13.02 - 19.02.2017г - Седмичен хороскоп!

13.02 - 19.02.2017г - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 13 Фев 2017, 12:23

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица отново ще ви занимават отношенията с половинката ви. Възможно е да възникнат конфликти. За да постигнете разбирателство е важно да успеете да овладеете емоциите и да не реагирате импулсивно. В работата ще сте мотивирани да реализирате проектите си и да стартирате нови инициативи. Препоръка за вас през тази седмица е да за почнете да се занимавате със спорт, за да успеете да изразходвате излишната си енергия, вместо да я насочвате към хората. Внимавайте с разговорите, не бъдете агресивни и крайни, дайте възможност да се изкажат и приемете и техните възгледи, за да постигнете сътрудничество.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Усещате се изолирани от околните и неспособни да изразите чувствата си. Добре ще е да си вземете почивка и да се фокусирате върху важните теми, които ви вълнуват, за да успеете да преодолеете този момент. От полза ще ви е, ако слушате повече околните и успявате да попиете от техните думи. Възможно е личните ви отношения да се променят. Внимавайте да не предизвиквате конфликти и да не реагирате много емоционално. Пробвайте се да се разберете с човека до вас, като бъдете по-сдържани и търпеливи, приемете и неговата гледна точка, за да постигнете баланс в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Очаква ви успешна седмица в професионален план и що се отнася до кариерата ви> Сега е времето да стартирате новите проекти, които отдавна сте планирали. Имате интересни идеи, така че успешно може да започнете да работите по реализирането им. Каквото и да правите през тази седмица, то ще ви донесе успехи в бъдеще. Може да получите неприятна изненада от приятелите си, бъдете нащрек. Ако се чувствате напрегнати, медитирайте, за да успеете да се отърсите от негативните мисли.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица отново главното ви занимание ще е свързано с дома и семейството ви. Отърсете се от ненужното в дома си, и се занимавайте с нещо практично, погрижете се за близките си. Децата ви също ще заемат голяма част от ежедневието си. В работата си, колегите ви ще ви приемат много добре и ще черпят знания от вас. Ако се занимавате с изкуство, сега ще спечелите много от вашите професионални изяви. Внимавайте да не се замесите в интриги. Отделете си време за почивка и за пътуване, отново ви напомняме и за здравословните навици, които трябва да си изградите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Мислите ви са насочени към бъдещето, ще искате да реализирате различни свои планове. Ще се занимавате и с романтични теми, свързани с половинката ви, ще сте и по-чувствителни и повече ще се влияете от настроенията на околните. За творците седмицата ще е много ползотворна. Добре е да насочите вниманието си към света около вас и да успеете да вземете всичко от заобикалящия ви свят. Опитайте да медитирате и да се отдадете на духовността си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През цялата седмица е добре да обърнете внимание на работата и на ежедневните си навици. Пред вас ще се открие възможност за пътуване в чужбина, свръзано с работата ви. В работата си ще бъдете ангажирани, но е важно да не прекалявате и да оставяте време и възможност за почивка, не се преуморявайте, защото това ще се отрази лошо на здравето ви. Трудности застрашават интимната ви връзка, може някои ситуации отминалото да се появят отново на дневен ред. Анализирайте това, което ви се случва, като се уповавате и на личните си качества.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще ви занимава темата за партньорствата, не само в личен план, но и като цяло. Не реагирайте бурно и емоционално, въпреки че точно това изпитвате отвътре. Старайте се да избягвате конфликтите и се опитайте да търсите баланса. Тези от вас, които се занимавате с творчески рофесии, ще имат силно влияние върху околните чрез работата си. Обърнете внимание на здравето си и започнете да се занимавате с някой спорт и подобрете здравословните си навици. ,

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица сте способни на много - по-големи натоварвания, особено физически. Важното за вас е да бъдете внимателни в разговорите и да не спорите излишно с хората, не реагирайте импулсивно, за да си нямате неприятности. Ако бъдете по-дискретни и по-внимателни, лесно ще се разбирате с хората, около вас. Ако имате нужда да изясните нещо, свързано с дома ви, направете го спокойно през тази седмица. Пред вас ще се появи нов обект на желанията ви, затова бъдете внимателни, ако сте обвързани. Намерете време за срещи с близките ви и за пътувания.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица премислете добре работата си и довършете започнатите проекти. Обърнете внимание и на обкръжението си и се отървете от контактите с хората, които ви носят само негативи. Възможни са промени в отношенията ви с хората, вземете си поуките и извлечете най-доброто от създалите се ситуации. Ако попаднете в спор с някой от семейството си, не реагирайте емоционално и лесно ще се разберете. Занимавайте се с това, което ви е приятно и имате нужда.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица сте в добра кондиция. Пред вас може да изникнат някои финансови въпроси, които изискват вашето внимание. Ще имате възможността да пътувате и да се срещата с роднините си, ще комуникирате с тях спокойно и свободно. През цялото време е добре да се обръщате навътре към себе си в търсенето на спокойствието си, важното е да намерите време да останете насаме, за да може да премислите това,което ви се случва. Търсите съветите на околните, което е добре, това ще ви зарежда и ще ви успокоява. Възможно е да пътувате извън страната. Ако се занимавате с търговия, време да предприемете действие свързани с вашата работа и да реализирате някои от плановете си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Добре комуникация, решителност, желания за реализиране на целите ви - това ще са нещата, които ще ви занимават таз седмица. Поработете върху отношенията с половинката ви. През тази седмица ще предпочетете да не бъдете с много приятели, а да подберете обкръжението ви. Но хората около вас ще ви носят удовлетвореност. Сега е времето да се обградите с качествени хора, с които се чувствате добре. Възможно е да пътувате, а това ще разшири хоризонтите и мирогледа ви още повече.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица не е препоръчително да предприемате никакви финансови рискове и да стартирате нещо ново в работата си. Бъдете внимателни изобщо за всичко, свързано с пари. Бъдете открити с хората и им казвайте това, което ви е на душата, без да се притеснявате как ще реагират те. Сами решавайте какво искате да направите и не се влияйте от думите на околните, интуицията ви работи във ваша полза. Добре премисляйте това, което казвате на околните и до колко открити искате да бъдете с тях.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 13.02 - 19.02.2017г - Седмичен хороскоп!

Мнениеот mangusta » 13 Фев 2017, 13:21

Тази седмица се очертава тежка в битов план и не знам как ще издържа. С тия празници ми идва на нагорно.
mangusta
 
Мнения: 415
Регистриран на: 31 Яну 2014, 15:23

Re: 13.02 - 19.02.2017г - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 13 Фев 2017, 13:27

Доста емоционална седмица. ;)
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта