21.11 - 27.11.2016 - Седмичен хороскоп!

21.11 - 27.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 21 Ное 2016, 12:43

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица действията ви ще са подвластни на чувството ви за справедливост, както в личен, така и в служебен план. Трудно ще приемате чуждото мнение и някой да ви налага собствените си възгледи. Внимавайте в общуването с шефовете си. Все пак е възможно да постигнете разбирателство, стига искате да водите диалог и сте готови да направите някои отстъпки, и все пак да отстоявате целите си. Същото правило важи и за личния ви живот, трябва да правите компромиси, иначе ще си създадете много проблеми във връзката. Очаквайте и примамливо служебно предложение, което да ви донесе повече пари. Преди да приемете трябва да помислите добре, дали искате да поемете в нова и различна посока, от това, с които сте свикнали сега.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Тази седмица се настройте положително и следвайте случващото се, без да се налага да бъдете много активни. Звездите ще ви предоставят много приятни изненади. На работното си място ще се сблъскате с промени, които няма как да избегнете, но трябва да направите своя избор - дали да ги приемете и подобрите, или да сте против тях. Изкажете вашето мнение, но не изпадайте в спорове. Може да сте спокойни за финансите си, защото много от вас лесно ще се справят с управлението им, както и ще успеете да си донесете някои допълнителни доходи. Добре е да обърнете внимание и на здравословното си състояние и да промените начина си на живот.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица трябва да потвърдите или да откажете поети ангажименти в служебен план. Ще водите преговори, но не бива да се притеснявате, защото сте добри в разговорите, а и особено, ако сте свършили както трябва вашата част от договорката, няма причини за тревога. Някои проблеми могат да се появят през седмицата, ако не сте достатъчно търпеливи или не отстоявате мнението си докрай. Трябва самите вие да решите на 100% какво искате, за да може да бъдете и твърди и убедителни в думите си. Не забравяйте, че обещания се дават само, ако успеете да ги спазите, за да не разочаровате хората около вас. Седмицата е подходяща, ако искате увеличение на заплатата или ви вълнуват други разговори, свързани с пари, точно сега е подходящото време да бъдете малко по-сигурни и смели в действията си, ако искате да подобрите стандарта си. Тази седмица може да получите доста добри финансови постъпления - било то от роднина, от друг близък, да ви одобрят за кредит или да си осигурите пари за нещо много важно за вас.

РАК (22 юни – 22 юли)
Следващите дни ще бъдете изправени пред предизвикателства както в личен, така и в служебен план. Възможно е да ви разочарова половинката или да не получите одобрението на шефовете си. Тълкувайте случващото се като урок за вас самите, да промените нещо в себе си. Ако не сте сигурни в партньорът си е възможно да предизвика това ревност. Това само ще ви накара да се замислите дали самите вие цените себе си високо, или всъщност сами търсите причина да сте нещастни. Все пак през следващите дни ще имате подкрепата на някой близък, който да ви помогне да минете по-лесно през предизвикателствата. Бъдете търпеливи и се опитайте да приемате проблемите философски, а не като непреодолими. Важните разговори оставете за края на седмицата, в началото ще сте по-емоционални и ще преувеличавате.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Очакванията за вас през следващите дни са много благоприятни, особено в професионално отношение. Лесно ще комуникирате с колеги и партньори и ще постигате добри резултати от разговорите, може да подпишете дългоочакван договор, или да укрепите сътрудничество. Бъдете сериозни към поетите ангажименти, не бъдете лекомислени и не подлагайте на риск сигурните ви контакти от миналото. Въпреки благоприятното влияние на звездите, не са изключени и някои проблеми, които могат да ви повлияят. Ако имате по-ревнив партньор, или такъв, който обича да ви контролира, като нищо това да ви повлияе и да ви попречи да реализирате плановете ви. Вие също обичате да налагате мнението си, така че е възможен сериозен сблъсък. Трябва да си повтаряте постоянно, че другите хора също имат право на мнение и да се опитате да се съобразите и с тях. В края на седмицата на работното ви място е възможно да възникнат спорове и да бъдете въвлечени в интриги. Избягвайте ги доколкото зависи от вас. Ако искате да се откроите покажете истинските си качества, а недейте да злословите по адресна другите.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През следващите дни ще сте много емоционални в личния си живот, а на работата ще гледате нещата през собствената си призма. Не натрапвайте мнението си на околните. Грижете се по-добре за здравето си, не само физическото, но и емоционалното, манипулацията на другите ще разболява не само тялото ви, но и психиката. Не прекалявайте с алкохола и с вредните храни. Все пак ще имате и своите моменти през седмицата, още в началото на седмицата ще сте много дейни и активни в работата си. Бъдете по-смели и инициативни, а не очаквайте нещата сами да се случват. В средата на седмицата си отделете повече време за почивка, за да имате възможност и време да решите проблемите си. А последните дни на работната седмица, очаквайте успех по решаването на някакъв финансов или имотен въпрос - много е вероятно да получите това, което искате.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Седмицата е от огромно значение за вас. Случващото се през следващите дни ще покаже в каква посока ще поемете от тук нататък в личен или професионален план. Възможно е да се наложи да вземете важно решение, затова бъдете внимателни преди да заемете някоя позиция. Вслушайте се в интуицията си и ако трябва предприемете някаква драстична промяна. Не се оставяйте собствените ви страхове да ви спират, защото сега може да се радвате, че имате доста солидно количество късмет на ваша страна. Ще имате желанието да кажете всичко, което мислите, както към близките си, така и към колеги, партньори, работодатели. Това няма да се хареса на околните, но едва ли ще се откажете. Времето е подходящо да изкажете мнението си, да направите някаква промяна.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Трудно може да се определи какви ще са следващите дни за скорпионите. Всичко ще зависи от това какви чувства са ви налегнали. Имате възможността да откриете истината за някаква ситуация, да я осмислите, и да предприемете някакво действие. Но е много важно да приемате случващото се точно като възможност, а не да се плашите и притеснявате от разкритията, които откривате. Възможно е да не искате да правите промени и да осъзнаете, че нямате сили за тях, но ако успеете да се освободите от това, което ви притеснява, ще усетите много голямо облекчение. Всичко това би донесло и големи ползи на здравословното ви състояние. В практичен план тази седмица ще се занимавате с финансови въпроси, ще поемете ангажимент, който ще ви донесе допълнителни доходи. В любовта всичко зависи от вас самите, дали ще очаквате твърде много или ще бъдете реалисти.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Вниманието ви през тази седмица ще е насочено към нещо, което отдавна стои пред вас като проблем. Възможно е да е здравословен проблем, проблем в работата, или някакъв страх. Какъвто и да проблемът, то сега ще имате възможността да го решите, анализирайте го и намерете най-доброто решение. Гледайте положително над нещата и по-лесно ще намерите търсеното решение и изход от ситуацията. През втората половина на седмицата пред вас ще изникне някой финансов въпрос, може да се наложи да връщате пари или някой да даде за нещо вместо вас. Имайте предвид, че нещата се стичат така, благодарение на съдбата, а не всичко е ваша заслуга, така че бъдете благодарни на живота.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През седмицата ще излезе някаква несправедливост на преден план пред вас, може да се отнася за отношенията ви с вашата половинка, или родител или работодател. Не може да се каже, дали ще бъдете прави във вашата оценка, но проблемът ще ви занимава постоянно и ще сте заети с намирането на начин за неговото решаване. Ако имате проблем във връзката си, сега е моментът да го решите и да обърнете внимание на това, от което се оплаква вашата половинка. Ако пренебрегнете изискванията на партньорът ви, като нищо същия проблем да излезе на дневен ред отново съвсем скоро. Опитайте се да намерите решение, като направите и някои компромиси. Бъдете честни със себе си и изисквайте същото и от другите, не разчитайте на успех, ако самите вие мамите. Какъвто и е проблемът във взаимоотношенията ви, от вас зависи да го решите, бъдете постоянни и проявете търпение.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще имате възможността да пътувате и да пуснете на свобода приключенския си дух. Ще можете и да се усъвършенствате в някаква сфера или да по сетите някакъв курс. В практичен план ще се изнервяте, ако сте със застоял начин на живот. Във взаимоотношенията ви с околните ще сте малко по-резки и ще казвате всичко, което мислите, дори и това да ви вкара в конфликт. Интуицията ви ще е силна, така че спокойно й се доверявайте, ако имате усещането, че трябва да направите нещо, просто го направете, без да търсите причини защо да не го сторите. Ще имате и нужда от подкрепа, търсете я в приятелите си, а в работата си е добре да си осигурите някакво полезно за вас партньорство. Работата с други хора в екип ще ви донесе успех. Края на седмицата очаквайте добри новини.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През следващите дни ще трябва да обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията с някой друг, било то в любовен план или не. Вие сте много емоционални и страхотна половинка, но постоянно сте в облаците, а една връзка се крепи и на изпълнението на различни ангажименти. Ако вие не се грижите за връзката си, то нищо чудно това да създаде проблем. Ако имате желание да се разберете, то най-вероятно това ще се случи в средата на седмицата. Важна препоръка за вас е да не се страхувате да отстоявате вашите позиции и да бъдете честни и искрени в разговорите. Обърнете внимание и на здравето си през следващите дни, избягвайте алкохола и вредните храни, старайте се да живеете по-здравословно. В работата ви ще получите интересно предложение, неочаквани новини или да премислите професионалното си развитие.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 21.11 - 27.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Malina » 21 Ное 2016, 12:59

Пак ще ме чака емоционална седмица явно! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: 21.11 - 27.11.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Nightmare » 21 Ное 2016, 15:17

Тази седмица май всички ще сме емоционални :grin: . Все пак наближаващите празници няма как да не оказват влияние.
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта