20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 20 Фев 2017, 11:49

ОВЕН (21 март – 20 април)
Освободете се от мислите, които ви връщат назад и се опитайте да постигнете духовен баланс, погледете в бъдещето си. Не съжалявайте за минали постъпки, всичко е било ваше решение. С времето ще стане ясно дали сте допуснали грешка или не. Бъдете по-смели и не се отказвайте, ако срещате трудности по пътя към целта ви. Мислете градивно за всичко, което ви предстои, може да сте сигурни, че ще получите необходимата финансова подкрепа, за да постигнете желанията си. Намерете време за приключения и всякакъв вид развлеченията, които ще си помогнат да се разтоварите от проблемите си и да освежите мозъка си.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Случващото се около вас ще ви принуди да премислите приоритетите си. Не пестете сили и свършете всичко, което стои на дневен ред, не отлагайте за по-късно. Възможно е да изпитате затруднения, затова бъдете по-концентрирани. Обграждайте се с успяли хора, които да ви вдъхновяват по пътя към вашите цели. Ще успеете да запазите вдъхновението си, а ако се чувствате преуморена, намерете вариант да си починете и да презаредите батериите. Неочаквано за вас, ако имате любимо хоби, то може да ви донесе добри допълнителни доходи, ще получите предложение, което ще ви насърчи да развивате приятното занимание. В личен план от вас зависи много, ако желаете, може да запазите близостта с половинката си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Направете си равносметка на на изминали те дни и преценете грешките, които сте пропуснали, за да ги поправите, особено, ако са свързани с други хора. Ако имате нужда да промените нещо, то добре премислете преди да го направите, дали това ще съответства на начина ви на живот и дали няма да се окаже провал. В добри отношения сте с близките си хора. Показвайте благодарност към всички, които я заслужават. Ако бъдете искрени ще срещнете подкрепа и признателност.

РАК (22 юни – 22 юли)
В добро настроение сте и имате желание да започнете нов проект. Общуването с хората, които имат опита и знанията, ще ви повлияе положително. Ще откриете различни начини да продължите развитието си. Колкото повече работите върху себе си и върху собствените си желания, толкова повече ще сте сигурни, че може да се справите с всяка пречка, изкочила на пътя ви. Възможно е да получите и допълнителна работа. Следвайте целите си,бързо ще постигате успех, което още повече ще ви мотивира да просължите. Бъдете искрени и отворени към другите хора. В интимния живот може да настъпят промени, които ще затвърдят връзката ви. Очакват ви големи покупки и подобряване на битовия живот.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Имате смелостта и желание да действате рисковано. Няма лошо да се доверявате на инстинктите си, но не действайте необмислено. Лесно ще си намерите и съмишленици в начинанието. В личния си живот давайте повече предимство на партньора си и не забравяйте, че и той е човек със собствени желания и потребности. Бъдете добри и не поставяйте само личните си проблеми над всичко останало. Ще се запознаете с нови хора, които ще станат част от живота ви. Като цяло седмицата ви ще е ползотворна и ще се чувствате добре.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще трябва да направите някои избори. Още в началото на седмицата ще имате възможността да проявите инициативата и да промените служебното си положение. От вас зависи дали ще вземете това решение. Ако искате да научите някаква истина, изчакайте до средата на седмицата, за да не влезете в спорове. В последните дни на седмицата ще имате възможност да си починете, като в работата си няма да бъдете натоварени и ще успеете да си отдъхнете. Не пропускайте възможността да се срещате с различни хора, а през уикендът е време да направите разчистване от нещата, които не ви носят положителни емоции.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица може да се появи здравословен проблем, с който ще трябва да се справите, въпреки че не трябва да се притеснявате, че е нещо сериозно, то трябва да промените част от ежедневието си и начина си на хранене. Бъдете физически активни и още по-лесно ще се справите с неразположенията си. Цялата седмица ще ставате свидетел на многозначни ситуации, постарайте се да не реагирате на случващото се, а останете страничен наблюдател. Края на седмицата някой ще се опита да ви провокира, не се поддавайте. През почивните дни направете всичко възможно да се разходите из природата.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица обърнете внимание на хората около вас, много от компанията ви не са ви истински приятели и след време това ще ви донесе само негативи. В средата на седмицата може да попаднете в сериозен спор, опитайте се да се измъкнете навреме и да не заемата среда. Обърнете внимание на здравето си и променете начина си на хранене, за да бъдете по-здрави и по-свежи. Последните дни на седмицата ще са от значение за развитието ви напред в работата, затова следете добре за възможности и дайте всичко от себ си. Бъдете първи на работа и си тръгвайте последни. Уикендът може да се запознаете с интересен човек, който ще стане част от живота ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица няма да сте много спокойни, ще търсите емоции навсякъде и ще се почувствате предадени. Не позволявайте да бъдете въвлечени в интриги, колкото и интересно да ви се струва. Намерете време да се срещнете с близки за ваас хора, които ви носят спокойствие и сигурност. Ако планирате ремонт, в края на работната седмица премислете добре плановете си и потърсете помощ от някой близък, който би могъл да се включи както с работа, така и с добри идеи.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмицата направете всичко възможно, да разширите хоризонтите си. Ако имате деца, може да помислите за тяхното странично занимание. Време е да промените рутината в семейството си и да внесете малко свежест в ежедневието ви. Не позволявайте на странични хора да ви дават съвети, а следвайте вашите желания. В края на седмицата ще се сблъскате със здравословни проблеми, затова вземете мерки. През почивните дни не се претоварвайте.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Ако учите нещо, то тази седмица ще успеете да наваксате, за да успеете да постигнете желание резултати. Не се разсейвайте, а продължавайте, най-трудно ще ви бъде да успеете да се преборите именно с това. В срета на седмицата ще имате възможността, ако сте семейни, да подобрите семейния си живот. Ако се случва някаква промяна около вас, то не се притеснявайте да я допуснете да се случи. През почивните дни ваши роднини ще потърсят помощта ви, направете всичко по силите си, за да им помогнете.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще се чувствате изтощени емоционално, което обаче ще ви помогне да започнете нов период в живота ви. Намирате се в Сатурнова дупка, така че може да сте сигурни, че и това ще мине. Не оставайте без занимание, нека да сте ангажирани постоянно. Бързо ще мине периодът от скука и умора, които до скоро са ви преследвали. Пазете сърцето си.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 20 Фев 2017, 13:37

Много хубав хороскоп! :clappingorange:
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: 20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Lollipop » 20 Фев 2017, 14:54

Pipilota написа:Много хубав хороскоп! :clappingorange:

И на мен напоследък не ми харесваше, но сега ми хареса много, доста положителен! ;:)
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: 20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kaya » 20 Фев 2017, 16:32

Мен явно ме очаква презареждане и рефрешване от стари случки, което е супер и с радост ще го направя.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya
 
Мнения: 2797
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:52

Re: 20.02 - 26.02.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 21 Фев 2017, 10:27

Ккави са тея интриги, които ме заплашват. :) Стрелците не си падаме по интриги, да се знае! :mrgreen:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron