08.02 - 14.02.2016 - Седмичен хороскоп!

08.02 - 14.02.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 08 Фев 2016, 12:24

ОВЕН (21 март - 20 април)
Ще жънете успехи през тази седмица. Всичко ще ви се отдава и ще ви върви по вода, както в личен, финанов, така и в професионален план. Може да следвате плановете, които сте си направили. Ако желаете да се захванете с нещо ново или да разширите бизнеса си може да го направите, моментът е много подходящ. Отделете си време в началото на седмицата, за да работите по-подробно по плановете, които имате за следващите месеци, мислете мащабно и се целете във високи успехи. Доверявайте се на колегите си и следващите дни ще се радвате на резултатите, които сте постигнали. Не се старайте да изпъквате пред останалите, а работете в екип. Уикенда се срещайте с приятели. Все пак внимавайте с разговорите с близки и роднини и не се поддавайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
От вас зависи да се отдадете на желанието, което изпитвате да се впуснете в по-активна работа. Имате възможност да се изявите, да бъдете по-активни и по-дени, да имате по-голям успех, от вас зависи дали ще се възползвате от това. Ако сте по-мързеливи е добре да се стегнете и да се възползвате от момента. Не се напрягайте излишно, но отстоявайте позициите си, когато се налага, не очаквайте някой друг да разбере какво искате и да го направи вместо вас, бъдете инициативни. Средата на седмицата ще трябва да сложите в ред личните си отношения. Говорете с половинката си и кажете какво искате и от какво се притеснявате. Очаквайте нови и интересни запознанства.

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)
Изпълнени сте с енергия през новата седмица, възползвайте се от силата, която имате и я вложете там, където имате най-голяма нужда - в работата, в общуването, а защо не и в плановете за бъдещето. Доброто ви настроение ще си личи от далеч, а и вие самите ще се чувствате по-добре и по-уверени. Ще успеете да се справите с личните си и финансови проблеми, които имате напоследък. Имате възможността да реализирате идеи, които имате отдавна, но все е било неподходящо да се случат. Не се възнасяйте в облаците от доброто си настроение и успехите, бъдете реалисти и не губете връзка със земята, не оставяйте задачите си на заден план. Съставете си план, в който има време за всяко ваше задължение. Не прехвърляйте работата си на друг, за да не изтървете възможността да се изявите и да покажете качествата си.

РАК (22 юни - 22 юли)
Имате желание да се срещате с повече хора през тази седмица. Щом имате желание да се срещате с повече хора, направете го и разнообразете социалния си живот. Срещите с хора, които са ви приятни ще ви помогнат да заредите батериите. В службата ще сте изпълнени с енергия и желание да се справите с повече задачи едновременно. Не се представяйте и си почивайте. Очаквайте промяна, която може да ви се стори неподходяща, но все пак не отричайте без да сте пробвали първо, не се поддавайте на страха от новото и необичайното, но от вас зависи да се възползвате от новостите, като ги приемете, поня до някаква степен. Вслушайте се в интуицията си и се впуснете в предизвикателството. През следващите дни ще усетите, че околните саботират опитите ви да се справите с проблемите и да сбъднете желанията си. Не се поддавайте на техните опити да ви отклонят от целта.

ЛЪВ (23 юли - 23 август)
Успехът ви през тази седмица ще зависи от склонността ви да работите с други хора за обща цел. Няма да ви е лесно да постигнете баланса между вашето его и факта, че трябва да работите с други хора, но ако сте попаднали на правилните хора, ще имате усещането и вярата, че нещата ще се случат и това ще ви помогне да запазите хармонията във вас самите. Седмицата е подходяща да започнете нова работа или да стартирате отдавна отлаган проект, ако си търсите нови поприще, сега е подходящото време да се реализирате в новата посока, която поемате. В личен план очаквайте положението да се разгорещи, желанието ви за контрол върху половинката ще нажежи обстановката.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През седмицата ще получите нова възможност за изява или предложение за нова работа, затова трябва да се ослушвате повече и да разбирате какво ви говорят хората. Сграбчете новата възможност и се стремете напред, не се притеснявайте дали сте достатъчно добри и дали бихте могли да се справите с новите си ангажименти. От вас зависи дали нещата ще се развият положително или не. Ако все още не сте разбрали какво е новото начало, което ви предстои от вас самите зависи да го намерите. Бъдете по-активни, ако си търсите работа, или друго. Срещайте се с повече хора, говорете използвайте момента да се докажете и да се устремите към това, което искате. Бъдете смели в действията си. Ако желаете да промените живота си в здравословен план, то тази седмица е много подходяща да сложите началото на вашия нов хранителен режим.

ВЕЗНИ (23 септември– 22 октомври)
Тази седмица ще имате възможност да получите това, което искате, но при условие, че вие самите положите усилия и се стремите по-усърдно към това, кеото желаете. Вие не обичате да бъдете много активни и предпочитате нещата да се случват от само себе си, но в този случай това ще ви попречи и може да изтървете добра възможност. Без значение дали желанието ви е в професионален или в личен план, от вас се изисква да проявите повече активност и смелост, за да постигнете желаното. Бъдещето ви до известна степен зависи от това, което ще направите и постигнете в момента. В работата ви е по-успешно да започнете нов проект. Вслушвайте се във вътрешния глас.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Поредната изпълнена с енергия седмица за скорпионите. Ако досега сте се лутали в търсене на вашето "нещо", в което да вложите енергията си, то тази седмица ще го откриете. Ако планирате промени в работата, дома или семейството си захващайте се сериозно през тази седмица да направите това, което исакте. Не отлагайте осъществяването на идеите си за дълго време. Пътуванията през седмицата ще бъдат ползотворни и успешни, срещайте се с нови хора и осъществявайте нови контакти, които ще са ви от полза в бъдеще. Ако сте отлагали сключването на договор, направете го през тази седмица, шансът да ви донесе добри приходи е голям. В края на седмицата обърнете внимание на любимия си човек.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Седмицата ще е много динамична, което е добре за стрелците и тяхното желение за действие и работа. Имате желание да изпъкнета в работата или да започнете нов проект, сега е възможно да се случи това, само да имате желание. Подходящо време е да направите някои промени, свързани с неща, които са ви дразнили у дома, или да се разделите с хората, които не ви носят радост, а само напрежение. Във финансово отношение е възможно да има някои промени, но ще е трудно да повлияте вие самите на финансите си, а по-скоро ще се случват неща, които не зависят от вас. И все пак може да очаквате, че трудът ви, който сте положили пред ще бъде възнаграден заслужено.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще ви се наложи да направите някои непредвидени по-големи харчове, били то свързани с дома, или с бъдещето ви. Все пак мислете за бъдещето и не се вглабявайте в похарчените пари, не се поддавайте на страховете си. Все пак рискът, който поемате не е много рискован, а е добре премислен. Седмицата е подходяща за сключване на договори и уреждането на работни взаимоотношения. Все пак нещата се случват във ваша полза, така че търпението ви се възнаграждава. Тази седмица ще имате проблеми с разговорите и нежеланието на останалите да разберат какво искате да им кажете. Не се поддавайте на емоциите и не се вглабявайте в тяхното отрицателно отношение. В последните дни на седмицата прекарайте време с близките си и си починете от натоварената седмица.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата ви ще бъде много успешна, имате възможността да поставите началото на много промени, които ще са от значение и в бъдеще за вас. Обмислете добре възможностите, които имате и изберете онова, кеото желаете най-силно. Не гледайте само през призмата на положението ви в момента, а разширете кръгозора си, това ще ви е от полза да структурирате така плановете си, че да бъдат по-успешни в бъдеще, а и по-мащабни. Въпреки мислите за бъдещето и кроенето на планове, не забравяйте и да вършите нещата, които са ви възложени към днешния момент. Ако имате въпроси са ураждане в личен план, свързани с пари или роднини, свършете го през тази седмица, не отлагайте решаването на текущите си проблеми. Срещайте се с повече хора през почивните дни и посещавайте интересни места.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата за рибите ще е доста неприятна, ако се оставят на ежедневието. Не се оставяйте битовизма и рутината да ви притискат. Отдайте се на вътрешното си желание да пътувате и да търсите в себе си нещо ново и необичайно. Емоциите ви подсказват, че е време да направите промяна и да се отървете от това, което ви пречи и напряга да сте истински щастливи. От вас зависи да съберете смелост и да вземете живота си в ръце, да потърсите ново призвание, или да се откъснете от човек, който ви напряга, но за това се изисква смелост. Сега е подходящ момент да градите планове за бъдещето и да се стремите да промените живота си към по-добро.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 08.02 - 14.02.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Krum » 08 Фев 2016, 12:50

ОФ, най-мразя като ми се падне в хороскопа да се отърва от хора, които ме напрягат. :) Така трябва да разкарам по-голямата част от близките ми хора. :lol:
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта