25.07 - 31.07.2016 - Седмичен хороскоп!

25.07 - 31.07.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 25 Юли 2016, 11:32

ОВЕН (21 март – 20 април)
Очаква ви една настина страхотна седмица. Изпълнени сте с ентусиазъм, а доброто ви настроение ще заразява всички. Лесно ще постигате това, което искате, дори и без да влагате големи усилия. За да се радвате на успешна седмица не бива да оставяте всичко на случайността, а се старайте да се виждате с различни хора, да посещавате интересни места. В работата си ще бъдете изпълнени с интересни идеи, които лесно ще осъществите. Няма да срещате трудности в разговорите с околните, което ще ви помогне, ако ви очаква изява пред много хора. В личен план очаквайте да срещнете интересен човек, с който да започнете нова авантюра, или да развиете приятелски отношения. Ако сте обвързани се опитайте да имате по-голямо търпение спрямо партньора си. Уикендът внимавайте с общуването.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Откъснете се от обичайното и сигурното, направете сами по-интересен и интензивен живота си. Ако нещо вътрешно ви кара да направите каквото и да е било, отдайте се на този порив, бъдете честни със себе си и околните. Има голяма вероятност да изпитвате страх да споделите с околните мислите си, от притеснение дали за работата или друго. Не се оставяйте обаче на страховете си, които ще ви донесат душевен дискомфорт. Още в началото на седмицата ще получите добри новини, свързани с работата ви или някой близък. Промените, които предстоят тази седмица ще са за добро, дори и да се чувствате неподготвени, трябва да ги приемете.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица препоръката за вас е да слушате повече себе си, а не това, което ви казват околните. Вместо да гледате къде са повече ползите, последвайте това, което ви казва вашия инстинкт. Общуването през следващите дни ще ви се отдава и често ще сте в ролята на посредници. Лесно ще намирате необходимата ви информация, която ще ви е от полза да осъществите плановете си. Използвайте следващите дни да научите нещо полезно, било то и да започнете нов курс или вид обучение, което ще ви е от полза в бъдеще. В края на седмицата мислете повече, преди да решите да говорите с който и да е било, защото има риск от конфликти.

РАК (22 юни – 22 юли)
Очаква ви много динамична и променлива седмица, не е задължително нещата, които се променят в последния момент да бъдат за лошо, но е напълно възможно да бъде много динамична и променлива. Не си правете големи планове, защото може и да не се сбъднат и да останете разочаровани, по-добре действайте според момента и бъдете готови да промените плановете си. Седмицата е много подходяща за финансовото ви стабилизиране, ако получите предложение, то най-вероятно ще бъде успешно. В средата на седмицата е времето, в което трябва да боравите с пари, за да постигнете успех. Отделете повече време за себе си, намерете си хоби и се погрижете за личното си време. Не потискайте желанието си да правите нещо, което ви идва от вътре. В края на седмицата си може да имате проблеми с колегите си, но трябва да изясните това, кеото не ви харесва.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Очаква ви много положителна седмица. Възползвайте се от колкото се може повече възможности, които имате за забавления и интересни преживявания. Сега е подходящото време за запознанства и създаване на нови контакти. Лесно ще постигате това, което искате и към което се стремите. Умело ще контактувате през следващите дни, така че се възползвайте, ако ви очакват важни разговори. Интересни моменти ви очакват в интимен план към края на седмицата, необвързаните ще попаднат на интересен човек, възможно е да започнете и авантюра. Някои от вас толкова ще се обсебят от собствените си желания и чувства и ще забравят да се съобразяват с половинката си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица трябва да си направите равносметка за изминалите дни и да погледнете събитията от по-различен ъгъл. Имате възможност да разчупите мисленето си, да разширите мирогледа си, да видите нещата отстрани и да направите изводите за себе си. Разгледайте идеите, които имате, и премислете сега, когато имате възможността да го направите, когато сте отворени за нови неща. Трябва да преодолеете себе си, за да може да приемете и друг поглед над нещата, не бива да се инатите, че вие сте прави, а останалите грешат, защото това няма да ви донеса почти никакви ползи. Оставете си време и за почивка през тази седмица.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Настъпва много благодатен и прекрасен период за вас. През следващата седмица ще бъдете много харизматични, привличащи към себе си хора и положителни емоции. Настроени сте любовно, релаксиращо и е хубаво да се отдадете на тези чувства и настроения. Пътувайте, запознавайте се с нови хора, правете изненади на близки. Тези, които са обвързани, ще се наслаждават на запомнящи се дни, ако разнообразят ежедневието и рутината с половинките си. Останалите, които все още търсят, нека бъдат по-активни и ще има голяма вероятност да им се усмихне щастието. В здравословен план също не се очертават проблеми. За да се чувствате добре, наблягайте повече на леката храна, не се увличайте много по скарата или тежките софри.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През следващите дни може да получите отговори и прозрение за неща, които отдавна ви занимават мислите и ви тормозят екзистенциално. Дълго време се борите със себе си и се нуждаете от напътствия и подкрепа. Ще разберете, че сте на прав път, когато почувствате, че решението е правилно и мислите ви се прояснят след неговото вземане. Не се притеснявайте от трудностите, ще ги преодолеете по-лесно, когато вече сте наясно с посоката, която трябва да поемете. В професионален план имате възможност да блеснете и да се изявите. Ако искате да сменяте работата си, имате големи шансове и се възползвайте. Урокът, който ще ви се наложи да научите, е да гледате и да се движите само напред. Оставете лошото в миналото и простете или искайте прошка.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Имате силни пориви да разчупите еднообразието и да хванете пътя нанякъде, както се казва. Също така сте настроени на вълна да спорите и да се опитвате да убедите хората около вас в правотата си. Но внимавайте да не влезете в излишни препирни и напрегнати разговори. Ако тази седмица сте решили да пътувате и да се отдадете на почивка, не позволявайте нищо да развали доброто ви настроение и се възползвайте от възможностите, които ви се предоставят за флирт, забавления и приключения. Все пак не си губете ума съвсем и не се подлагайте на излишни рискове. Не се сърдете на хората около вас, ако не са толкова лудешки настроени като вас. Все пак не са всички на вашата вълна.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Не бъдете толкова стриктни, строги и изпълнителни тези дни. Можете да се поотпуснете малко и да го давате по-свободно. Все пак и вие сте хора и имате нужда да не бъдете навити постоянно като пружинка. Ако имате възможност да отидете на почивка, се възползвайте и не отлагайте заради възникнал ангажимент. Сега чувствате някакво успокоение и не сте толкова напрегнати, както преди. Не се влияйте от външни дразнители и не им обръщайте внимание, за да запазите спокойното състояние на духа, което особено сега ви е нужно. Обърнете и внимание на здравето си, изобщо помислете за себе си, отдавна не сте го правили. Периодът е подходящ за уреждане на някои финансови въпроси.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще е важна за любовните отношения на онези представители на зодията, които са обвързани. Връзките ви ще са в разцвет, ако положите усилия да излезете от рамките и да предложите нови и вълнуващи изживявания на партньорите си. Изненадайте с нови места, които не сте посещавали досега, с по-богат и разнообразен социален живот. В професионален план важи същото – имате много идеи и предложения и ги споделете с колегите и началниците си. Ще видите как ще заразите всички с ентусиазъм и ще внесете творческа атмосфера. Покажете на какво сте способни и ще бъде оценено. Имаме само една препоръка към вас – не правете компромиси със себе си и не забравяйте своите желания.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Заложете на силната си интуиция през тази седмица и няма да сбъркате. Ръководете се от собствените си желания и усещания и ще спечелите спокойствие, време за себе си и позиции в любовта и работата си. Ако имате конкретна цел, действайте и я реализирайте, без да се колебаете. Ако получите предложение за интервю за работа, не отказвайте. Това може да е прекрасна възможност за вас. Може да възникне важен въпрос за решаване, не го отлагайте и се заемете веднага, за да не берете негативни последици след това. Отпуснали сте му края малко с физическата форма и затова се заемете с нея. Започнете да тренирате и да се ограничавате малко с храната, наблегнете на плодовете.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 25.07 - 31.07.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот S_Milenska » 25 Юли 2016, 14:32

Тази седмица от сега я планирах до сряда, а не трябвало.. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта