23.01 - 29.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

23.01 - 29.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 23 Яну 2017, 11:33

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще сте отново настроени по-романтично, ще намирате време за себе си, което да прекарате в уединение. Радвайте се на възможността да си почивате. До средата на седмицата избягвайте да пътувате. Ще се радвате на добро отношение от колегите си и лесно ще постигате разбиране в работата си. Края на седмицата отделете време за приятелите си. През уикенда ще имате вдъхновението да помислите за бъдещето и бъдещите ви проекти, както и да намерите посоката за тяхната реализация. Бъдете смели и решителни.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Обърнете внимание на здравето си в началото на тази седмица. Сред средата на седмицата може да пътувате и да водите служебни разговори. Ако имате желание да сложите в ред работата си, трябва да се погледнете отстрани и да направите някои изводи. Сега е подходящото време да започнете нещо ново, да вземете важни решения. Старайте се да намерите време и за себе си и за почивка, за разходки в природата и приятни занимания, които ви карат да релаксирате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица отделете достатъчно време на близките и приятелите си. Ще се чувствате добре и ще получите вдъхновение и много добри идеи, които да реализирате, било то самостоятелно, или с някой. В началото на седмицата е добре и да обръщате повече внимание на половинката си. От сряда нататък е времето за бизнес, във всяка сфера - реализирането на идеи, работа с пари, подписване на договори. Сега е подходящото време да поставите и ново начало, ако имате нужда от това. В добри отношения сте с хората около вас - лични и професионални.

РАК (22 юни – 22 юли)
Започвате седмицата в добро настроение, заредени с оптимизъм и много инициативни, пълни с нови идеи. Бъдете съсредоточени в работата си и се погрижете за здравето си. В края на седмицата ще успеете да решите някои финансови проблеми, свързани не само с пари, но и наследства и кредити. Бъдете обиктивни в преценката си за различните ситуации, в които попадате. Тази седмица имате възможността да се възползвате от това, че ще бъдете по-задълбочени и отдадени на нещата, които правите. Възползвайте се да започнете някакъв спорт, или да включите йогата като част от ежедневието ви.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Обърнете повече внимание на себе си, на спорт, на семейството си и така до средата на седмицата. След това може вече да обърнете внимание и на работата си, но и да се погрижите за здравето си. В края на седмицата ще получите някои прозрения за партньорските си отношения, важно е да осъзнаете, че свободата дава повече, отколкото отнема. Самите вие през седмицата ще сте подвласни на силните си емоции. Най-добре е да се опитате по-спокойно да преминавате през различните ситуации и да ги приемате, вместо да се противопоставяте на случващото се.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица е важно за вас да проявявате креативност и да бъдете възможно най-уникални. Периодът е подходящ за забавления, за любимите хора и като цяло, да се радвате на живота си. В началото на седмицата е добре да се съсредоточите върху дома и семейството си, да спортувате и да се отдадете на любимо хоби. Края на седмицата поставете нови цели в работата си, можете спокойно да прецените какво искате и как искате да се случи, за да планирате стъпките си за реализирането на целите ви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Отложете по-важните дейности за края на седмицата, в началото е по-добре дори да избягвате срещите и разговорите. Обърнете внимание на здравето си и си изградете нов полезен навик. В средата на седмицата се постарайте да възвърнете мира в семейството и да подобрите атмосферата вкъщи. Последните дни на седмицата е времето за разговорите и планирането на бъдещето. Може да започнете нещо ново, или да промените отношенията си с някой и да преминат на следващ етап.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Избягвайте да работите с пари до средата на седмицата, също е важно и да забравите за хазарта, ако не искате неприятности. След средата на седмицата вече може да пътувате и да водите преговори, които ще бъдат успешни. Края на седмицата ще вземете някои решения, свързани с дома ви и взаимоотношенията с хората. Помислете и за бъдещето си и какви цели искате да си поставите и да реализирате. Отървете се от това, което ви дърпа назад, за да продължите напред.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Отделете началото на седмицата за себе си, обърнете внимание на външния си вид, почивайте и се занимавайте с неща, които ви носят наслада и спокойствие, може да започнете да учите нещо. След средата на седмицата е важно да се каже, че трябва да сте много внимателни къде и как влагате парите си, не поемайте рискове. Края на седмицата може да организирате някои срещи и разговори, както и да започнете нещо ново, да се включите в някакво предизвикателство.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
В началото на седмицата е най-добре да се отдадете на себе си на вътрешния си мир, медитирайте, пътувайте. Споделете преживяванията с човек, който обичате. Средата на седмицата е време да се погрижите за външния си вид, за комфорта си. Последните дни на седмицата ще е времето, когато и вие ще ртябва да си поставите определени цели, свързани с пари, бизнес или да реализирате някаква цел. Възможно е да изградите нови навици, които да подобрят здравословното ви състояние.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица започвате целеустремени и жизнени. Ще се отркоявате сред останалите, а те ще търсят вашето внимание. До средата на седмицата освен за работата, оставете време и за приятелите си и за медитация. Ако искате да направите някои промени, стартирайте ги още сега. Ако искате да промените нещо във вътрешния си свят,или във външния ви вид - действайте. Сега е времето да следвате сърцето си и да намерите това, което ви удовлетворява най-много, ще осъзнаете какво искате да правите с живота си. Дайте приоритет на желанията си и ги реализирайте!

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Началото на седмицата прекарайте по-спокойно, не поемайте рискове в професионален план. След средата на седмицата ще се радвате на добри отношения с хората от приятелския ви кръг. Последните дни на периода е добре да обърнете внимание на вътрешния си свят. Медитирайте и развивайте творческата си мисъл, всичко това ще ви помогне да реализирате плановете си в бъдеще. Ако ви предстои пътуване, сега може да го планирате и да премислите всичките си очаквания и желания.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 23.01 - 29.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот dinkog » 23 Яну 2017, 11:57

Голям душевен мир ще чакам тая седмица и равносметки. Само с препоръката за йога заниманията не знам как ще се разберем.. :roll:
Аватар
dinkog
 
Мнения: 611
Регистриран на: 21 Мар 2015, 11:37

Re: 23.01 - 29.01.2017г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот penny » 23 Яну 2017, 12:11

Трябва да ме завладеят творчески импулси, вдъхновения и пориви. Ще ги чакам да ги видя какви са :grin: .
penny
 
Мнения: 498
Регистриран на: 05 Дек 2013, 15:13


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта