29.08. - 04.09.2016 - Седмичен хороскоп!

29.08. - 04.09.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 29 Авг 2016, 12:01

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица не започвайте нищо ново, особено ако плановете ви са дългосрочни. Има вероятно, ако се захванете с нещо подобно, да срещнете много трудности по пътя и да не успеете да осъществите плановете си, затова по-добре отложете важната крачка. Използвайте времето да обмислите всяка подробности и да направите последни проучвания. Не прибързвайте дори и в комуникацията с околните и с действията си, защото ще сте изнервени и ще действате без да мислите. Обърнете внимание на здравето си, следете и най-дребния симптом и потърсете лекарска помощ. Не е изключено проблемите ви да са психологически, така че търсете решение за състоянието си не само в тялото, а и в душата. Почивайте си повече през тази седмица, спортувайте и предприемете крачка да започнете по-здравословен живот.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Ако има някой, който добре ще се справя с настроението на звездите тази седмица, това са телците. Следвайте посоката, която сте поели с търпение и постоянство и няма да сбъркате. Дори и да се появят някакви предизвикателства пред вас или да се случи нещо, което не може да промените, не се ядосвайте напразно, а приемете случващото се спокойно. Възможно е да се появят дразги между вас и интимния ви партньор, заради семейството, децата или финанси. Трудно ще стигнете до разбирателство, докато и двамата сте на различно мнение. Не вземайте крайни решения, само за да ядосате половинката си, а се опитайте да решите спокойно проблема. Обмисляйте добре постъпките си и това, което ще кажете на половинката си, не обвинявайте. Ако сте необвързани е възможно да се появи нов човек, който да изиграе важна роля в живота ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Последните две седмици не ви бяха никак леки, особено в отношенията с интимния ви партньор. През тази седмица, отново ще ви занимават различни емоции, най-вече свързани с желанието ви за промяна и да направите нещо веднага, да решите стар проблем. Всичко ще се случи, когато му дойде времето, така че сега се успокойте и проявете търпение. Мислете повече, а не се оставяйте емоциите да владеят действията ви. Внимавайте в споровете с половинката ви, трябва да се опитате да приемете и нейната/неговата гледна точка за проблема, дори и да не сте съгласни. Възможно е и вие да преувеличавате проблема и така сами да се ядосвате повече. Използвайте вродената си способност да общувате, за да решите проблемите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
Пред вас стои един основен проблем тази седмица - да успеете да различите истината от това, което рисува въображението ви. Сами ще преувеличавате проблеми, които се изпречват на пътя ви, ще хабите много енергия в несъществуващи драми, ще се лутате в съмнения, а всичко това ще ви тласне в грешна посока. Ако нещо ви тормози, съберете информация преди да действате и да се оставите на емоциите да диктуват действията ви. Сами знаете, че често преувеличавате проблемите, така че сами се спрете, преди да стане късно. Към средата на седмицата ще се чувствате много изморени, вършете само най-наложащото и си почивайте повече. Не подписвайте важни договори и не правете промени през тази седмица. Срещайте се със семейството си, прекарвайте времето си приятно. Не спорете излишно с половинката си, ако имате проблем, изчакайте да си изясните всичко и тогава разговаряйте.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица не сте в настроение, останете си у дома и не се насилвайте да правите неща, които не искате. Отложете ангажиментите, за които нямате сили и не ви се правят. През следващите дни ще сте по-емоционални и ще реагирате бурно на чуждите действия. Ако не искате излишни проблеми, бъдете по-търпеливи към колегите си, близките и половинката ви. Дори и с настояване няма да постигнете успех, затова не губете енергия в безсмислени спорове. Не вземайте важни решения, свързани с работата ви, с пари, имоти, застрашени сте от грешка, която ще ви коства много след това. Не витайте в облаците, а гледайте по-реалистично на живота през следващите дни, а вижте той с какво ще ви изненада с времето.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Следващите дни ще са от голямо значение за вас в бъдеще. Очакват ви промени, интересни разкрития, или важни решения. Всичко, което се случва ще продължи да дава своя ефект и занапред. Не е изключено да поставите ново начало на професионалния или личния си живот. Каквото и да ви очаква, заради своята важност, е най-разумно да помислите преди да действате, а не да се оставяте на емоциите. Дори отложете и за следващите седмици вземането на решения, ако мислите, че сега все още не можете да се абстрахирате от емоциите си. В личния ви живот може да се почувствате предадени или разочаровани от половинката ви, дори и да имате желание на мига да напуснете даден човек, оставете си време да помислите, преди да вземете каквито и да е било решения, защото след дни може да мислите по-различно и да погледнете през друг поглед ситуацията. Грижете се за здравето си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще трябва просто да се пригодите към това, което ви се случва. Ще приключите нещо старо и ще започнете нещо ново, дори и да не е по ваша инициатива, а просто съдбата ви го предоставя. Може да сте спокойни, че тези промени ще са за добро. Ще срещате проблеми в общуването, макар че по принцип сте дипломатични, тази седмица ще покажете и другото си лице, ще сте крайни и дори агресивни. Ако преди сте правили много компромиси, то сега ще избухнете и ще бъдете открити. Не се оставяйте да бъдете притиснати от желанията на другите, а дръжте на своето, без да ставате жертва на манипулации. Правете компромиси заради себе си, а не заради другите.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Реакциите ви през тази седмица ще са непредвидими, самите вие ще се изненадате от действията ви. Ако сте по-спокойни и сдържани, нищо чудно сега да действате по-бурно. Каквото и да се случва, не предприемайте крайни действия и решения, за които после ще съжалявате. Дори да мислите, че действията ви са правилни, най-вероятно съвсем скоро ще разберете, че не е така. Добре е да се отдалечите малко от хората, да се занимаете с приятно хоби, за да не попадате в конфликти, в които и без друго трудно ще мислите трезво. Така ще имате възможността да премислите какво чувствате и какво искате. Отново пред вас е препоръката да разчитате главно на себе си, когато става въпрос за пари, а не на околните.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Пред вас се разкрива път с нови възможности, но трудно ще успеете да ги видите, може да минат няколко седмици, преди да осъзнаете новите възможности, които имате пред себе си. Преди обаче, да стигнете до вашия нов път ви очакват много колебания, дали сте поели правилната посока, но въпреки всичко, трябва да сте сигурни, че всичкото лутане е за добро и скоро ще намерите правилната посока. Трябва да бъдете много търпеливи, докато изчакате подходящия момент. Все пак седмицата не е оставена само на чакане, може спокойно да си реализирате краткосрочните планове. Ако напоследък сте полагали много усилия в работата си, сега ще получите своята награда за труда си. Ще сте по-изнервени, заради това, че нещата не се развиват толкова бързо, колкото би ви се искало, затова внимавайте с нервите и с агресията.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица и за вас е важно правилно да имате търпение. Преценете, кое има нужда да бъде планирано и кое не. Старайте се да нямате високи очаквания към хората, около вас, за да не се почувствате предадени. Тази седмица ще сте изнервени и лесно ще се ядосвате, дори и на стари проблеми. Ще ви бъде трудно да се владеете, което ще изненада и вас самите, за съжаление, ако вървите с лошото напред, нищо чудно да свърши всичко зле най-вече за вас. Старайте се да премисляте какво искате и да казвате ясно какви са желанията ви. Все пак седмицата ви е добре във финансово отношение и на работа няма да имате проблеми. Не трябва да насилвате останалите да влезнат във вашия ритъм, защото това ще навреди най-вече на вас, здравословно, емоционално и ще развали отношенията ви с околните.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата ще е сравнително спокойна за вас, дори и да трябва да се адаптирате към някаква промяна, няма да ви бъде трудно. Обръщайте повече внимание на детайлите, а оставете малко назад мислите за грандиозните и големи промени, които планирате. Не пренебрегвайте значението на парите, за да не съжалявате занапред, като започнете да осъзнавате грешките, които сте допуснали сега. Изобщо за вас е много важно тази седмица да сложите в ред финансите си - и личните и служебните. Не рискувайте в инвестиции, нито вземайте кредити.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Седмицата ще бъде трудна за вас, ще се сблъскате с някои от собствените си слабости, които ще дадат отражение на връзката ви и на плановете. Обърнете внимание и на здравословното си състояние, подсилете естествените сили на тялото си. Научете се да съхранявате себе си и по отношение на разговорите и задълженията, които идват от други хора и техните очаквания. Не е нужно да търпите на всички личните проблеми и да се натоварвате от това, не се отзовавайте на всеки, който иска помощ от вас, а преценете дали този човек заслужава вашата помощ или не. Следващите дни ще сте и много разсеяни, така че проверявайте и най-дребните детайли по няколко пъти. Не подписвайте и важни договори, четете внимателно, ако трябва се допитайте и до някой, който да ви помогне.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 29.08. - 04.09.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 29 Авг 2016, 12:15

За цялото семейство прочетох, на всички ни казват ТЪРПЕНИЕ, ами ние като го нямаме... ще се приготвям за война у нас. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 29.08. - 04.09.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот klara » 29 Авг 2016, 12:16

За нищо на света тази седмица няма да подписвам никакви договори! Ще чакат :wink: !
klara
 
Мнения: 530
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:51


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта