27.06 - 03.07.2016 - Седмичен хороскоп!

27.06 - 03.07.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 27 Юни 2016, 11:32

ОВЕН (21 март – 20 април)
От вас зависи дали тази седмица ще се радвате на добро настроение, или не. Изберете сами къде да вложите енергията си, насочете се към важното за вас, довършете поетите ангажименти и ще се радвате на заслужен успех. Все пак в началото на седмицата ще сте доста емоционални и ядосани, лесно ще избухвате и ще попадате в конфликти. Бъдете много внимателни и се пазете от инциденти. За да туширате напрежението може да спортувате повече или да извършвате различна физическа работа. Опитайте се през тази седмица да довършите всички останали задачи в работата ви, защото следващата седмица няма да имате възможност да направите всичко и недовършените задачи ще ви напрягат още повече.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Имате щастието тази седмица нещата ви в работен и финансов план да се развиват от само себе си, без да полагате големи усилия, ще се радвате на успех в делата си. Това е важно за вас, защото така имате възможност да положите повече грижи за себе си и за семейството си - нещо, което отдавна трябваше да направите. Имате възможността да прекарвате време с любимите си хора и със семейството си и да се наслаждавате на живота. Ако мислите за почивка, сега е подходящото време да се отдадете на такава, или поне да я планирате в близко бъдеще. Ако имате някакви дребни проблеми във връзката, не ги преувеличавайте, а гледайте философски на нещата, не се опитвайте да контролирате партньора си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Време е да си починете от натоварените седмици, които имахте през последните два месеца. Опитайте се да почивате повече и да не се натоварвате излишно, следвайте точно това, от което имате нужда, било то само да стоите вкъщи, да си почивате. Ако не искате да излизате не го правете на сила. Имате нужда от тази почивка. Не се натоварвайте излишно, за да не си докарате здравословни проблеми. В началото на седмицата имате желание да се срещате с хора и да им споделяте какво ви се случва, ще се запознаете с нови и различни хора, които ще ви бъдат много интересни. В личен план е възможно да срещнете интересен за вас човек, а ако сте обвързани ще имате много емоционални дни и е възможно да стигате и до драми.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица е много емоционална за вас. Всичко ще е любов покрай представителите на зодия рак. Възможно е да се влюбите толкова силно, че чувствата ви да бушуват като буря. Обвързаните ще имат огромно желание да се грижат за половинките си и за хората, които обичат. Много от вас ще търсят промяна във външния си вид, в дома си или нещата наоколо. Лошо няма да се оставите на желанието за промяна и да следвате вътрешния си глас и потребностите си. Ако се чувствате унили, направете някоя малка промяна и това ще ви подобри настроението. Планирания голям старт на бъдещ проект, отложете с още седмица. В началото на седмицата се пазете от конфликти и лошите мисли на околните, не вземайте присърце думите им. През почивните дни пътувайте.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Емоциите ви ще ви дърпат назад тази седмица, чисто времево. Носталгичното чувство ще ви преследва почти постоянно, предизвикано от среща със стара любов, или от само себе си ще се чувствате така, предизвикани от собствените си мисли. Ще ви бъде много трудно да владеете чувствата си, ще преувеличавате, драматизирате, ревнувате, всичко това ще обтегне много любовните ви отношения. Все пак не за всички представители на лъв се очаква толкова емоционално натоварена седмица. Ако сте творчески настроени, може да вложите енергията си в любимата работа и занимание, а емоциите, които бушуват във вас ще ви дават голямо желание за работа. Все пак се опитайте да не генерирате правилно енергията си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Последните седмици много от вас бяха подложени на много голямо напрежение. Сега е момента да си вземете почивка и да се погрижите за себе си. Избягвайте да работите и изобщо да мислите за работа през следващите дни, защото имате наистина голяма нужда да презаредите батериите. Не се напрягайте да мислите за неща, които не можете да промените в момента, а и не е изключено сами да стигнете до решения на проблемите, без да полагате голямо усилие, без да се мъчите и да влагате големи усилия. В любовния ви живот, или изобщо в личните ви отношения, без значение у дома или на работа, скоро ще постигнете разбирателство, ако положите повече усилия и разберете какъв е проблемът. Обръщайте повече внимание на себе си и на собствените си нужди през следващите дни.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица при вас ще стои на дневен ред вниманието върху връзките - личните, партньорските и работните отношения. Ще трябва да направите някаква промяна, за да успеете да преборите проблемите и неразбирателствата, но няма да ви бъде никак лесно да стигнете до решаването на проблемите. Избягвайте да водите разговорите в началото на седмицата, защото ще сте много емоционални, изчакайте няколко дни и спокойно вече може да се опитате да потушите напрежението и да намерите решение. Много от вашите приятели ще искат съвети от вас, но внимавайте да не се намесвате много силно в техните връзки, за да не излезете вие виновни накрая.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
И за скорпионите следващите дни ще са много емоционални, каквото и да се случва покрай вас, много често ще приемате, че проблемите са по-големи, отколкото са в действителност. Във връзката ви, много е вероятно да се чувствате отхвърлени и пренебрегнати от половинката си, но се опитайте да не се поддавате на емоциите си и изчакайте този период да премине. Опитайте се да се отпуснете и да не се стремите да контролирате всичко, така успехите ви ще бъдат по-сигурни и по-големи, а вие ще се чувствате по-добре, гледайте повече в себе си и вашите преживявания, а не това, какво правят околните. Ако имате нужда от някаква промяна, направете я.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През следващите дни ще се наложи да обърнете повече внимание на себе си и на собственото си здраве. Не се стремете да изпълнявате всички задачи в кратък срок. Радвайте се на моментите на почивка и не ги приемайте като пропиляно време. Всеки има нужда от своите моменти да си почине и да се зареди с енергия, това се отнася и за вас. През следващите дни ще усетите кое е било това, което ви е карало да пренебрегнете себе си. Оптимизмът ви в следващите дни ще помогне да се справите с някои неразбирателства покрай вас, ще видите коя посока е по-добре да поемете. В практичен план ще усетите някои трудности във финансовите въпроси, когато делите парите с половинката си, трябва да се разберете как и за какво да харчите вашите пари. Проявете търпение и стойте настрана от съмнителни хора.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Трябва да се опитате да не налагате своето мнение над всичко. Желанието ви да контролирате всички и всичко ще попречи на нещата да се случват по-лесно. Не трябва да се отказвате от целите си, но и не бива да се вкопчвате в тях с неистово желание да контролирате всеки процес. Трябва да се научите да се приспособявате към обстоятелствата, вместо да ги контролирате на всяка цена. Периодът е добър да прекарате време с половинката си и с близките си хора, да се радвате на вниманието си и на преживяванията заедно. Преценете дали в работата и у дома, вие не вършите всичко и разпределете задачите и задълженията между вас и колегите и семейството ви. Не се опитвайте да свършите всичко сами, защото това ще навреди на вашето здраве. В края на седмицата ще се радвате на добро настроение и ще сте много продуктивни.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Мобилизирайте се тази седмица и свършете ангажиментите, които имате. Това, че си мислите, че "работата няма да избяга" и че друг ще я свърши, няма да ви е от полза. Не се отнасяйте много в мисли за бъдещето и да забравяте ангажиментите, които имате за момента. Възможно е да попаднете в ситуация, в която ще се сблъскате с проблем на работното място, за който не сте и подозирали. Трябва да провокирате разговор и да изясните проблемите сред колегите ви. Внимавайте с лесните връзки и бързите пари, защото после ще осъзнаете, че това е лош избор, който ще ви излезе много скъпо. Вслушайте се в интуицията си и имайте едно на ум, ако някой ви предлага нещо.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица сте във върхова форма, особено хората, които се занимават с творчество и интелектуален труд. Но каквато и работа да имате, енергията, с която сте заредени, трябва да използвате правилно и разумни, за да се радвате на успехи. Ако чувствате някаква празнота, то причината е че потискате вътрешното си желание за творчество и изява. Оправданията, няма да помогнат да избегнете порива на това, което ви кара да се чувствате добре. Колкото и да се стремите да сте здраво стъпили на земята, то рибите имате нужда от много силно вдъхновение, затова не бягайте от същността си. В личния ви живот любовните въпроси ще ви занимават - възможно е да се влюбите, но не правете прибързани изводи.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 27.06 - 03.07.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mangusta » 27 Юни 2016, 11:51

Отдавна го чакам този момент с почивката! Все повече наближава :grin: .
mangusta
 
Мнения: 415
Регистриран на: 31 Яну 2014, 15:23

Re: 27.06 - 03.07.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 27 Юни 2016, 13:01

Хороскопът ми не го усещам много летен, но много емоционален определено. Звучи ми добре, ще видим как ще се развие седмицата. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта