още това има своята сила, след това ще дойде и момента на действие. В личен план не бъдете така сдържани, използвайте своите предимства и ги проявете по възможно най-добрият и тактичен начин, така че да впечатлите партньора си, а не да му се натрапвате. Ако сте от другата страна и имате интерес по-скоро да се насладите на свободата си, то сега е времето да прекратите интимните си отношения. В края на седмицата се подгответе за пътуване, почувствайте се свободни и не се самоограничавайте, но и не позволявайте на различни обстоятелства да го правят.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е добре да не се нагърбвате с чужди проблеми, които не са ваша работа, опитайте се да запазите самообладание и да се посветите на размислите, от които имате лично вие имате полза. Свободолюбието ви се е отключило и това променя до голяма степен приоритетите ви. Добре е в средата на седмицата, ако се чувствате достатъчно готови за действие, просто да го направите. Не се притеснявайте от факторите, които до този момент са имали участие, сега те не са пречка и това ви дава възможността да разгърнете максимално потенциала си. Около края на седмицата изпитвате нуждата да прекарате повече време вкъщи и това ще ви помогне да премислите всяко действие, което може да се развие по конкретен начин, в следствие на различните ви реакции.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)
Седмицата ви ще бъде много динамична, ще пътувате, оставете си време за почивка и за приятни занимания. Ще имате възможност да научите нещо ново или да започнете нова работа или дейност, която ще ви помогнат да се усъвършенствате. От вас зависи дали ще се възползвате от тези възможности или ще търсите оправдания, за да не го направите. Краят на седмицата трябва да заложите на комуникацията, за да се справите с проблемите и съмненията, които имате. В диалогът се крие истината. Очаквайте промени в работата и преструктуриране на задълженията ви, много промени в работата ви предстоят, които ще бъдат във ваша полза. Очаквайте да бъдете оценени за старанието, което сте полагали в миналото. В интимен план очаквайте разногласия в почивните дни, които лесно ще преодолеете.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще ви вълнуват финансови въпроси и желанието да се печелите повече. Ще се опитате да намерите своя начин да изкарвате допълнителни пари, за да бъдете по-удовлетворени. Бъдете нащрек за нови възможности за работа и стабилизиране на финансите. Ако до скоро сте харчили повече, сега ще осъзнаете грешката си и ще се наложи да пестите повече. Търсете бъдещото си професионално развитие в собствените ви таланти. Вслушвайте се в съветите на приятелите ви, за да решите емоционалните си проблеми. Бъдете внимателни в интимните отношения и се старайте да не се разстройвате лесно от новините, които ще получите. Изразявайте емоциите си, а не ги задържайте в себе си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Началото на седмицата ви ще е особено успешна. В търсене сте на нови усещания и това ви дава възможността да се насладите максимално на очакванията, които сте имали до този момент, тъй като ще се изпълнят на 100%. Около средата на седмицата можете да се подготвите за интересни новости в социалния ви живот. Различните познанства, които ще завържете оказват влияние върху ежедневието ви, а това от своя страна ще даде възможност да получите повече разбиране за начина, по който разсъждават хората около вас. Възползвайте се от свободното време, което имате го оползотворете, културните мероприятия като театър, опера или кино, могат да ви донесат нови идеи и начини, по които да виждате света, така че не си го спестявайте. През уикенда разпределете правилно времето си, така че да можете да отделите достатъчно внимание на себе си и на близките си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата за представителите на зодия козирог ще е много напрегната и динамична. Опитайте се да бъде по-гъвкави, за да се справите с промените в работата ви. Трябва да се приспособите бързо към новостите, а не да мислите как е било преди. Следващите дни ще ви бъде трудно да свикнете със случващото се около вас. Ако имате нужда прекъснете връзки с хора, които ви натоварват. Това ще ви помогне да започнете по-спокойна нова година, не се оставяйте на миналото да ви влияе и помислете добре от какви хора имате нужда около вас. Отървете се от стреса от седмицата, като прекарате почивните дни сред природата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Очаква ви много важна седмица по отношение на работата ви. През този период ще имате възможност да постигнете целите си свързани както с вас самите, така и с професионалното ви развитие, както и за други близки до вас хора. Седмицата е идеална да формулирате вие самите какво точно искате от бъдещето си и да си изградите път, по който да минете, за да постигнете желаното. Не отклонявайте желанието за помощ от странични хора. Не пестете средства в постигането на целите ви. Почивните дни ги изкарайте в приятелска компания, ослушвайте се и за положителни новини от близките си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата ви ще бъде много натоварена. Очаквайте да бъдете затрупани от работа, освен вашите задачи, ще трябва да изпълнявате и допълнителни. Все пак внимавайте да не поемате твърде много задачи, които може и да не успеете да изпълните, по-добре да откажете, отколкото да се провалите. Използвайте разумно времето си за почивка. Не мислете прекалено много за околните, за да не навредите на собственото си здраве. Възможно е да настъпят промени в работата ви и да заемете самите вие нова позиция. Ако желаете да смените работата или си търсите такава, тази седмица определено ще имате късмет в професионален план. Почивните дни се отдайте на заслужен отдих след натоварената седмица.
FramarModKalina
 
Мнения: 282
Регистриран на: 01 Окт 2013, 14:04

Re: 30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Ное 2015, 14:02

Очаквам времето, когато ще ни кажат звездите да почваме да се приготвяме за коледните празници :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: 30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 30 Ное 2015, 14:21

rabotnata pchela написа:Очаквам времето, когато ще ни кажат звездите да почваме да се приготвяме за коледните празници :)

до тогава имаме още доста работа да свършим :)))
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: 30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот ManiJani » 30 Ное 2015, 15:50

rabotnata pchela написа:Очаквам времето, когато ще ни кажат звездите да почваме да се приготвяме за коледните празници :)

Не остава много време до тогава, но на мен никак не ми се иска да идва това време, някак по-скоро напрягащо ми действат.
ManiJani
 
Мнения: 152
Регистриран на: 20 Мар 2015, 12:40

Re: 30.11 - 06.12.2015 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Malina » 30 Ное 2015, 16:38

ManiJani написа:
rabotnata pchela написа:Очаквам времето, когато ще ни кажат звездите да почваме да се приготвяме за коледните празници :)

Не остава много време до тогава, но на мен никак не ми се иска да идва това време, някак по-скоро напрягащо ми действат.

Кой както си ги направи! На мен ми харесва идеята за Коледа, може би защото повечето ми роднини не живеят близо до мен и се виждаме само по Коледа и ми харесва доста :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта