16.01. - 22.01.2017 - Седмичен хороскоп!

16.01. - 22.01.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 16 Яну 2017, 11:20

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица за вас е най-добре да се уедините и да потърсите своя вътрешен мир. Не търсете излишна компания и не мислете, че самотата е нещо лошо в случая. По-добре да успеете да намерите силната връзка с вас самите и да изясните обстоятелствата. До средата на седмицата не подписвайте договори и бъдете внимателни при пътуване. Изчакайте да премине седмицата, преди да водите важни разговори с висшестоящи.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
С началото на новата седмица бъдете и по-активни, захванете се сериозно с работа. Бъдете по-организирани и изградете план, как да се справяте с ежедневните си задължения, без това да ви тежи и в същото време да бъдете по-продуктивни. Към края на седмицата е възможно партньорствата ви, независимо лични или професионални, да преминат през положителни събития и да се развият така, както на вас ви харесва. В края на седмицата се отдайте на спа процедури и си починете в компанията на любимия ви човек. Постарайте се да си починете наистина, било то и чрез медитация или йога.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
В началото на седмицата се захванете с творчество или изпълнението на задачи с голямо значение за вас. Ще сте по-задълбочени от обичайното, но точно това ще ви кара да се чувствате добре. В края на седмицата ще сте по-ангажирани на работното място, но запазете спокойствие. Сега сте достатъчно фокусирани да направите желаните промени, както вътрешни , така и външни. Възможно е да се занимавате през цялата седмица повече с пари.

РАК (22 юни – 22 юли)
През първите дни на седмицата е добре да се посветите на семейството и на дома си. Ако изпитвате затруднения при разговорите се опитайте да разговаряте спокойно, без да влагате чувства. Избягвайте пътувания и не започвайте нищо ново през тази седмица. След средата на седмицата е възможно да се проявите на работа и да бъдете забелязани, с добра идея, или творчество. Отделете време за любимите си хора, за релаксация, спорт или плуване.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
В началото на седмицата може да реализирате някои пътувания по работа и да сключите добри сделки. Срещайте се с приятели и роднини и общувайте с тях. Средата на седмицата ще се почувствате по-спокойни и по-освободени, сякаш вече няма да ви тежат емоционални проблеми и ще успеете да помислите за реализирането на бъдещите ви цели. Старайте се да бъдете по-търпеливи с околните, за да не попаднете в конфликтна ситуация в семейството си. В края на седмицата се погрижете за здравето си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
В началото на седмицата бъдете внимателни що се отнася до бизнес и финанси. Възможно е да бъдете измамени, или да се въвлечете в конфликти и недоразумения. Към края на седмицата вече може да предприемете пътувания със семейството си, за да си отдъхнете. В емоционален план е важно да внимавате да не прекалявате с удоволствията. Прекарайте активно почивката си със занимания, които ви тонизират. Бъдете открити с околните за нещата, които ви интересуват.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
До средата на седмицата ангажирайте вниманието със самите себе си, с вътрешния ви свят, емоциите. Ако имате желание и нужда, може да направите някои промени в партньорските си отношения. Сред средата на седмицата вече вниманието ви ще е насочено към работата и финансите. Обърнете внимание и на здравето си, ако се чувствате преуморени. Важно е да постигнете баланс между навиците си и ежедневието ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица е добре да изясните някои неща, свързани с професионалните ви и партньорски отношения, преговори, сделки. Възможно е да получите по-голяма популярност и да почувствате удовлетворение. Спортувайте активно и намерете време за отдих и забаеления. Старайте се да не говорите за работа с приятелите си. Към края на седмицата намерете време за самите себе си, за да заредите батериите, като правите неща, които ви носят спокойствие и удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
В началото на седмицата се опитайте да успокоите страстите в дома си, внимавайте и да не влизате в конфликти на работа. През тази седмица е възможно да има някои неочаквани промени в любовен план, както и в отношенията ви с приятелите. Краят на седмицата е подходящо да се разходите из природата, да потърсите уединение и да успокоите вътрешното си напражение. Възможно е тази седмица да се случат неща, от значение за бъдещите ви проекти, така че бъдете нащрек.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
До средата на седмицата ще срещате някои затруднения с плановете си в работата. Изчакайте да мине малко време и нещата ще се наредят. Същото се отнася и за личния ви живот - и там са възможни спорове, но подобрение ще настъпи след средата на седмицата. Имате нужда се изолирате малко от околните и да потърсите вътрешния си мир. Ако се отдадете сега на медитация, това ще ви помогне да се справяте без проблеми в различни ситуации, които ще ви се изпречат за вбъдеще. Края на седмицата се срещайте с приятели.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
В началото на седмицата обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения, говорете повече и не оставяйте неизяснени ситуации. В средата на седмицата бъдете внимателни, когато подписвате важни документи, особено касаещи пари, изобщо внимавайте с рисковете. В края на седмицата ще се чувствате в добро настроение, изпълнени с много мотивация да започнете да учите нещо ново. Грижете се за здравето си и бъдете по-спонтанни и спокойни в мислите си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Възможно е в началото на новата седмица пред вас да изникнат някои неизяснени ситуации свързани с човека до вас. Във финансов план не предприемайте никакви рискове. Ако имате колебания, помислете рационално и спокойно. Внимавайте и за здравето си и не предприемайте никакви резки промени и за неща, свързани с него. Средата на седмицата е времето за пътувания, среща с различни хора и възможности да обогатите знанията си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 16.01. - 22.01.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Bambaa » 16 Яну 2017, 11:24

Брей, тази седмица не трябва да правя никакви резки неща :mrgreen: ! Дано няма сакатлъци :mrgreen: !
Аватар
Bambaa
 
Мнения: 590
Регистриран на: 30 Апр 2014, 16:28

Re: 16.01. - 22.01.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 16 Яну 2017, 12:12

Седмицата ми изглежда доста спокойна за всички зодии, предполагаща и уединение и равносметки. Е, дано да нямаме много пререкания през следващите дни, докато си дирим вътрешния мир.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта