02.05 - 08.05.2016г. - Седмичен хороскоп!

02.05 - 08.05.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 02 Май 2016, 09:12

ОВЕН (21 март – 20 април)
Чувствате се изморени след празниците въпреки почивните дни. Опитайте се през следващите няколко дена да успеете да влезете в ритъм и да се справите със задачите от миналата седмица. Вземете важните решения, които отдавна отлагате и се постарайте да изгладите отношенията с роднините си, които се обостриха последните дни. Знаете, че не сте прави, но въпреки това упорствате безсмислено. Не забравяйте, че човек не може да избере семейството си, затова се опитайте да изгладите нещата. В малкото работни дни презаредете батериите и свършете нещата, които са ви останали. Не разчитайте да постигнете голям успех по темите, по които работите в последно време. Последните дни на седмицата прекарайте с близките си и изяснете чувствата си. Пътувайте и осигурете време и за себе си.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Меланхолията от миналата седмица започна да ви напуска. Чувствате се добре и презаредени с положителни емоции. Постарайте се да почивате повече през тази седмица и направете равносметките, които чувствате за необходими. Внимавайте с разговорите с приятели и познати, успехът ви напоследък събужда повече отрицателни емоции около вас и завист. Не споделяйте какви са плановете ви за бъдещето, вярвайте само на много близки и проверени доверени ви хора. Не се притеснявайте да поискате помощ, просто бъдете внимателни. В личен план имате повече проблеми, неразбирателството с половинката ви ви носи лошо настроение. Не бъдете мнителни, а вярвайте на половинката си. Вашата ревност пречи да се развиват отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Дилемите от последните дни не ви оставят на мира. Сякаш никакво развитие няма по всички въпроси, които искате да се случат. Бъдете търпеливи и съвсем скоро ще бъдете изненадани колко бързо ще се развиват събитията. Постарайте се да почивате през следващите дни и да се насладите на приятните компании, които имате. Тежките мисли и чувства от миналата седмица отдавна са зад гърба ви и се чувствате спокойни и удовлетворени. Не ограничавайте мислите и мечтите си, защото те ще ви дърпат в един момент напред. Приятната почивка и разходки ви вдъхват много положителни емоции и чувства,което ви кара да мечтаете повече. Не пренебрегвайте новите запознанства и бъдете отворени. За необвързаните скоро ще се появи желаната половинка. Внимавайте с преяждането по празниците.

РАК (22 юни – 22 юли)

Наслаждавайте се на почивните дни, които имате през тази седмица. Времето, което прекарвате с роднините ви ви кара да се чувствате добре, сега сте в свои води, близо до хората, които най-много обичате. Радвайте се на мира в семейството си и бъдете внимателни с празниците. Не забравяйте да си оставите време и за почивка, покрай желанието ви да обгрижвате семейството си. Работните дни се опитайте да наваксате загубеното и да се справите по-добре с това, което имате, като ангажименти. Хубваво е да промените малко приоритетите си на работа и да погледнете по-мащабно на това, което искате. Не се притеснявайте да говорите с ръководството, ако имате нужда да поемете повече работа и да имате по-големи отговорности.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Опитайте се да се справите с трудностите, които имате в личния ви живот. Огромното желание да контролирате всичко, да владеете ситуацията и да бъдете водачите във вашата връзка. Не забравяйте, че до вас имате човек, със своите желания, със своите страсти и хобита. Никой не е способен да отговаря на 100% на нуждите на друг човек, независимо любовта. Колкото по-бързо проумеете това, толкова по-лесно ще ви бъде в личния живот, който в момента усещате, че все повече потъва и ви е все по-трудно да се справите със ситуациите. Безграничната и задушаваща любов ви пречи да изживеете истинска връзка. Пренасочете енергията си лидерство някъде другаде и скоро може да се радвате на успехите. Използвайте почивните дни да се наситите на половинката си, но не прекалявайте. В края на седмицата работете и се опитайте да направите добро впечатление на работното място.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Безличното и скучното ви държание на последък прави впечатление на всичко около вас. Меланхолията, която ви е обвзела не остава незабелязана и всички се дразнят от това, което правите, или по-скоро не правите. Изкарайте добре в почивните си дни, заедно с най-близките ви хора. Оставете си време и за почивка, покрай всички ангажименти, които имате покрай поддържането на дома ви за празниците. Последните дни на седмицата трябва да работите по-усърдно, защото сега е времето, в което може да постигнете голям успех, въпреки почивните дни. Запознавайте се с нови хора, много е възможно да се запознаете с някой, който да изиграе голяма игра в работата ви. Скоро може да ви излезе нова възможност за реализация или да промените нещо в работата си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Радвайте се на дните, които ви предстоят. Оставете работата на заден план и пътувайте, срещайте се с празлични и интересни хора. В началото на седмицата свършете това, което имате останало от миналата седмица. Опитайте се да разберете какво точно искате и ясно изяснете това, от което се нуждаете. Бъдете по-внимателни и съсредоточени, когато вършите работата си. В последните дни на седмицата пътувайте и се забавлявайте. Ще се радвате на приятната компания на половинката ви, или ще срещнете нова любов, ако сте необвързани. Краят на седмицата ще бъде изпълнена с много емоции и положителни чувства. Очакват ви много интересни моменти. Не се затваряйте у дома, а пътувайте и се срещайте с различни хора. Радвайте се на почивните дни и компанията, която имате.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Време е да се опитате да озаптите избухливостта си и да си намерите време за почивка. Последните дни бяха напрегнати и почти не усетихте празници. Натоварването, което продължава последните седмици може да ви навреди на здравето. Дори и да имате ангажименти постарайте се да разпределите работата си между вас и останалите, които биха могли да ви помогнат. оставете си поне няколко дни почивка. Затруднденията от миналата седмица сега вече ги няма. За ваша радост, всичко ще се случва по-лесно, отколкото преди. В личен план е добре да се допуснете най-накрая човек до вас. Не се затваряйте, защото е възможно още през следващите няколко дни да се срещнете с интересен за вас човек.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Започвате седмицата изпълнени с енергия, също както и миналата седмица. Не се опитвайте да свършите повече неща, отколкото са по силите ви, а и повече, отколкото се изисква от вас самите. Щадете сами себе си, за да не си създавате сами проблеми в бъдеще и да не бъдете излишно натоварвани. През средата на седмицата изпълнете плановете, които имате.Внимавайте с подписването на важни документи, задължително се консултирайте със специалист, преди да вземете някое важно решение, касаещо вашите финасни. След средата на седмицата ако имате възможност пътувайте и се постарайте да си почитене колкото се може повече, за да бъдете изпълнени със същия ентусиазъм и за следващите работни дни, които ще са много натоварени. Ако сте чакали с нетърпение работните дни от тази седмица, за да задействате някой проект, то го оставете за следващата седмица, когато успехът ви ще е гарантиран. Обърнете внимание на близките си и прекарайте време и с тях, покажете им вашето внимание и обич, все неща, за които не сте имали време напоследък.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Радвате се на вниманието на половинката ви и на обичта на приятелите ви.Вашата всеотдайност най-накрая даде резултат и сега берете плодовете на вашето търпение. След всички трудности заслужено се радвате на спокойствие и любов. Но тези от вас, които са имали проблеми последните седмици с роднини и приятели, не бива да внимават, трудното време не е минало за вас. Не се опитвайте да се изкарате жертва, ако вината е ваша. Научете се да знаете къде и какви са границите. В работните дни на седмицата ще сте много натоварени с много ангажименти. А и проблеми с колегите няма да ви липсват, така че бъдете внимателни. Възможно е да имат желанието да саботират работата ви и да променят мнението на ръководството за вас. Не се отчайвайте и следвайте правилата. Не влизайте в излишни конфликти. Краят на седмицата се радвайте на времето, което имате за приятелите и близките си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица звездите са във ваша полза. Очакват ви много емоционални дни и изясняване на много проблеми, които сте имали в миналото. Не се оставяйте да ви наложат мнението си, а отстоявайте вашата позиция. Сега не е време да показвате голяма дипломатичност, защото ще се принудите да вършите неща, които не са ви по вкуса. Внимавайте с нервите и със здравето си, а и с преяждането по празниците. През работните дни ако имате възможност почивайте повече, съвсем скоро ще бъдете ангажирани с много работа. Изяснете неяснотиите в семейството и не се оставяйте на провокации и желанието на другите да ви дразнят нарочно. Оставете време да подредите дома си.

РИБИ (20 февруари - 20 март)
Мислите ви са свързани с работата и почти не усещате почивните дни. Желанието ви да се справите с проблемите на работа не ви дават мира. Време е да си намерите някакво по-различно занимание, където да изразходвате енергията си и да презареждате с положителна енергия. Оставете си няколко дни за почивка и забравете за работата, следващата седмица ще имате по-добри възможности да се справите с нея. Пътувайте, до колкото ви е възможно и се забавлявайте в приятната компания на близки, приятели и роднини. Ако имате някакви здравословни проблеми, не ги пренебрегвайте, а се погрижете за здравето си. През последнияте дни на седмицата внимавайте със запознанствата и новите хора.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 02.05 - 08.05.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот roksana » 03 Май 2016, 13:49

Така съм настроена още на празнична вълна /мисля, че и другите са така, не само при мен :lol: /, че като чета за работа в хороскопа, хич не ми се нрави :lol: . От друга страна пък трябва да си почиваме и от празниците :wink: .
roksana
 
Мнения: 504
Регистриран на: 18 Яну 2016, 15:50

Re: 02.05 - 08.05.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mimeto90 » 03 Май 2016, 16:52

Вярно казва този хороскоп, радвам се на внимание и това ми харесва :mrgreen: :lol: .
mimeto90
 
Мнения: 449
Регистриран на: 18 Дек 2013, 13:15


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта