24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModIrina » 24 Окт 2016, 10:51

ОВЕН (21 март – 20 април)
И през тази седмица при вас съществува голям риск от конфликти. Ако не искате да си създадете голям проблем, опитайте се да ограничите нервните си изблици, не спорете с хората за неща, които са ви подразнили, защото няма да минете само с размяна на думи, а вие може да бъдете и агресивни. От друга страна, ще имате възможност да изгладите отношенията си с някой близък, ако имате желание и от двете страни това да се случи. Все пак седмицата като цяло е много подходяща да се развивате творчески, както и да се изявявате по най-различен начин. В работата си може да сте спокойни, ако сключвате договори, или започвате нови партньорства, те ще бъдат успешни.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
През тази седмица ви очакват много предизвикателства, особено, ако сте свикнали да си криете чувствата, сега ще ви бъде много трудно да преминете през следващите дни. Не се опитвайте да показвате, че сте спокойни, ако всъщност не сте, защото това ще повлияе пряко на здравето ви, затова намерете начин как да изразявате чувствата си, а не да ги потискате. Точно тази седмица, ако решите да бъдете верни на себе си, то ще успеете по-лесно да се справите и с мнението на околните. Каквото и да ви очаква в бъдеще е време да се отървете от излишното, за да може да продължите напред уверени и с мисълта, че ползите от бъдещето трябва да бъдат за вас, а не за някой друг. Следващите дни са удачни да уредите финансовите въпроси, които стоят на дневен ред. Може да сте спокойни, че с лекота ще постигате целите си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Седмицата ще е много благоприятна в отношенията ви с хората, ако искате да се сближите с някой, то следващите дни ще успеете с лекота да заздравите връзката си. Важното е да успеете да изясните отношенията си, да признаете своите грешки и да проведете честен разговор, който да сложи в ред нещата. Не се опитвайте да избягате от проблемите, като потърсите някоя авантюра, само да нараните човека до вас, това отмъщение няма да бъде във ваша полза. Начина е един и вие го знаете - честно и ясно изясняване на отношенията. В работата си се концентрирайте в целите си, намерете необходимото финансиране за вашите проекти, осъществете идеите си. А уикендът прекарайте в приятната компания на приятелите си.

РАК (22 юни – 22 юли)
За раците е време за промяна и предизвикателства. Ако искате да се случи нещо, то трябва да действате, каквато и промяна да сте избрали за себе си, то сега е време да поемете по пътя на предизвикателството и въпреки трудностите, да действате за вашето по-добро бъдеще. Помислете какво ново искате да ви се случи и поемете по този път, още следващия месец ще имате възможност да направите голяма промяна, която искате. Важното е да вземете нещата в свои ръце и да не се оставяте по течението, това е билетът ви за успеха, от вашия кураж зависи бъдещето ви. И тази седмица може да се скарате с някой, но не е задължително това да е лошо, точно един такъв спор може да ви тласне в правилната посока и да ви даде смелост, която досега не сте имали.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица сте ангажирали вниманието си само с вашите дела и не изпитвате нужда да се занимавате с някой друг. Още в първите дни на седмицата може да направите нещо за себе си, което да ви донесе удовлетвореност. В разговорите може да сте малко по-остри, водени от собствените си желания и амбиции, но в това няма нищо лошо, все пак вие трябва да отстоявате мнението си, въпреки недоволството на другите. Работата в следващите дни ще е заема голяма част от деня ви, но внимавайте да не се претоварите и стресът да не ви дойде в повече, защото това веднага ще повлияе на настроението и здравето ви. Въпреки явното отстояване на позициите ви, то няма да срещате затруднения в разговорите, стига да сте склонни да изслушвате и другите и да намерите правилните хора, с които искате да постигнете сътрудничество. Откъснете се от хора, които не желаят да споделят вашите цели.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е добре да се вгледате в себе си и в своите вътрешни усещания и преживявания. Правете това, което искате, без да се притеснявате, че някак си много се измествате от обичайния си ритъм, след като по този начин ще се чувствате по-добре. Имате възможност да помислите трезво над това, което ви се е случвало последните седмици и да направите своите равносметки. Ще се отнасяте по-вяло към работата си, затова е добре да не предприемате големи промени, по-добре отложете за другата седмица, а сега вършете рутинни неща, които не изискват голяма мотивация. Обърнете и внимание на здравето си, но без да се вглъбявате в различни симптоми, които дори може да нямате. Последните дни на седмицата са подходящи да изясните някои отношения, които са ви карали да се чувствате зле напоследък.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица всичко ще ви се подрежда, както искате вие. Каквото и да захванете, независимо дали служебно или свързано с личните ви отношения, ще тръгва в добра и положителна насока. Възможно е да срещнете човек, който ще отвори много врати пред вас или изненадващо ще получите финансова инжекция, която ще ви дойде в точния момент. Ако не сте направили есенното почистване на дома си, сега е момента, тъкмо ще се отървете от стари и ненужни неща. В отношенията си с приятели също ще предприемете такива действия, защото от известно време забелязвате, че не всички са искрени спрямо вас. Краят на седмицата ще е по-натоварен, но вие с лекота ще се справите.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тези дни ще ви се наложи да се самоанализирате и да търсите изход от ситуации, които напоследък ви занимават и тормозят. Преценете добре от какво имате нужда и предприемете действия, но не се заблуждавайте, че ако се отървете от някого или нещо, ще решите така проблема си. Имайте смелостта да се изправите пред себе си и да потърсите и своите грешки. Така ще получите яснота какво трябва да направите. В работата се доверете на колегите си и така по-бързо и ефективно ще свършите каквото е нужно. Не позволявайте да ви обземат лоши настроения и те да определят поведението ви. В почивните дни можете да заредите батериите с пътуване до приятно за вас място или с леки тренировки.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще ви върви на изясняване на отношенията с близки приятели и роднини. Ако имате какво да им казвате, им го кажете дипломатични, без да засягате. Но имайте смелостта да приемете и техните критики. Не се лъжете от емоции и не прекъсвайте връзки, които досега са били важни за вас. За да отпуснете душата си, която е стегната в момента, направете си подарък и обърнете внимание на външния си вид – започнете да тренирате, минете на по-здравословна храна или по-лек режим, сменете гардероба или прическата. Намерете време и за срещи с приятни за вас хора, може да ви излезе късмета да откриете точния за вас човек. В работата имате чудесни идеи и трябва само да ги реализирате.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тези дни ще бъдете подложени на напрежение, което зависи от вас дали ще продължи по-дълго време. Ако успеете да се преодолеете и да излезете от зоната си на комфорт и направите крачка да промените нещо у себе си, ще берете благодатни плодове. Ако не успеете, ще продължите да се блъскате в стената на недоволството и проблемите си. В работата ви се дава шанс да заровите томахавката с определени хора и не го пропускайте. Така няма да отивате с неприятно чувство и да сте сред намръщени физиономии. Тази седмица бъдете подготвени за изненади от всякакъв вид. В тези трудни моменти човекът до вас ви подкрепя и ви помага, но не си изкарвайте всичко на него, за да не създадете и там напрежение.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Чувствате, че сте пълни с идеи, които искате да реализирате. Ще имате своя шанс тази седмица и максимално се възползвайте. Ще има кой да ги оцени и ще получите удовлетворение. Бъдете по-дипломатични с колегите си, защото едно изостряне на дадена ситуация няма да доведе до нищо положително. Опитайте се да гледате по-мъдро и спокойно на това, което ви се случва. Все пак нищо не е вечно и нищо не е константа. Ще ви се наложи да се занимавате с бюрократични въпроси или свързани с имоти проблеми. Финансово се чувствате стабилни, но си направете добре разчет, ако ви се наложи да правите голяма покупка или да влагате пари в някакъв проект.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Трябва да спрете да сте инертни и да чакате наготово да се случат нещата при вас. Не пропилявайте шансовете си за бъдеща реализация или отношения с мързел и несигурност. Бъдете по-нахъсани, практични и отговорни. Заемете се със задачи, които дълго време отлагате и най-накрая ги свършете. Това е и една от причините да има известно напрежение между вас и околните. Имате вдъхновение и желание, просто ги впрегнете. Нещата ще се подредят, ако хвърлите усилия и в проект, който в момента ви е на вниманието. За в бъдеще ще ви донесе много приятни емоции и дивиденти. Здравословно не се чувствате съвсем в кондиция. Обърнете внимание на кръвното си налягане.
FramarModIrina
 
Мнения: 19
Регистриран на: 09 Фев 2016, 15:56

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот zheleva212 » 24 Окт 2016, 11:11

За миналата седмица ми познахте, сега да видим тази какви ще ги натворя :lol: !
zheleva212
 
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Ное 2013, 16:51

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 24 Окт 2016, 11:18

При мен толкова рутинно ми се случва всичко, че чак хороскопа е дигнал ръце от мене. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Био доктор » 24 Окт 2016, 20:01

Седмичният хороскоп е хубаво нещо, но само ако човек не вземе да се върже и да вярва в такива седмични хороскопи.
Като се има предвид, че зодиите са 12 на брой, някак ще е много трудно на някой да ме убеди, че примерно на около 1/12 от човечеството ще му се случи точно това, което е написано в седмичният хороскоп на зодията му, която и да е тя ;)
Принципно в такива хороскопи вярват хора с редица комплекси и за тях хороскопа е идеалният повод да си кажат, не ми провървя днес, защото така пишеше в седмичният ми хороскоп на зодията ми :)
Забавлявайте се, четете хороскопите за зодиите, но само за да се усмихнете и продължите смело напред! :)
Био доктор
 
Мнения: 120
Регистриран на: 23 Окт 2016, 22:53

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот irka » 24 Окт 2016, 21:17

Био доктор написа:Седмичният хороскоп е хубаво нещо, но само ако човек не вземе да се върже и да вярва в такива седмични хороскопи.
Като се има предвид, че зодиите са 12 на брой, някак ще е много трудно на някой да ме убеди, че примерно на около 1/12 от човечеството ще му се случи точно това, което е написано в седмичният хороскоп на зодията му, която и да е тя ;)
Принципно в такива хороскопи вярват хора с редица комплекси и за тях хороскопа е идеалният повод да си кажат, не ми провървя днес, защото така пишеше в седмичният ми хороскоп на зодията ми :)
Забавлявайте се, четете хороскопите за зодиите, но само за да се усмихнете и продължите смело напред! :)


Дори и да не вярва човек, все някакво любопитство го гони и го чопли да прочете какво пише в хороскопа. За да е истински един хороскоп, може би трябва да е изготвен персонално за дадения човек от такъв, който се занимава професионално с това.
irka
 
Мнения: 467
Регистриран на: 19 Яну 2016, 11:03

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Био доктор » 24 Окт 2016, 23:12

Любопитството е изяло на котката главата!
Хубаво е човек да се обръща по-често към Бог вместо към хороскопа, колкото и професионално да е направени да помни, че първо е Бог и после е всичко останало!
Така мисля аз и така правя.
Био доктор
 
Мнения: 120
Регистриран на: 23 Окт 2016, 22:53

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот m.vulev » 25 Окт 2016, 11:41

Благодарение на любопитството си човек е стигнал до тук и е направил толкова много открития. Но понякога и така става, че наистина то му изяжда главата. Бог е над всичко, но това не означава, че съществува само той. Откъде са получили способности някои хора, кой им ги е дал? Църквата ги отрича, но те съществуват, не може да се отрече това. Човек трябва да се уповава на Бог и да му се доверява за това, което не знае и не разбира. Аз също не вярвам в хороскопи и врачки, нямам нужда да се допитвам до тях. Но човек избира в какво да вярва или не. И никой няма право да съди, само Той.
m.vulev
 
Мнения: 182
Регистриран на: 16 Дек 2013, 13:11

Re: 24.10 - 30.10.2016 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Био доктор » 25 Окт 2016, 13:53

Нека да не бъркаме любопитство с любознателност ;) разликата е огромна и става дума за различни неща. Всеки има право да вярва в каквото пожелае и съответно да не вярва.
не знам за кои способности на хора става дума и кои какво отрича, но църквата отрича врачки, баячки, екстрасенси... Аз също ги отричам, но не съдя никой, ако реши да се пробва да зарови някои друг лев в тази посока. Имал пари за даване и ги дал...
Био доктор
 
Мнения: 120
Регистриран на: 23 Окт 2016, 22:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта