30.05 - 05.06.2016г. - Седмичен хороскоп!

30.05 - 05.06.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 30 Май 2016, 11:04

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица започва малко мудно за вас. Понеделник няма да ви върви и нещата ще се получават бавно. Но от следващите дни всичко ще си дойде на място. Особено много внимавайте в общуването си с колеги и близки, може да кажете нещо, на което те остро да реагират. Бъдете по-отворени и толерантни към другите, приемайте и техните мнения, а не се дръжте като диктатор и да искате само вашата дума да се чува. Това ще ви помогне да извлечете важна за вас информация или да получите просветление. Тези дни са благоприятни за вас в здравословно и финансово положение. Ако сте намислили да инвестирате в някакъв проект, направете го, имате шанс да получите добри дивиденти.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Предстоящите дни ще са изпълнени с много конфликти и затруднения, ако не успеете да се откъснете от мрачните си мисли и задълбавате в проблемите. Не се вкопчвайте в хора и ситуации, които ви карат да се чувствате зле. Тези от вас, които са занемарили важен финансов въпрос, може да изпитат затруднения с парите, останалите няма да имат този проблем. Разчитайте повече на интуицията си. Ако ви се отвори възможност да се откъснете за малко от монотонното ежедневие, направете го. Срещайте се с нови хора или пътувайте за удоволствие. Може да получите ценен съвет от човек, когото не смятате за близък, но ще ви помогне да се справите със затруднение, което дълго време занимава мислите ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май– 21 юни)
Тази седмица сте изправени пред неотложното нужда да вземете решение по въпрос, който отдавна виси над вас като дамоклев меч. Ще сте принудени да изясните най-накрая за себе си по какъв път ще поемете оттук нататък. Невъзможно е да се съобразявате само със себе си и да стане това, което само вие искате. Ще трябва да се откажете от нещо или да направите компромис. Поставете си ясна цел, която трябва да осъществите в близко време и се съсредоточете върху нея. Така ще ви е по-лесно и няма да се разпилявате с проблеми и тежки мисли, които ви карат да зацикляте. Обърнете внимание и на здравето си, от стрес може да се появи неразположение.

РАК (22 юни– 22 юли)
Тези дни се очаква да се разместят пластовете при вас. Това важи както за личния, така и за професионалния ви живот. В работата Очаквайте да бъдете допълнително натоварени и трябва много добре да си разчитате времето и да сте организирани, защото има опасност да изпуснете нещата от контрол и това да повлияе на отношенията ви с хората, които са до вас. Не оставяйте неразрешени казуси и въпроси, дръжте на ясните и коректни отношения. Първо се опитайте да изслушвате, а не да реагирате импулсивно. Финансово и здравословно сте в отлична форма. Очертава се при вас неочаквана и носеща ви много емоции среща, насладете й се максимално.

ЛЪВ (23 юли– 22 август)
Тази седмица пред вас ще изникнат отново проблеми, които смятате вече за решени. Има опасност да се подведете от други хора или от себе си, вероятно още храните някакви илюзии по отношение на даден човек или ситуация. Колкото по-бързо се отърсите от заблудите си, толкова по-добре за вас. В работата бъдете по-инициативни и дейни, за да изпъкнете повече. Не позволявайте личните ви колебания да влияят на служебните ви задължения. Ако изпитвате затруднения с парите, преценете добре за какво харчите излишно и прецезирайте разходите си. Не е желателно в този момент да заемате дори и малки суми. Можете да започнете да тренирате, ще ви помогне да свалите напрежението, което изпитвате.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Някои деви се намират на кръстопът и е в техен интерес да се стегнат и да вземат нещата в свои ръце. Не чакайте някой друг да ви свърши работата. Каквото и да ви се случва, приемете го и продължете напред, за ваше добро е. Поставете ясни граници в отношенията си с хората и давайте само напред. Така ще добиете повече вяра в собствените си сили и качества. Отърсете се от илюзиите си. Чувствате дискомфорт на работата си и вътре в себе си. Поставите ли нещата на мястото им, ще ви трябва време да стъпите на краката си, но поне ще ви стане по-леко от това, че вече знаете накъде сте поели. Занемарили сте социалния си живот, срещайте се с повече хора. Останалите представители на зодията смело чертаят пътя си и да не се отклоняват от него.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През следващите дни трудно ще постигате хармония в отношенията с околните. Но въпреки това, вие лесно ще решавате конфликти, които дори не ви засягат пряко, а просто може да помогнете на друг, като покажете вашата способност да премервате правилно нещата. Важно е обаче да бъдете достатъчно директни и смели в отношенията с хората, дори и да не са доволни от това, което чуват, бъдете искрени. Ако искате да разширите знанията си или да започнете ново обучение, седмицата е много подходяща за това. Вслушвайте се внимателно в това, което чувате, защото не се знае коя информация ще бъде важна за вас. В любовта бъдете по-спокойни и не налагайте критики.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Тази седмица трябва да обърнете внимание на недовършените дела, около вас, било то в професионален, в личен план, или вътрешно усещане за нещо недовършено. Време е да решите финансовите си въпроси, дали като промените коренно бюджета си, дали ще получите нови източници на финансиране, но темата за парите ще ви занимава през следващите дни. Усещате тежестта на заемите, които сте вземали и сега трябва да намерите начин да се справите с покриването на задълженията си. Вземете си поука и за напред не допускайте същите грешки. Ако имате нужда да останете насаме, доверете се на вътрешнния си глас и си оставете малко време сами.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември– 21 декември)
Премислете кое е важното за вас и не се претоварвайте напразно, време е да запавите малко темпото и да се опитате да влезете в по-нормални релси на работа, а не постоянно да се опитвате да изцедите всичко от себе си, защото накрая ще пострада здравето ви. В личен план трябва да положите усилия да успеете да запазите хармонията в отношенията. Умората си казва думата и там. През следващите дни ще ви е трудно да постигате баланс, ако нямате желание да се вслушвате в думите на околните и да положите усилия да вземете под внимание и тяхното мнение. От вас зависи дали отношенията ви ще са в хармония, или не. През уикенда си почивайте - релаксирайте, пътувайте, прекарайте време с любимите си хора.

КОЗИРОГ (22 декември– 20 януари)
Време е да погледнете в себе си, а не в околните и да ги критикувате, така както правите винаги. Не се оставяйте на желанието постоянно да показвате чуждите недостатъци, а и да вземате твърде присърце вашите провали и разочарования. Всички сме хора и имаме своите висоти и спадове. Внимавайте с критиките и в личния живот, за да не се окажат фатални за връзката ви. Опитайте се с повече търпение и разговори да решите проблема, без да налагате крайни желания, за да не се увеличи проблема повече, вместо да се разреши. Не наблягайте на чуждите недостатъци, а погледнете и себе си. Ако сте на ръководни позици се старайте да не хокате напразно подчинените си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари– 19 февруари)
През тази седмица ще разберете дали стремежите ви напоследък, било то в личен или професионален план, ще донесат успех или не. Ако сте попадали на грешни хора, или сте влагали средства е неподходящи проекти, вярвали сте високо в успеха и не се преценяли рисковете, сега е твърде вероятно да останете много разочаровани. И все пак през седмицата ще запазите доброто си настроение и ще имате желание за срещи и забавления с приятели. Но не пропускайте възможността да се концентрирате върху нещо важно, което ще ви донесе успехи в работата ви. Ще получите желаната подкрепа да осъществите плановете си. Не се подценявайте и вярвайте в талантите си.

РИБИ (20 февруари– 20 март)
Успявате да лавирате между проблемите и хаоса, който в момента е настъпил в живота ви. Добре е, че успявате да се приспособите, но все пак е добре да се вземете в ръце и да успеете да изясните нещата. Ако имате проблеми в работата, или с някой човек трябва да се изясните и да сложите ред в хаоса. Изяснете отношенията си, но на първо място почнете с вас самите и сложете ред в собствената си глава, преценете как да постъпите и какво точно да направите и тогава действайте. Не се оставяйте да ви налагат мнението си странични хора. Ако сте подложени на стрес на работното място, намерете начин да се разтоварвате, било със спорт, разходки, разговори с близък.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 30.05 - 05.06.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот analizatorka » 30 Май 2016, 13:58

Днес хороскопа е много философски, харесва ми :wink: . Доста добри съвети, трябва да се възползвам.
analizatorka
 
Мнения: 564
Регистриран на: 18 Яну 2016, 12:13

Re: 30.05 - 05.06.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 30 Май 2016, 14:11

истина е ,че нещо не ми стига времето в работата. :) Но не бих искала да се удължава работния ден, де. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта