27.02 - 05.03.2017 г. - Седмичен хороскоп!

27.02 - 05.03.2017 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModIrina » 27 Фев 2017, 12:40

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица трябва да укротите буйния си нрав и да избягвате всякакви конфликти и напрегнати ситуации, защото изпускането на нервите може да ви изиграе лоша шега, дори и да сте в правото си. Може да ви нарочат като агресивен човек и да ви лепнат етикет. Помъчете се да си овладявате нервите и емоциите и после ще видите, че е имало смисъл, нещата ще се наредят и без да ги пришпорвате. Не се връщайте към миналото си и предишни събития, каквото било, било. Не позволявайте то да определя настоящето или бъдещето ви. Ако все пак ви набъркат или попаднете в такова положение, дайте ясен знак как стоят за вас нещата. Не действайте интуитивно и бързо да взимате решения в този период. Добре ще ви се отрази, ако започнете да спортувате нещо.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Периодът за вас няма да е лек и затова трябва да съберете сили. Уповавайте се на тези неща, които знаете, че ви действат релаксиращо и ненатоварващо или открийте ново поле за успокоение. Отношенията ви с любимия или любимата, изобщо и с близките хора, са малко разклатени. Затова се постарайте да сте сдържани в думите и действията си и не се поддавайте на гневните изблици, както своите, така и на останалите. Караниците могат да се отразят на здравето ви и това е още една причина да ги избягвате. Лошият период няма да засегне само личните ви отношения, но и професионалните ви. Внимавайте много и с финансовите си дела, не е време да влагате пари или да давате на заем. Не взимайте крайни решения за каквото и да било, после може да съжалявате, че сте избързали.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
За вас най-добре ще е, ако тази седмица се отдадете на релаксиращи процедури и пълна почивка. Имате нужда и си осигурете този комфорт. Бъдете внимателни и относно здравето си, обърнете си повече внимание и по начин, който най-добре ще отговаря на вашата натура. Идете някъде сред природата или се затворете в някой СПА център, ваша воля. Ако нямате възможност, в работата не се натоварвайте прекалено и не поемайте нови задачи, ще ви дойде пряко сили и ще се почувствате изцедени. Не всичко може да се обясни рационално, затова се доверявайте повече на интуицията си. И слушайте тялото си от какво има нужда. С наближаването на пролетта можете да минете на по-лек хранителен режим, ако не постите.

РАК (22 юни – 22 юли)
Радвате се на настъпващата пролет и затоплянето на времето ви се отразява добре както на физическото състояние, така и на настроението. Пазете се тази седмица да не се набутате между шамарите, не ви е нужно, макар че често предизвиквате такива реакции. Този път се постарайте да сте встрани и само да наблюдавате, а не да сте деен участник или да подклаждате напрежението. Обърнете внимание на себе си и близките си, въпреки че се затопля, още върлуват вирусите и е възможно вие или някой от семейството да имате нужда от грижи. Не позволявайте и да ви изкарват извън нервите и да ви изкарват извън кожата ви, все пак от вас зависи това да не става.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица ще изпитате доста крайни състояния и от вас зависи те да не взимат връх. Бъдете по-отговорни към здравето си. Ако ви е тежко и се чувствате напълнели и обездвижени, значи е време да промените начина си на хранене и да се движите повече. Времето се затопли и това лесно може да се уреди, стига да имате желание и воля. Внимавайте с финансовите си дела, може да имате неприятни изненади. Постарайте се да бъдете позитивни и не позволявайте хора или ситуации да развалят настроението ви. Пазете се от крайни реакции от ваша страна. В работата ви може да ви е малко напрегнато и да ви гонят срокове, но вие лесно ще го отхвърляте като задача стига да сте концентрирани и да не отвличате вниманието си с ненужни интриги и дрязги.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Избягвайте ситуации и хора, които могат да ви поставят в риск през този период. Пазете се от инциденти, остри конфликти и прекъсване на отношения. И всичко ще бъде наред. Ако се чувствате изтощени и на ръба на възможностите си, направете нещо по въпроса, защото това се отразява на здравето ви. В момента се чувствате спокойни и балансирани и със здравословна храна и физическа активност дълго време ще запазите това състояние и ще допринесете още повече да продължите в този дух. А и това ще ви позволи да бъдете по-активни. Не се връзвайте на приказките на околните, които ще се опитват по някакъв начин да ви изкарат от релси. Не обръщайте внимание и ще се откажат.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Ако сте привърженици на постите, сега е моментът да се включите и да ги спазвате. Но наистина бъдете сериозни, ако сте си поставили за цел да изчистите организма си и да го подготвите за пролетта. Ако сте решили и да прочиствате стари проблеми и отношения, действайте разумно и анализирайте, а не се хвърляйте с главата надолу. Бъдете внимателни в реакциите си, както и в професионалните си задължения и начинания, за да нямате неприятни изненади. Завързването на нови приятелства и контакти го правете с едно наум, може да са ви полезни за в бъдеще, но може и да ви донесат разочарование. Обърнете повече внимание на близките си, в този период може да имат нужда от вас.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Тази седмица сте изпълнени с много енергия и ентусиазъм, горите от желание за действие. Ако сте се насочили към някакво личностно развитие и надграждане, обмислете внимателно стъпките си. Същото важи и ако мислите за смяна на работата. Започвате да усещате полъха на пролетта и за да се предпазите от пролетната умора, отрано вземете мерки за балансиран режим на хранене и спорт. Като за начало не се претоварвайте с упражненията, за да не получите обратния ефект – някоя травма или неприятна болежка. Бъдете по-толерантни с останалите, така ще избегнете доста приказки и номера зад гърба си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Все още сте силно свързани с миналото и събитията, които са ви се случили и затова постоянното връщане назад ви пречи да видите ясно картината на бъдещето си. Не можете да постигнете смирение със себе си, а с околните то е по-скоро привидно. Може би в тази насока трябва да поработите още доста. Някои от вас се чувстват изчерпани откъм сили и идеи, намерете начин да прекъснете омагьосания кръг и да откриете нещо, което да ви зарежда. Други от вас пък са на точно противоположната страна – пълни с нови хрумвания и ентусиазъм. Само преценете и уцелете точния момент и кога е най-подходящо да ги реализирате. Ако е нужно, изчакайте малко.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Ще ви е напрегнато както вкъщи, така и в работата заради много задължения и отговорности, които сте поели. Не сте разчели правилно силите си и затова сега е необходимо да пренаредите приоритетите си. Бъдете по-смели във взимането на решения и не се страхувайте да заявите открито, че ви е трудно и че се нуждаете от помощ. Това не означава, че трябва да прехвърлите всичко на друг или да бъдете резки и нападателни, когато вие имате последната дума за дадено решение. Научете се как да отделяте време за себе си, как да си почивате, а защо не и да се поглезите. Вземете си няколко дни и отидете на място, което да ви зареди с положителна енергия и приятни емоции.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Вие сте във вихъра си и кипите от енергия и идеи. Може да се окажат важни за бъдещето ви и да ви донесат доста материални и нематериални дивиденти, така че ги пазете и си ги помнете. Внимавайте с финансовите си дела, не харчете неразумно и не се обвързвайте с договори, които могат да са неизгодни за вас впоследствие. Сякаш сте се събудили от зимен сън и сега нямате търпение да се порадвате на хубавото време, имате желание да не се застоявате много вкъщи и в затворени помещения. Дори и вкусовете към храната сякаш са ви се променили и искате да се храните с повече плодове и зеленчуци. Поне доведете нещата докрай и започнете да тренирате.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Ако сте психически стабилни и уверени в себе си, ще се справите с всяко едно предизвикателство, което ще се изпречи пред вас тази седмица. Действайте разумно и находчиво и няма да ви се налага да влизате в обяснителен режим или да търпите негативи в отношенията си с хората. Бъдете наблюдателни и така ще се ориентирате за настроенията в работата си и ще избегнете доста неприятни ситуации и конфликти. Ако почувствате напрежение или стрес у себе си, вземете мерки да го премахнете, защото ще ви наруши хармонията и може да се отрази на здравето ви.
FramarModIrina
 
Мнения: 19
Регистриран на: 09 Фев 2016, 15:56

Re: 27.02 - 05.03.2017 г. - Седмичен хороскоп!

Мнениеот MGB » 27 Фев 2017, 13:09

Тази седмица се очертава да е по-напрегната, дано новият месец да е по-хубав :wink: !
MGB
 
Мнения: 438
Регистриран на: 09 Апр 2014, 14:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта