05.12 - 11.12.2016 - Седмичен хороскоп!

05.12 - 11.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 05 Дек 2016, 12:23

ОВЕН (21 март – 20 април)
Седмицата ви ще бъде много успешна, що се отнася до работата и професионалното ви развитие. Възползвайте се и работете сериозни върху проектите си. Трудът ви сега ще бъде възнаграден. За да постигнете успех е важното да бъдете концентрирани и правилно и приоритетно да влагате енергията си в ангажиментите си. Тази седмица сте отворени и към чужди мнения, така че работата в екип ще ви донесе големи плюсове. Бъдете активни в общуването, за да намерите подкрепа и съмишленици. Социалният ви живот ще е много активен, ще се срещате с много интересни хора. В интимен план през тази седмица ще бъдете по-искрени и ще намерите нови пътища за общуване с вашата половинка. Сега е моментът да обсъдите всичко, което ви притеснява. Уикендът се погрижете за здравето си.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Най-важното за тази седмица е, ако искате нещо, то да не мързелувате и да изпълнявате вашите задачи, без да отлагате. Ще ви занимават различни финансови въпроси - свързани както с личните ви финанси, така и с някоя финансова институция. При някои ще успеят да получат желаното финансиране или да сключите успешен договор. Седмицата е подходяща и за преговори. В началото на седмицата ще сте отдадени на семейството и на половинката си, както и на приятелите си, прекарвайте колкото се може повече време с близките ви хора. Към края на седмицата ще бъдете по-щедри и може да вземете участие в някаква благотворителна акция. Като цяло, седмицата е чудесна и за подготовки за празниците, така че спокойно може да купите и подаръци.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица имате възможността да отстоите своите позиции и да покажете личните си убеждения, стига да не го направите, като влизате в излишни спорове. Възползвайте се от това влияние, за да водите и служебни преговори. Обърнете внимание на финансовите въпроси,които могат да се появят пред вас. Не бъдете лекомислени, защото това ще ви създаде трудности занапред. Началото на седмицата ви започва много приятно и леко, ще общувате с лекота и всичко ще ви се получава. Седмицата като цяло е благоприятна за създаването на нови връзки и партньорства, те ще са трайни и ползотворни. Към края на седмицата може да сте по-разсеяни, затова бъдете по-внимателни, за да не пропуснете някоя важна подробност.

РАК (22 юни – 22 юли)
Най-важното за вас през тази седмица е да продължите напред, не задълбавайте в минали истории и стари чувства. Направите ли го, ще хабите ценна енергия безсмислено, вместо да я вложите в хората и в нещата, които ви се случват тук и сега. Дори и някоя ситуация да ви напомня на миналото, това не значи, че и този път изхода от случващото се ще е същия като преди. Важно е да запомните, че животът ви зависи от вас, а не от другите и от съдбата, защото така, докато се ядосвате и самосъжалявате, ще изпуснете добри възможности. Седмицата е подходяща да изясните някои неща в семейството си, независимо дали става въпрос за чувства, или за финанси. Каквото и да изяснявате, ще се справите лесно, ако не влизате в конфликти, а търсите компромисно решение. Последните дни на седмицата може да възникнат конфликти.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Предстои ви интересна седмица, от една страна сте застрашени да попаднете в конфликт, от друга страна, имате възможност да излезете от ситуацията и вие и другия човек с голяма полза накрая. Ако заложите на разговорите, а не на споровете, има шанс да постигнете успех. През тази седмица някои от вас ще трябва да успеят да се предпазят да "не им се качат на главата", но ако сте по-избухливи, то трябва да се опитате да намерите правилния език с хората и да не създавате спорове. Периодът е чудесен за любовния ви живот, очаквайте приятни изненади и романтични срещи. Внимавайте как харчите, особено в началото на седмицата, защото може да ви измамят, най-добре решете финансовите въпроси през уикенда,когато ще мислите най-трезво.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Започвате седмицата много енергично и заредени с положителни емоции. В работата си сте пълни с идеи и енергия, но сега е моментът да помислите не само за рутинните си задачи, но и за бъдещите си проекти. Сега е времето да планирате, защото ще мислите мащабно и ще може да предвидите как биха се развили вашите проекти и какви стъпки да предприемете към изпълняването им. Тази седмица ще боравите много успешно с пари, ако успеете да спестите, това ще ви помогне занапред, ако имате нужда от нещо материално, спокойно ще намерите начин да се сдобиете с него, не е изключено и да получите пари. Средата на седмицата се отдайте на творчество и оставете практичните въпроси. Почивните дни ще сте спокойни и може да свършите част от ангажиментите си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Предстои ви много важна седмица, сега е моментът в който трябва да предприемете действия и да решите вие как да се развиват събитията. Не е времето да се примирявате с нещата, след като имате силата да направите желаните промени, просто бъдете по-силни. Вие ще изиграете много важна роля във взаимоотношенията, както в работата, така и в семейството си. Трябва да споделяте какво искате, какво мислите, бъдете искрени с околните, дори и да ви бъде трудно да не засегнете някой. Ако си мълчите това няма да е от полза за никой. Бъдете по-смели и дори ще намерите подкрепа от хора, които мислят като вас. В свободното си време се срещайте с приятели, разговорите ще ви донесат много настроение. Към края на седмицата може да попаднете в малко по-сложна ситуация в личен план, ще усещате, че вашата половинка прави неща, без да се съобразява с вас и това ще ви дразни.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица ще имате подкрепата на правилните хора, така че може да я карате по-спокойно. Това не означава да бездействате и да оставите всичко на случайността, а трябва да бъдете по-спокойни и плавно и последователно да следвате онова, което сте замислили, като се съобразявате с хората около вас. Може да имате проблеми, ако държите да командвате и винаги да става на вашето, без да си давате сметка, че в дадената ситуация са замесени и други хора, които имат своите претенции. Не се мислете за незаменими. Бъдете по-спокойни и оставете хората на мира, така нищо чудно да имате повече възможности, отколкото ако се вглъбите в командването. Седмицата е добра за преговори, подписването на договори и решаването на делови въпроси.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица за вас е важно да бъдете търпеливи, ако искате да постигнете нещо. Не се втурвайте през глава, а бъдете последователни и работете упорито, за да ги реализирате. Има риск да се сблъскате с препятствия, но не трябва да се отчайвате, това забавяне може и да е за добро. Понеделник се активизирайте и свършете най-важните задачи от седмицата, защото вероятността да постигнете желания резултат е най-голяма. Денят е подходящ във всяко едно работно отношение. Следващите дни е възможно да имате по-големи очаквания и да останете малко разочаровани. Последните дни на седмицата отново ще се изпълните с ентусиазъм, но не оставяйте недовършени задачи. Най-добрите дни за работа този път е уикенда.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще е много ползотворна в работата ви, ще се чувствате в свои води. Работата ви ще бъде оценена от партньорите и работодателя ви, ще получите и допълнителни пари благодарение на вашия труд. Всичко това се случва благодарение на усърдието, което сте полагали, а ако сте разчитали на измами, не се учудвайте, че сега не получавате нищо. Дори може някой да ви разобличи и да се окажете в неловка ситуация. Ще получите успех, ако през следващите дни търсите обратна връзка с околните и разберете всичко, което може да ви бъде от полза и за вас самите, като хора. Може да се почувствате обидени, да не получавате отговори, но всичко е провокирано от вашето държание към околните.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще общувате много с околните и ще водите оживен социален живот. Без проблем ще разговаряте както с близки, така и с приятелите си, а ако търсите нечие внимание, лесно ще впечатлите въпросния човек. Като цяло, навсякъде ще се представяте добре и ще печелите симпатиите. Използвайте звездното вланияние, за да получите подкрепата от която имате нужда, за да си помогнете в някоя бизнес сделка или друго събитие. Погрижете се за външния си вид, за да повдигнете самочувствието си,но и внимавайте с харченето, не се самозабравяйте. В работата си може да сте спокойни, че ще се справяте добре, с лекота ще намирате добри решения на текущите въпроси. Работете усърдно и внимавайте с разговорите. Отстоявайте това,което искате, но го правете с финес и без да налагате мнението си. В края на седмицата ще бъдете много активни в работата си, което няма да остане незабелязано.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица много от вас ще се изправят пред предизвикателство в професионалния си живот. Може да сте се примирявали дълго време с някоя несправедливост, да се появят трудности на рабоното ви място в комуникацията. От вас зависи дали и как ще преодолеете ситуацията. Ще ви се отдаде добра възможност, но вие ще трябва да се справите със страховете си и да ги преодолеете, за да успеете да се възползвате от възможностите, които ви предлага съдбата. Ще спечелите, ако сте по-инициативни и бъдете по-дейни. Вслушвайте се във вътрешния си глас, а не го пренебрегвайте, за да угодите на другите. Може да получите и делово предложение през следващите дни, което ще бъде много изгодно. В средата на седмицата ще сте по-чувствителни и ще се повлиявате лесно от околните.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 05.12 - 11.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 05 Дек 2016, 13:26

Ще видим какво партньорства ще успея да завъртя тая седмица. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32

Re: 05.12 - 11.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот svetlozara » 05 Дек 2016, 17:02

Надявам се наистина предвещаните успехи и промени дам и се сбъднат.
svetlozara
 
Мнения: 729
Регистриран на: 18 Юни 2015, 12:14


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта