12.12 - 18.12.2016 - Седмичен хороскоп!

12.12 - 18.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 12 Дек 2016, 12:57

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще сте много ентусиазирани и изпълнени с енергия, за да довършите онова, което сте започнали и да реализирате целите си. Трябва да успеете да се научите да се доверявате на екипа си и да работите съвместно по проектите си. Но все пак не бива да се оставяте на крайностите и когато усещате, че няма желание от страна на другия да ви помага по-добре да премислите това партньорство. Следващите дни може да научите нещо интересно, което да ви накара да премислите взаимоотношенията си, не само личните, но и професионалните и да решите, дали наиситна искате да работите с тези хора. Постарайте се да имате дни и за почивка през тази седмица, а ако можете пътувайте.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Тази седмица за вас ще е много важно да изясните отношенията си с някой определен човек, независимо дали с този човек имате лични или професионални взаимоотношения. Не трябва да избягвате разговорите, а трябва да намерите начин да разберете как стоят нещата във връзката ви. В работата си може да срещнете някои трудности, най-вече свързани с пари, но това не трябва да ви притеснява, защото бързо ще се справите с проблема, ако намерите правилното решение, а това ще стане най-лесно, ако сте склонни на компромиси. Опитате ли се инато да държите на своето, нищо чудо да срещнете много трудности. Финансовите въпроси ще ви занимават през цялата седмица - дали ще е за покупка, за получаването на пари или нови сделки.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще ви занимават лични проблеми. Обърнете внимание на случващото се и вземете собствената си вина и поуки. Ако се направите, че нищо не се случва или почнете да обвинявате някой друг, след време отново ще се сблъскате със ситуацията. По-добре сега да успеете да решите проблема, отколкото да го отлагате занапред. В любовно отношение седмицата ви ще е много ползотворна и ще успеете да преодолеете различията, които имате напоследък. Но за всяко нещо се искат усилия и страние от ваша страна. Вслушвайте се повече в сърцето си, ако имате някакви колебания. В работата няма да имате проблеми тези дни, ще успеете да довършите поетите ангажименти.

РАК (22 юни – 22 юли)
През седмицата главно ще сте заети със служебни въпроси, дали ще са положителни за вас или не, зависи от това как и за какво изразходвате енергията си. Възможно е възникнат някои конфликти на работното място и да бъдете въвлечени в интриги. Стойте далеч от такива неща и използвайте енергията си ползотворно. Организирайте се така, че да успеете да свършите всичко и не се разсейвайте. Работете сега повече, за да можете после да сте по-спокойни до края на месеца. Ако имате проблеми в работата си или в личен план, трябва да говорите за това, което ви притеснява. Внимавайте на кой какво говорите, за да не се злепоставите. В края на седмицата бъдете особено внимателни при общуването, за да не ви използват думите срещу вас.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Очаква ви много успешна седмица в професионалното ви развитие, особено ако имате енергията да свършите всичко, което трябва. Оставете мързела и почивката за края на месеца, а сега се концентрирайте върху работата си. През следващите дни е добре да затвърдите контактите и връзките си с хората, така че срещайте се по-често с различни хора. Ако имате нужда от помощ и съвет не се притеснявайте да ги поискате. Всичко тази седмица за вас ще се върти около общуването, така че не се затваряйте в себе си, а бъдете готови да говорите с различни хора. Дори и да не успеете да свършите всичко, което сте планирали за тази седмица, не се ядосвайте и отчайвате, а го карайте по-спокойно. Почивните дни ще си изкарате много приятно и лесно ще привличате вниманието на околните.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През новата седмица ще имате доста работа, очакват ви много срещи и служебни ангажименти. В общуването ще се сблъсквате с двете крайности - ще имате и приятни и леки разговори, но и такива, в които събеседника ще ви подразни и изнерви. Определено няма да скучаете следващите дни, а постоянно умът ви ще бъде зает с различни мисли. Вниманието ви е в работата, и ако очаквате развитие по някой служебен въпрос следващите дни ще го получите. Преговорите в работата ви ще са успешни и с лекота ще успявате да разговартя с хората, а това ще ви помогне лесно да се договаряте. Ако вие самите не искате да водите диалог, това може да попречи на успеха ви. Очаквайте и пари през следващите дни.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще се чувствате много добре, ще сте в приятна компания, може да отидете на някакво събитие или да ви търсят по-често за работа. Не отлагайте разговорите за напред, защото сега ще можете да постигнете добри резултати от тях. Може да срещнете трудности в семейните отношения с някой близък, възможно е напрежението да ескалира, а и вие едва ли ще си премълчите. Точно сега звездите ще ви подтикват да казвате иситната, така че ако мислите, че сте жертва на някаква несправедливост, не трябва да мълчите, а да кажете какво ви е на сърцето по подходящ начин. Почивните дни се постарайте да се забавлявате повече.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Седмицата е благоприятна за вас, ще имате необходимата подкрепа, за да постигнете своите цели. Ако положите усилия, скоро ще берете плодовете на вашия труд. Периодът е подходящ за делови преговори и подписването на важни договори. Ще успеете да уредите финансовите си взаимоотношения. Ако сте по-гъвкави през следващите дни ще успеете да постигнете добри успехи, но е важно и да си вземете поука от случващото се около вас. Научете се да се вслушвате в мнението на околните, защото в техните думи може да намерите мъдростта за това, което ви липсва, а дори и да не сте съгласни ще сте наясно с още една различна теория. През почивните дни внимавайте как харчите парите си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Ако следвате целта, която сте си поставили, то ще имате и подкрепата на звездите. Спазвате ли това, то ще имате късмета да ви се случи това, което искате. С други думи, онова, което ще ви се случи, всъщност ще е резултат на вашите усилия, които сте положили в миналото. Седмицата ще ви донесе успех в бизнес начинанията, както и за уреждането на правни въпроси, за пътуване и всичко останало, за което сте правили планове. Вслушвайте се в мнението на околните, те могат да ви помогнат, ако имате някакви колебания, внимавайте да не налагате мнението си. Към края на седмицата ще решавата финансов въпрос, не пренебрегвайте случващото се, за да нямате същите проблеми и занапред. Обърнете внимание на здравето си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще сте настроени философски и нещата, които ви се случват ще ви накарат да си направите някои равносметки за вас самите, да помислите за нмякаква промяна в личен или професионален план. Помислете върху всичко, което ви вълнува, защото това ще са въпроси, които ще ви занимават и занапред. Мислете практично и в същото време мислете и за бъдещето и си поставете различни цели, които искате да постигнете. Някои от вас ще получат възможност да се развият служебно. Разговорите, които водите ще ви дадат непозната досега за вас информация, която вие трябва да използвате правилно. Ако искате нещо, не се опитвайте да го постигнете, като манипулирате или се опитвате да подкупите някой.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица пред вас ще се разкрият много тайни, които не сте знаели досега. Възможно е да научите, че някой се е опитвал да ви навреди зад гърба ви по някакъв начин. Като цяло ви очаква доста трудна емоционална седмица. Опитайте се да не затъвате в негативни мисли, има възможност да намерите лесно решението на проблемите си, ако се концентрирате и не се депресирате. Действията ви сега ще дадат отношение на всичко,което ще ви се случва и през следващите дни, така че направете своите равносметки, вижте си грешките и продължете напред, като вземете съответните поуки от ситуациите. Имате възможност да работите, да се срещате с нови хора, да изграждате нови връзки.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Следващите дни ще сте главно ангажирани служебно. Бъдете сериозни в работата саи и направете това, като се изисква от вас по най-добрия начин. Ако не си вършите работата и оставяте нещата недовършени, след време отново ще трябва да се занимавате с тях, а това ще ви коства дори повече енергия и повече усилия. Има шанс, ако сега свършите добре нещата, това да ви донесе допълнителни доходи занапред. Бъдете по-концентрирани и по-прагматични, а забравете за малко за вашите мечти, които винаги ви отнасят някъде. Търсете практически начини да се справяте със ситуациите и да вървите напред, а не само да мечтаете за тях. Последните дни на седмицата са чудесни за творчески изяви. Може да се забавлявате с приятели и да се срещате с нови интересни за вас хора.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 12.12 - 18.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mimeto90 » 12 Дек 2016, 13:25

Спечели ме изречението "Очаквайте пари следващите дни"! :lol:
mimeto90
 
Мнения: 449
Регистриран на: 18 Дек 2013, 13:15

Re: 12.12 - 18.12.2016 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 12 Дек 2016, 13:42

Надявам се да ми се случат хубави неща и наистина и аз усещам някак си време за равносметка.
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта