07.11 - 13.11.2016г. - Седмичен хороскоп!

07.11 - 13.11.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 07 Ное 2016, 12:33

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица за вас ще е много успешна и всяко начинание ще ви носи успех, особено що се отнася до пари и до работата ви. Ако до скоро ви се е налагало да полагате големи усилия, за да постигате целите си, сега всичко ще се случва от само себе си. Успехите ви ще бъдат по-големи, ако работите в екип с други хора и се доверявате и на тяхното мнение. В първите дни на седмицата лесно ще комуникирате, така че ако имате важни разговори, проведете ги още сега,изобщо първите два дни на седмицата ще са много ползотворни за всяко бизнес начинание, така че ги използвайте разумно. В края на седмицата забавете темпото и не насилвайте нещата. Отделете време за близките си хора, както и за любимия човек.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Тази седмица е възможно някой да ви подтикне към промяна, свързана с вашите действия, или дори да смените мнението си по някой въпрос. Каквото и да е, опитайте се да гледате положително към промените и бъдете отворени за нови възможности, които е вероятно да се появят пред вас. Съвет към вас през тази седмица е да бъдете малко по-смели да изпробвате нещо ново. Не пречете сами на себе си, като държите да работите с едни и същи хора, или да посещавате едни и същи специалисти и места. Бъдете готови да експериментирате. Средата на седмицата ще сте по-мързеливи и няма да имате сили за по-активни дейности. Ако се занимавате с творчески дейности през тези дни ще имате вдъхновение. През почивните дни се старайте да не задържате в себе си негативни емоции, а споделяйте притесненията си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Време е да направите някаква желана промяна, за да се чувствате по-добре и да постигнете баланс в ежедневието си. Дори да трябва да откажете някой ангажимент или коренно да промените статуквото на ежедневието си не се двоумете, а го направете. Обърнете и сериозно внимание на здравословното си състояние, вземете сериозно под внимание това, което се случва с тялото ви и търсете причината за неразположенията си. Време е да ограничите някои вредни навици и да започнете да живеете по-здравословно. Всичко това ще ви подейства добре както на тялото, така и на психиката. През първите дни на седмицата ще ви бъде лесно общуването, а следващите внимавайте с обещанията. Опитайте се да съчетаете почивката с работата и преценявайте кое е полезно за вас и кое не.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица ще имате възможност да решите по-лесно проблемите си, ако гледате безпристрастно на ситуациите. Може да потърсите и съвет, но по-добре да е от човек, който няма отношение по въпроса. Доверявайте се повече на разума си и този път пренебрегнете чувствата, защото те само ще ви пречат да направите правилната преценка. За по-добри отношения с околните е добре да ги оставите да имат своето мнение, да не ги напрягате и да не се месите в техните проблеми. Ако имат нужда от помощ , направете го, но сами не се месете в чуждите работи, за да не се окажете вие виновни накрая. Седмицата е подходяща да се отдадете на любими занимания и да се погрижите за себе си. Уикендът е възможно да влезете в словесен двубой с половинката или колегите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Много от вас ще се занимават със семейни проблеми, и отново ще ви занимават и проблеми от миналото, които ще застанат с нова сила пред вас. Крайно време да се научите да оставяте нещата зад себе си изяснени, а не да влачите един и същи проблем с месеци. Възможно е ако имате конфликт с някого той да ескалира следващите дни. Ако причината за конфликта отново се крие в миналото, то за пореден път имате възможност да приключите с този проблем. Много от вас ще оставят емоциите да ги водят, а това ще ви донеса само минуси, отново ще поискате да избягате от проблема и така да повярвате, че е решен. Време е да се спрете и да помислите как да постъпите. Внимавайте за неща, свързани с пари, също ако някой ви помага във финансовите въпроси, помислете добре, дали не иска нещо в замяна.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще постигнете някои свои лични граници и ще имате чувството, че нямате енергия и сте преуморени. Ако жертвате себе си и своите мечти, заради друг човек, нормално да се чувствате зле. Огледайте се и вижте дали някой не работи срещу вас и вашата невъзможност да отказвате, дали не ви носи твърде много вреди и ви затруднява да продължите напред. Освободете се от това, което ви тежи, за да може спокойно да продължите напред. По-важните решения ги вземете още в началото на седмицата, тъй като към края вече ще имате повече колебания дали постъпвате правилно, а и е възможно да попаднете под чуждо влияние.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Започвате седмицата в добро настроение и лесно ще се разбирате с хората около вас. Имате желание за срещи с пряители и приятни занимания. Ако се занимавате с творчество, следващите дни ще имате вдъхновение. Използвайте всяка възможност да прекарвате времето с различни хора и да общувате, това ще ви кара да се чувствате добре. В средата на седмицата ще ви занимават някои финансови въпроси, свързани с покупко-продажби, както и да договорите добри финансови условия. Все пак в края на седмицата избягвайте да правите някакви финансови разчети, защото ще бъдете по-разсеяни и е възможно да допуснете грешка. У дома ще бъде по-напрегната обстановката, особено ако някой иска да наложи мнението си над вас. Ако се чувствате пренебрегнати по-добре още сега решете проблема, вместо да се задълбочи с времето.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица е добре да обрънете внимание на себе си и на вътрешния си свят. Не мислете за другите, а намерете най-доброто за себе си. Жалко би било, ако пропуснете добра възможност за себе си, в името на това другите да бъдат щастливи. Свършете промените, които имате нужда, постигнете целите си и вложете енергията си там където вие искате. Правете нещата с желание и страст и ще се радвате на успехите си. Седмицата е подходяща да направите някои проучвания свързани с работата ви, да прецените кои са грешките и кои са правилните ви решения. Всичко ще ви се отдава през следващите дни, освен ако не се оставите на хората да ви влияят.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата ви ще е много успешна във финансово отношение - може да получите неочаквани пари, да сключите успешни договори, или друго по отношение на парите. Ако искате да направите някаква промяна, свързана с пари, сега е момента, ако искате да си гарантирате успех. Като цяло, седмицата е подходяща във всяко едно финансово отношение, дори и вместо да печелите пари, да решите да похарчите голяма сума за приятно изживяване, и това не елошо, стига да не харчите излишни пари, а добре прецените възможностите си. Ще бъдете ангажирани на работа, но това ви кара да се чувствате добре, очакват ви и много разговори с колеги и партньори. Към края на седмицата ще почувствате нуждата от почивка. Внимавайте, ако някой иска нещо от вас, защото има голяма вероятно да ви измамят.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще сте настроени много войнствено и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост. Ще попадате на агресивни хора и лесно ще влизате в конфликти, но бъдете внимателни, за да не разрушите важни отношения, или да си спечелите врагове. Но все пак това важи за началото на седмицата и това влияние бързо ще отмине. Средата на седмицата може да ви изненадат приятно новини, свързани с пари и възможността да подобрите състоянието си. Оставете се потечението и не си правете планове за края на седмицата, защото нещата могат бързо да се променят, затова е по-добре да се нагаждате според събията. Не вземайте важни решения и избягвайте подписването на договори. Уикендът прекарайте с половинката си и се отдайте на удоволствия.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Ако чувствате, че ви липсва енергия е добре да се оставите по течението, вместо да се ядосвате, че не успявате да се справите с онова, което искате. След няколко седмици ще сте по-активни и ще може да свършите всичко. Опитайте се да изразявате чувствата си,а ко нещо ви тормози, защото ако ги таите в себе си, скоро това ще даде отражение и на здравословното ви състояние. Още в началото на седмицата ще ви хрумне добра идея, която може да ви донесе много успехи. Доверявайте се на интуицията си без да се притеснявате какво биха си помислили другите, защото вие държите ключа на успеха. С края на седмицата внимавайте, когато боравите с пари.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще витаете в облаците и изобщо няма да проявявате интерес към ежедневните си задължени. Ако работата ви е интересна имате възможност да се изявите, защото следващите дни ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще имате чудесни идеи. Интуицията ви е силна, така че смело може да се доверите на вътрешното си усещане. Но за сметка на това, ако работата ви ви е скучна и не ви носи удовлетворение, следващите дни ще се чувствате зле. Трябва да намерите занимание, което ви носи положителни емоции. Може да промените коренно начина си на живот, да се запишете на някакъв спорт, или да започнете да променята начина си на живот и емоционалния ви свят. Внимавайте, когато говорите с хората, защото може отново да искат да се възползват от вас и да ви натоварват повече, отколкото може да поемете. Старайте се да избягвате хора, които ви влияят психически.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 07.11 - 13.11.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот zagrijena » 07 Ное 2016, 13:02

С такъв хубав и топъл ден започна седмицата, че няма начин да не е хубава! :grin:
zagrijena
 
Мнения: 486
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:11


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта