09.01 - 15.01.2017 г. - Седмичен хороскоп!

09.01 - 15.01.2017 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModIrina » 09 Яну 2017, 13:00

ОВЕН (21 март – 20 април)
Началото на годината за вас е мирно и тихо, изпълнени сте със спокойствие и мислите ви доста блуждаят. Явно още не можете да се настроите на ежедневна вълна след празниците. Наслаждавайте се на тези моменти, защото е възможно после да са рядкост. Нямате голямо желание да общувате с другите хора, но ще ви се налага и затова не показвайте раздразнение и досада, за да не обидите някой и после да се чудите как да оправяте отношенията си. Внимавайте в това студено време, пазете се от травми. Но пък зимната приказка събужда у вас творчески пориви, не ги пренебрегвайте, а им се отдайте. Това ще бъде още един начин да удължите приятните емоции от почивните дни.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
След празниците е време да се заемете с работни и финансови въпроси, колкото и да не ви се разправя все още. Внимавайте, защото разсеяни и все още настроени на вълна релакс, можете да не догледате нещо и това да ви създаде бъдещи проблеми. Може да ви се наложи да пътувате по работа някъде или свързано с важен ангажимент, затова внимавайте, ако шофирате. Имате желание да общувате, да почувствате адреналин и разнообразие след почивните дни. Възползвайте се максимално и си доставете това удоволствие. Славите се като добри чревоугодници и по-добре облекчете малко хранителния си режим, за да се чувствате в тонус. Не е лоша идея да започнете и да правите упражнения.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Продължавате приятните срещи с приятели и близки, които ви се отразяват много добре. Радвайте им се, но и не забравяйте, че празниците вече минаха и работата ви чака. Ще ви е нужно повече време да се настроите за нея, трудно ще влезете в ритъм. Ще ви помогнат колегите и вашата концентрация. Бъдете внимателни с хранителния си режим, не прекалявайте с тежките ястия, опитайте се да спортувате и да се храните по-умерено. Има вероятност да се появи възможност за голям проект, който ще поглъща почти цялото ви време, но ще ви е много на сърце. В неговото реализиране през цялото време ще чувствате до себе си неотлъчно приятелско рамо.

РАК (22 юни – 22 юли)
След празничното пазаруване малко ви е отънял джоба и тази седмица и месец ще трябва да затегнете повече коланите. Бъдете предпазливи и с обкръжението, в което се намирате на работа, защото може да възникнат недоразумения и неприятни ситуации. Стремете се да не влизате в конфликти и погледът ви да е насочен само към работата. Бъдете над нещата и накрая това ще ви донесе само полза. Ако не успеете, изчакайте нещата да се успокоят и тогава решавайте в каква посока да тръгнете – към тотална промяна или към опит да повлияете по някакъв начин. Натоварването на психиката можете да го преодолеете чрез повече разходки, не се плашете от зимното време.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Очертава се трудна седмица за вас както в професионален, така и в личен план. Много сте емоционални и това определя поведението ви спрямо близки и колеги. Някои може и да не се отнесат с разбиране към вашето състояние и да се появи проблем между вас. Не се затваряйте в себе си и споделяйте с човека до вас. Обърнете внимание на здравето си, вземете профилактични мерки, за да не ви нападне грипа. Не му помагайте с често излагане на студ или подлагане на сериозни диети. Не е подходящото време за това. Към края на седмицата ще се успокоят нещата и ще се почувствате по-уравновесени емоционално и физически. Топли и задушевни срещи с приятели ще ви заредят допълнително.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
С настъпването на новата година и за вас идва ново начало. Още тази седмица ще ви се наложи да направите избор и да вземете решение дали да запазите дадено статукво или да го промените. В това число влизат отношения, професионални цели и ваши лични. Настроени сте много положително и оптимистично и това допълнително ще ви дава крила и надежда. Не бъдете буквалисти и толкова педантични към подробностите и детайлите и по-лесно ще преминете през изпитанията. Чувствате се много въодушевени и активни, кипите от енергия. Впрегнете я в дейността си и ще имате добри резултати. Обърнете внимание на поддържането на добрия ви тонус.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Нормално след празниците да се чувствате малко разсеяни и неорганизирани, но бързо ще влезете в ритъм. Само внимавайте да не правите грешки в работата си, защото може да ви излезе през носа. Трудно успявате и да се върнете към обичайния си начин на хранене, попрекалили сте и сега не можете да си наложите по-лек режим на хранене. Помолете близките ви да ви помогнат като ги направите съпричастни към усилията ви, и на тях ще им се отрази добре. Пазете се от травми и контузии в следствие от падания, вземете и профилактични мерки срещу грипа. Може да настъпят промени в приятелския ви кръг. Анализирайте ситуацията и ако можете да повлияете по някакъв начин, направете го.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Изпълнени сте с енергия и тя просто струи от вас. Заразявате и околните. Отдавате се на забавления, приятни срещи, пътувания, но в същото време и залягате над работата. Имате цел за новата година и уверено я следвате. По-творчески настроените са във вихъра си и не се спират на едно място. Близките ви са очаровани от вниманието, което им оказвате, затова продължавайте в същия дух. Здравословно също се чувствате в перфектна форма, възможно е да имате близка среща с върлуващия грип, затова вземете предварително мерки. Повече имуностимуланти, здравословна храна, чайове и по-лекото изкарване на болестта ви е гарантирано. Има голям шанс да изпитате любовна тръпка.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Надявате се новата година да е ново и добро начало за вас, затова със сериозни и уверени усилия от ваша страна това може да се случи. Бъдете търпеливи, положително настроени, спокойни в действията си и резултатите ще дойдат. Ако искате животът ви да се подреди, променете начина на действие и мислене, който сте имали досега. Финансовото ви положение ще се промени и ще имате повече глътка въздух. Любовта може да почука на вратата ви и да ви донесе хармония и дълго чакано спокойствие. Чувствате желание да откривате нови хоризонти пред себе си и ако имате възможност да учите или да се преквалифицирате, не се колебайте.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Верни докрай на директната си и нетърпяща компромиси природа, след празниците се опитвате да вкарате ред в отношенията и задълженията си. Не бъдете толкова строги и поне изслушвайте близките и опонентите си. Не е добре и новата година да започвате с негативни емоции. Може да ви се наложи да се освободите от стари и невършещи ви вече работа нагласи, затормозяващи ви хора. Добре е да се освободите и от някой и друг килограм. Намерете време за спорт, ще ви подейства добре и не само на физиката. Обграждате близките си с много внимание и грижа и те са доволни от това. Отношенията ви с партньора или партньорката изживяват някакъв ренесанс и направете всичко възможно това да продължи по-дълго време.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Започвате в добро разположение на духа седмицата и в хармония със себе си и околните. Чувствате се удовлетворени и постигнали целите си както в личен, така и в професионален план. Но не лежете на стари лаври, защото новите предизвикателства идват и трябва да се справяте с тях. Тези дни е възможно идилията с човека до вас малко да се наруши, но ако знаете кога да замълчите, бурята ще бъде избегната. В работата сте екипен играч, ценен от колегите, но се пазете от интриги. Лесно печелите доверието на хората заради добродушието и отзивчивостта си, но бъдете предпазливи от хора с нечисти помисли. Обърнете внимание на здравето си, вземете мерки заради грипа.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тези дни ще са много успешни и романтични за вас. Необвързаните от вас може да открият човека, който да ги кара да се чувстват на седмото небе, а обвързаните са в период на пълно разбирателство с половинката. Погрижете се това да продължи дълго време. В работата има вероятност да ви загорчи заради недооценяване по отношение на вас и вашите способности, но това ще е временно и ще бъде компенсирано по един или друг начин. Време е да осъществите плановете си за тръгване на фитнес и за поддържане на форма, не ги бавете много, точно сега му е времето. Внимавайте в това зимно време, пазете се от инциденти. Има какво да направите във връзка с финансите си, проверете разходите си.
FramarModIrina
 
Мнения: 19
Регистриран на: 09 Фев 2016, 15:56

Re: 09.01 - 15.01.2017 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот julianne » 09 Яну 2017, 13:19

Знам, че след празниците трябва да се помъча да се ограничавам и да спортувам, ама като не мога да се наканя :sad: ! Щом и в хороскопа ми го пишат вече, явно трябва да се заема по-сериозно :smile: .
julianne
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Ное 2013, 14:50


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта