02.01 - 08.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

02.01 - 08.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 02 Яну 2017, 11:58

ОВЕН (21 март – 20 април)
Започвате седмицата спокойно и в началото на периода ще успеете да намерите време за себе си и да си почивате, може да медитирате, или да се отделите от шумните компании на тишина и спокойствие. Може да сте по-разсеяни. След средата на седмицата може да се погрижите за здравето и външния си вид, и да промените нещо в себе си. Използвайте седмицата и да подобрите личните си и отношения с половинката ви и ще постигнете успех в това начинание.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Изпълнени сте с енергия тази седмица и сте в добро настроение! Показвайте и споделяйте вашето добро настроение с околните, за да повдигнете и техния дух. Осъзнавате, че вашите бъдещи успехи и проекти до голяма степен зависят от екипната работа, а в личен план благодарение на вашия парньор и добрите ви отношения лесно ще реализирате плановете си. Намерете време за някоя хоби или социално преживяване, за да се заредите с още повече мотивация и добро настроение. Пътувайте до познати места и търсете усещанията, които вече са ви познати.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
За вас е време за равносметки, помислете какво ви се е случило в миналото. Вземете си поуките, които трябва и излезте от ситуациите, които ви дърпат назад, време е да продължите напред. Ако успеете да се отърсите от миналото, пред вас скоро ще се появи възможност, която да ви предизвика и да ви се случи нещо по-добро. Лесно ще говорите с околните и ще се чувствате добре. В края на седмицата е добре да се усамотите малко, да оставите време и възможност на ума ви да си почине от шумотевицата около вас и да вземете някои решения, които отдавна чакат своя развой. Важно е да знаете, че тази седмица не е времето, в което да започвате нещо ново.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица ще ви занимават въпроси свързани с работата, пътувания, приятели, вашите бъдещи планове. През първата половината на седмицата ще мечтаете повече, а след средата на седмицата вече ще гледате практично на нещата. Започнете седмицата спокойно. В средата на седмицата вече е времето, когато да започнете да мислите за работа и ще започнат да ви занимават и финансови теми. На работното ви място е възможно да се появи на ново нещо, с което сте се занимавали преди. Слушайте интуицията си и стойте далеч от интриги. Края на седмицата се срещайте с приятели и се постарайте да си намерите време за спорт.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Най-важното за вас тази седмица е да не пренебрегвате грижите за здравето си , може да се претоварите без да се усетите, затова се старайте да се пазите. Довършете всичко останало на работата си, за да успеете да започнете годината на чисто. Не започвайте нищо ново, а обърнете внимание на това, което сте зарязали. Време е да си направите и някои равносметки. Обърнете повече внимание на любимите си хора и си дайте възможност за разходки, почивка и спорт. Не е подходящо време да вземате кредити или да влагате големи суми пари в нещо.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата за вас е време за равносметки и анализи на сичко, което се е случило в миналото. Довършете започнатото и не подхващайте нови начинания. Анализирайте това, което ви се е случвало. Може да срещнете хора от миналото си, важно е да помислите дали имат място в сегашния ви живот и какво научавате от тези срещи. Може да се радвате на спокойствие и добри отношения в личен план.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица трябва да обрънете внимание на семейството си и да довършите някои започнати разговори и да промените нещо, което не ви харесва. Започвате хубав прдиот, ще бъде вдъхновени и лесно ще развивате различни взаимоотношения. Периодът е силен за тези, които се занимават с творчество. Бъдете щедри и добри, раздавайте се на другите. Настроени сте романтично, така че намерете време и за половинката си.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Отделете време за семейството, за близките и приятелите си. Ще се чувствате добре в тяхната компания, а вие самия в хармония със себе си. Трябва през тази седмица да обърнете внимание и на здравето си, а и на работата си. Не прекалявайте с нищо, дори и сега да се чувствате добре, скоро може да усетите дисбаланс. Края на седмицата е добре да се погрижите за интимната си връзка и да зарадвате по някакъв начин половинката си. А като цяло, през седмицата е добре да сте внимателни и по-мнителни в работа си добре да оглеждате това, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица сами ще се изненадвате от себе си. Възможно е да пробвате нови занимания, а ако се занимавате с творчество, може да промените стила си. Не се притеснявайте от експерименти. Седмицата е подходяща да решите стари въпроси и да потърсите решение в себе си. Ако се запознавате с нови хора е малко вероятно дълго време да бъдат част от живота ви. В края на седмицата отделете време за семейството си. Ако имате възможност, починете си сред природата.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Намерете време за себе си през таз седмица и останете сами със себе си. Време е да направите някои равносметки, да погледнете в миналото и да помислите какво ви се е случило, да намерите решение и да приключите старите си дела. През седмицата ще проявите силно волята си и ще я насочите където трябва. Възможно е да се проявите бляскаво в работата и да ви забеляжат още опвече. Отделете време за приятелите си, които сте пренебрегвали досега.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Време е да се освободите от всичко, което вече не ви е нужно. Променете навиците си, дори и своите ценности и се обогатете с още познания. Не бъдете привъзрани и зависими към миналото, а гледайте напред с повече вяра. Радвате на се хармония и разбирателство с околните, а и за ваша радост ще бъдете много търсени тези дни. Открийте начин да изразявате себе си чрез творчество и ще се почувствате и вие самите по-добре.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица проявявайте своето милосърдите и разбиране към околните. Ако другите имат нужда от това то те ще го оценят. Интуицията ви ще е силна. Вслушвайте се повече в нея, когато се запознавате с нови хора или предприемате нещо различно, макар че седмицата е по-подходяща за равноместки, отколкото за нови начинания. Помислете върху това, което ви се е случвало досега и обърнете внимание на грешките си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 02.01 - 08.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 02 Яну 2017, 13:07

Да ни е честиа новата година и новия хороскоп! :) Много равносметки, много нещо ни чака.. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта