14.11 - 20.11.2016 - Седмичен хороскоп!

14.11 - 20.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 14 Ное 2016, 11:33

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица вашето внимание ще е ангажирано с интимните и партньорските ви връзки. Обърнете сериозно внимание на проблемите, които изникват сега пред вас, защото ще окажат голямо влияние и през следващите месеци. Важното за вас е да се научите да бъдете добри партньори, за да успеете да съхраните личните си отношения и да постигате по-лесно служебните си цели. Ако искате наистина да подобрите отношенията си трябва да преодолеете себе си и да бъдете по-открити. Вслушвайте се в думите на другия човек, ако искате да постигнете напредък, без да реагирате бурно или напротив, да се правите, че няма нищо за изясняване. Седмицата е добра да се отдадете на някаква кауза, например на благотворителност. В началото на седмицата ще ви занимават различни финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
През тази седмица трябва да намерите баланса между вашите желания и тези на друг човек. Никой не може да каже какъв ще е изхора от ситуацията, може да решите да търсите компромис, или напроптив, да се стигне до сериозна кавга. Каквото и да се случи, за вас трябва да важи правилото, че промените трябва да ги приемете, независимо дали самите вие ги предизвиквате, или не. Не се инатете и не стойте на едно място, а се опитайте да реагирате по-отворено, да приемете случващото се и да се нагодите спрямо него, без да се вкопавате в това, което сте поститгнали досега. Ще ви бъде трудно да се откажете от сигурното, но по такъв начин ще продължите напред и ще успеете да постигнете по-големи успехи, само ако бъдете уверени в успеха си. Не се инатете и ще постигнете много.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Очаква ви много динамична седмица, която ще прекарате в разговори и срещи, също и в делови преговори. Акцентът през следващите дни ще е върху работата ви. Възможно е да се случи някаква промянана работното ви място, или да промените приоритетите си. Обърнете малко внимание на здравето си през първия ден на седмицата и направете лека детоксикация на тялото си. А следващите дни ще са по-силни за вас, тогава вече ще общуватеа с много хора и ще имате интересни и полезни за вас ситуации. Ако не сте сигурни в нещо, по-добре не предприемайте действия, възможное да проведете важен разговор, в който ще се нуждаете от подкрепата на ваш колега. В личен план е възможно да имате някои конфликти с половинката ви, но най-вече породени от вашата безпочвена ревност.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица ще се чувствате раздвоени между личния и професионалния си живот, или ще се чувствате изправени пред дилемата да избирате между партньора ви и семeйните ви задължения. Възможно е да изникнати някои финансови проблеми, което ще ви накара да се чувствате още в по-сложна ситуация. В средата на седмицата е възможно да тълкувате нещата така, както на вас ви изнася и преценката ви няма да е точна. По-добре, ако се чувствате притиснати и усещате, е някой иска да се възползва от вас, не бъдете крайни, може да се заблуждавате. Опитайте се да не се поддавате на емоции, а премислете всичко, може би има основание другия човек. Към края на седмицата се постарайте да си осигурите време за почивка и да се погрижите за личните си потребности. Ако имате нужда от подкрепа или помощ, помолете някой, вместо да очаквате сам да се сети, че имате нужда от нещо и да останете разочаровани.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
И тази седмица щеа ви занимават семейни въпроси, повече емоционални, но не е изключено да се появят и финансови - най-вече свързани с наследство. Общо казано, нещата могат да са предимно свързани с пари, но всъщност проблемът ще е по-скоро емоционален. Трудно ще се разплетат проблеми, трупани с години, но трябва да намерите начин чрез диалог да се изясните и да намерите решение, което да удовлетворява и двете страни. Ако наистина сте готови да водите преговори, без да искате на всяка цена да се наложите, най-вероятно ще постигнете успех. На работното място ще се чувствате добре и е възможно да се отдадете на приятни занимания и да се отдадете на чувствата си. През почивните дни е възможно да се скарате с някой, затова се опитайте да не се налагате над околните и не се поддавайте на провокации. Ако сте обвързани по-голямата толерантност ще ви помогне да запазите хармонията в отношенията ви.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще е много благоприятна за любовния ви живот, може да започнете нова връзка, или да се радвате на повече внимание на половинката ви. Евентуална нова връзка, може да има голям успех и да стане сериозна и трайна. През тази седмица имате подкрепата на звездите, ако искате да промените и подобрите нещо в личния си живот. Не се учудвайте, ако вниманието ви е насочено към неправилния човек, накрая ако се окаже, че не можете да запазите връзката си.В средата на седмицата ще сте по-разсеяни, внимавайте и в разговорите и не приемайте на доверие всичко, което ви казват, защото може някой да ви заблуди.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще бъдете много активни, а основната причина ще бъде желанието ви да промените някоя област от живота си. Силното ви чувство за справедливост ще ви кара да бъдете по-остри в реакциите си, ако до скоро сте били несигурни, сега ще пазите убежденията си с цената на всичко. Седмицата ще е изпълнена с предизвикателства за онези от вас, които дълго време са се съобразявали с чужди правила. Възможен е и конфликт заради пари. Каквото и да се случва следващите дни, може да го приемете като възможност да прецените и хората около себе си, както и вашите отношения с тях. Все пак внимавайте в разговорите, защото има риск да не ви разберат правилно и да засегнете някого. В началото на седмицата ще ви занимават повече финансови въпроси.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица отново ще се породи вашата потребност да ровите дълбоко в случващото се. За някои това може да доведе до някаква драма, а други да намерят много истини за себе си. Ситуациите ще са различни, което ще налага изкарването на различни неща на преден план. В началото на седмицата ще сте в по-тъжно настроение и ще имате нужда от подкрепата на близките ви. Възможно е да изпаднете и в поредна депресия, ако ви се е насъбрало повече напоследък. По-добре в такъв случай се съсредоточете върху себе си, а не търсене причината в някой друг. През цялата седмица е добре да обръщате по-голямо внимание на финансите си, а и на проектите си. Не оставяйте недовършена работа, защото ще имате възможност скоро да видите резултатите от вашия труд.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща, каквото и да решите - прочистване на дома, на тялото, на душата ви, то ще се почувствате много добре, така че започнете още с началото на седмицата. Самите вие ще определите от какво прочистване имате нужда, ако се чувствате зле физически, може да си направите някаква разтоварваща диета, ако емоционалния ви свят е напрегнат, то е време да го сложите в ред. Обърнете внимание на здравето си и променете това, което ви кара да се чувствате зле. От вторник нататък може да очаквате някои разкрития на работното ви място, които да ви бъдат полезни занапред. В края на седмицата не обещавайте лесно неща, които знаете, че няма да успеете да изпълните.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица за вас ще е изпълнена с промени, не се притеснявайте, ако самите вие започнете някакви реформи, пред вас може да се открие нова възможност. В отношенията ви с околните ще сте по-отворени за разговори, лесно ще правите компромиси и ще се стремите да постигнете съгласие. Ако напоследък сте били по-изнервени, сега ще се успокоите и няма да спорите безсмислено. Оставете се на желанието си да се поглезите и да си угаждате, просто се отпуснете и ще усетите, че така нещата се по-стигат по-лесно и се случват и по-приятно. Не е нужно постоянно да контролирате всичко. Седмицата е много ползотворна и в личен план, ще се радвате на вниманието на половинката си. В работата си, ако сте на отговорен пост, бъдете по-внимателни нищо чудно да попаднете в сериозен спор. Не бъдете много властни, а се вслушвайте в мнението на хората около вас.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Въображението ви работи силно през тази седмица и, ако работата ви е свързана с творчество, лесно ще постигате успех през следващите дни. Звездните влияния обаче не са добри, ако се занимавате с по-практична работа и трябва да анализирате, ще грешите често. Що се отнася до парите ви, тази седмица ще харчите лесно, с цел да помогнете на приятел или за някаква благотворителна кауза. Ако става дума обаче за бизнес финанси, е по-добре да мислите повече, преди да действате и да преговаряте повече. Може да се допитате и до човек, който има нужната компетенция по финансовите дела. През следващите дни ще спечелите, ако си партнирате с повече хора. Ако сте си поставили цел, сега сте близо до нея, стига да се опрете на правилните хора. Изпълнени сте с енергия, така че ще успеете да постигнете голям напредък следващите дни.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще е много динамична за вас, възможни са много обрати във финансите ви. Възможно е да получите неочаквани пари, но може и да охарчите и после да съжалявате. Не забравяйте, че нещата зависят от вас, и въпреки че всичко ще се случва много бързо, все пак вие сте тези, които управляват решенията си, така че обмисляйте малко повече покупките си. Ако сте любители на лотариите пробвайте късмета си. Добре е да се ориентирате към по-здравословен начин на живот и да се опитате да намерите освен физически и душевен баланс. Не вземайте важни решения през тази седмица,защото може да бъдете подведени от невярна информация, или да сте просто несигурни.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 14.11 - 20.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот penelopa » 14 Ное 2016, 11:47

Тази седмица трябва да внимавам кой какво ми говори, да не станат грешки :mrgreen: .
penelopa
 
Мнения: 488
Регистриран на: 18 Яну 2016, 14:17

Re: 14.11 - 20.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 14 Ное 2016, 12:14

Нещо емоциите ми идват в повече от днес и усещам досада, но пък хороскопът предвижда такова емоционално объркване. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron