19. 12 - 25.12.2016г. - Седмичен хороскоп!

19. 12 - 25.12.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 19 Дек 2016, 11:17

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще трябва да довършите много неща и на много неща ще трябва да обърнете внимание. Трябва е да изясните взаимоотношенията си и да се изясните не само на работа, но и в личен план. Много е възможно тази седмица лесно да изпускате нервите си и да се ядосвате по-лесно. Опитайте се да си дадете време да помислите, преди да реагирате и да кажете нещо, за което да съжалявате, независимо колко сте ядосани и изнервени. Някои от вас може да се направят, че нищо не се случва, но и това няма да е добре, важно е да изяснявате нещата, вместо да се правите, че проблемите не съществуват. В работата си не започвайте нищо ново. Все пак седмицата е подходяща да планирате бъдещето си и да набележите някои цели. През останалото време довършете недовършените задачи. По празниците може да срещнете някои проблеми в общуването.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Очаква ви страхотна седмица, както в личен план - много срещи и преживявания, така може да сте спокойни и за някой допълнителен лев. Всичко, което получите през тази седмица ще е в резултат на положените усилия от вас. Ако сте се трудили, ще се радвате на положителни резултати, но от друга страна, ако не сте полагали усилия, то сега ще останете разочаровани. Началото на седмицата сте изпълнени с енергия, както за работа, така и за забавления. Ако имате възможност да се забавлявате и да се откъснете от ежедневието си, не се колебайте. Отделете време по средата на седмицата да купите коледните подаръци, ще попаднете на добри оферти. Края на работната седмица, може да имате проблеми на работа. Бъдете спокойни и се опитайте с общуване да изгладите нещата. Края на седмицата ще се радвате на компанията ви на любимите хора, така че ви очакват страхотни празници!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица любовта ще занимава много от вас, без значение дали сте обвързани. Имате желание за нови авантюри и ще имате тази възможност, ще общувате с повече хора и лесно ще привличате вниманието върху себе си. Ако сте обвързани прекарайте колкото се може повече време с половинката си и се радвайте на компанията си. Опитайте се да решите и проблемите, които сте имали по между си, може да спорите и за пари. С търпение ще постигнете разбирателство. В работата също не е изключено да срещнете някои трудности, но бързо ще намерите решение.

РАК (22 юни – 22 юли)
Вниманието ви през тази седмица ще падне върху партньорствата - личните, но при някои може да става въпрос и за работа. Какво ще се случи зависи най-вече от това,което сте направили през цялата година. Ако не сте успели да приключите някои въпроси, нищо чудно сега да се сблъскате с тях отново. Ако искате да постигнете нещо, трябва да бъдете по-целенасочени, вместо да очаквате другите да се сетят. Съсредоточете се върху себе си и върху близките си. През тази седмица ще приемате по-трудно думите на другите, може да ви казват едно, а да имат предвид нещо друго. Възможно е да получите и неочаквани пари. Започвате седмица в подходящо настроение и енергия за работа. Не подписвайте договори и не вземайте важни решения.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Празнично сте настроени още от началото на седмицата, очакват ви много приятни срещи и разговори. Дните ви ще са много динамични и това ще ви стимулира. Средата на седмицата може да промените малко плановете си за началото на следващата година. В първи дни на периода трябва да обрънете внимание на здравето си и да се погрижите за себе си, без да отлагате. Внимавайте и с преяждането по празниците, както и с алкохола. В любовта може да имат проблеми някои от вас, особено тези, които са с по-ревниви партньори. Трябва да намерите общ език, да прекратите драмите, които се случват. Открити сте в комуникацията и това може да не се хареса на всички, но това не трябва да ви притеснява. Бъдете по-организирани на работа и свършете възложените ви задачи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Пред вас се открива възможността да сложите в ред всичко, което трябва да свършите. Организирайте се добре и работете усърдно, за да осъществите плановете си. Не си поставяйте много големи очаквания и не се затрупвайте с ангажименти, защото така самите вие ще се разочаровате, че не сте се справили с всичко. Може да получите пари за добре свършената работа. Внимавайте с харченето, ако надминете възможностите си ще се затрудните после по празниците. Може да се появят някои пречки пред вас, но не се тормозете излишно, а приемете нещата такива, каквито са и скоро ще намерите решения. Имайте търпение и изчакайте да се успокоите, за да може да вземете най-правилните решения. Края на седмицата е възможно да се дразните от хората около вас, все пак не ги критикувайте и не разваляйте празниците си с дреболии.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица започва добре за вас. Настроени сте вече на вълна забавления и празници и нямате търпение. Такива ще бъдат и дните ви – в приповдигнато настроение, усмихнати и изпълнени с коледна магия. Сякаш нещо витае около вас, усещате, че ще се случи това, което дълго време желаете. Отворени сте към приятни срещи, приключения и пътувания. Необвързаните е много вероятно да се запознаят с човека, който ще ги накара да се обвържат сериозно. А тези, които са го срещнали вече, ще обръщат повече внимание на партньора до себе си и на близките си хора. Заедно с това сте обърнати и към себе си, търпите духовни промени, които ще бележат вашето развитие. Очаквайте новини.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Нормално към края на годината да е време за равносметка. При вас това ще важи с пълна сила, защото е възможно от миналото ви да излязат позабравени скелети, които да ви накарат окончателно да подредите нещата в отношения, действия и помисли. Творческите натури ще бъдат във вихъра си през идващия период, пълни сте с идеи и знаете как да ги осъществите. За някои от вас може да се появи напрежение в семейството или работата, но бързо ще се справите, все пак празници идват. Наложете си в почивните дни да не прекалявате с храна и напитки. Не прекарвайте часовете само край масата, редувайте и с разходки. Така няма да ви е толкова тежко и ще се чувствате добре.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Седмицата започва с много настроение за вас и положителна нагласа. Малко хвърчите в облаците, но не прекалявайте с мечтите, за да не се приземите по болезнен начин. Преценете добре финансовите си възможности, защото покрай празниците ще ви се наложи доста да се охарчите. Ентусиазмът ви ще е заразителен за колегите ви и работата ще върви като по вода и в отборен дух. Възползвайте се от това, за да решите възникнали преди недоразумения и проблеми. Настроени сте и за много забавления и срещи с приятели. Ще се заредите с положителни емоции, от което имате остра нужда. Обърнете повече внимание на здравето си, което като че ли сте позанемарили.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Постоянно кроите някакви планове, но сега просто сте в стихията си и хората около вас не могат да ви насмогнат. И в работата, и вкъщи това може да създаде малко напрежение, особено ако не се съобразявате с нагласите и желанията на останалите. Щом сте изпълнени с толкова енергия и ентусиазъм, дерзайте смело и разчитайте на себе си повече. Ако нещо не е толкова спешно, не препирайте, а го оставете за по-късно. Не разваляйте настроението на близките си с мрънкане и недоволство и по-малко се вглеждайте в подробностите. Няма опасност да се отпуснете и да прекалите с каквото и да е по празниците, вие сте стриктни и към себе си. Постарайте се да отпуснете малко душата си и ще видите, че ще се почувствате по-добре.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще бъде интересна за вас във всяко едно отношение – и в личен план, и в служебен. Фантазията и мисълта ви хвърчат и ще ви бъдат в голяма полза. Доверете се на интуицията си и направете това, което искате, защото периодът е много подходящ. Колегите и семейството ви ще са очаровани за пореден път. Умеете да създавате настроение и тези дни ще го покажете с пълна сила. Опитайте се по-дълго да задържите положителните емоции, не обръщайте внимание на глупости. Направете си равносметката, но без да изпадате в съжаления и драми. Каквото било, било, всичко е поправимо. Радвате се на добро здраве и добра форма, затова внимавайте по празниците.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Имате неистова нужда да бъдете подкрепяни и обгрижвани. С наближаващите празници още повече се засилва това ви чувство, искате да усещате уюта и топлината. Но и вие се постарайте да придадете тези усещания на хората около вас. Използвайте приповдигнатото настроение, което ви е завладяло и ви кара да се хвърляте от една идея на друга. Изпълнени сте с планове и заразявате и останалите. На работа може да възникнат спорове и недоразумения, но не се притеснявайте да отстоявате себе си и мнението си. Добро решение ще бъде, макар и точно преди празниците, да тръгнете на фитнес или да се погрижите по друг начин за фигурата си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 19. 12 - 25.12.2016г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот annydance » 19 Дек 2016, 11:52

Така съм настроена за почивка вече, а ме карате да настъпвам педала! Бива ли такива работи :lol: ?
annydance
 
Мнения: 445
Регистриран на: 06 Ное 2013, 14:13


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron