27.03 - 02.04.2017 - Седмичен хороскоп!

27.03 - 02.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 27 Мар 2017, 11:04

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица е добре да се захванете най-накрая с големите проекти, които ще ви носят удовлетворение, особено, ако са свързани с хора. Насочете се към правенето на добро, защото не се знае кога и вие самите ще имате нужда някой да ви подаде ръка. През тази седмица ще намерите много интересни занимания и ще бъдете много решителни. Активни сте в работата, лесно ще боравите с пари и с думите, когато става въпрос за важна среща. Слушайте интуицията си и няма да се подведете, бъдете екстравагантни, смели и нестандартни в мисленето си. Правите ли това, което ви харесва, вашето здравословно състояние също ще бъде добро.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Тази седмица ще се връщате назад и ще търсите някои отговори на въпроси, касаещи миналото. Дали ще преосмисляте някаква връзка или ще преоцените всичко, което ви се е случило, то ще има да помислите над много неща. Потърсете отговорите на въпросите, които ви вълнуват вътре в себе си. Ако се занимавате с творчество, тази седмица ще сте много дейни, въображението ви е във вихъра си и имате много идеи, които може да предадете лесно върху вашите творби. Включите ли някаква медитация към ежедневните си задачи ще успявате да се справяте с тях по-лесно. Бъдете търпеливи, ако искате нещо, защото може би сега не е точния момент да се случи. По-практичните от вас ще успеят да запазят спокойствие. Отделяйте време и за спорт.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Ако имате чуждестранни контакти или пътувания до други страни, може да сте сигурни в успеха на начинанието си. Важното е да бъдете фокусирани и сериозни. Ще успявате да се владеете, което ще ви помогне да концентрирате енергията си точно там, където ще ви бъде най-необходима. Подходящо време е да се занимавате с различни духовни практики, за да изразходвате енергията си и да поддържате добра форма както на тялото, така и на духа. Ако се занимавате с пари, внимавайте с рисковите решения.

РАК (22 юни – 22 юли)
Седмицата за вас е повече за изяви - в работата ви, а и ако искате да си поставите някоя нова цел, сега е времето да го сторите. Опитайте се да намерите време и за приятелите си, освен за работата. В началото на седмицата внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации, както в личен план, така и на работа в разговорите с партньорите ви. В средата на седмицата може да дадете старт на новите ви проекти. Краят на седмицата е добре да отделите време за да сплотите отношенията си с хората, с които работите. Ще ви се отразят добре разходи в природата, както и изобщо да се опитате да намерите време за самите вас.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица е най-добре да стартирате нещо ново, да пътувате извън страната, или да се отдадете на преподаване, ако имате такива заложби. С каквото и да се захванете използвайте ситуациите пред вас, за да обогатявате своите възгледи. След това може да използвате наученото в ежедневието си. Започва период, в който ще имате повече работа от обичайното, старайте се да не се претоварите. Внимавайте да не ви се отрази повечето работа на здравословното състояние, задължително отделяйте достатъчно време за приятни занимания и релаксация, за да може да се възстановите.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица ще имате възможност да пътувате и да започнете да учите нещо ново. Ще се радвате на хармонични отношения с хората около вас. Може да имате повече работа, но лесно ще се справите с всички задачи, които имате. Намерете си време през тази седмица за спорт и приятни занимания и развлечения, както и за любимите си хора. Успявате да сте концентрирани и да използвате енергията си там, където трябва, ще бъде трудно на околните да ви разсеят.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица най-важното, което ще се случва с вас ще бъде в партньорските отношения, било то лични, или служебни. Това, което ще се случва, няма да се дължи само на външни фактори, добре е и вие да погледнете вътре в себе си и да направите някои промени, ако изпитвате нужда от това. Задайте си правилните въпроси и намерете най-добрите отговори за себе си. Насочете вниманието си към това, което искате, но все пак оставете важните решения за след няколко седмици, за да не се налага да ги преосмисляте.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица е добре да отделите повече време за себе си, за почивка, удоволствия и да прекарате време с човека,който обичате. Тези от вас, които се занимават с творчество ще бъдат много продуктивни. Препоръчително е да се занимавате със спорт или с каквито и да е било физически упражнения. Може би ще поставите ново начало за нещо, което отдавна искате и ще стартирате интересни проекти. Внимавайте, ако се занимавате с финанси, не предприемайте рискове и бъдете по-внимателни. Заложете на сигурното.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица бъдете внимателни, когато разговаряте с близки до вас хора, възможно е да кажете нещо, което да не им хареса и да ги изгубите. Пазете се от клюки и стойте далеч от интриги. Обърнете внимание на здравето си - както на физическото, така и на духовното. Седмицата не е подходяща за рискове, не вземайте важни решения, дори и да ви изглеждат добри. Тази седмица ще се занимавате и с някои въпроси, свързани с дома ви, изобщо темата за семейството ще ви занимава през следващите дни.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Ако нещо ще ви се отрази добре тази седмица, това ще е пътуването. Внимавайте в комуникацията, подбирайте точно думите си, за да се изразявате правилно и да бъдете разбрани. Ако мислите, че има необходимост да проведете някакви разговори, направете го. Ще бъдете доста ангажирани с различни срещи и разговори, но се опитайте да намерите време и за почивка.Отдъхнете си от всичко и се заредете с енергия. На работното място нещата ще се развиват добре, ще покажете умението си да използвате енергията си там, където трябва, а ако се си поставили различни цели, то успешно ще реализирате голяма част от тях.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица мислите ви ще бъдат главно ориентирани към работата - бизнеса и финансите. Възможно е да настъпят някакви неочаквани промени е тези сфери. През тази седмица се опитайте да приключите с миналото и да се срещнете с хората, с които имате задачи за довършване. Отделете време за приятелите си, както и за групите, в които участвате. Ще се радвате на хармония в отношенията с хората около вас. Опитайте се да спортувате и да намирате време и за почивка, но и все пак не бъдете мързеливи. Помислете за възможностите, които имате, за своите таланти и умения, за това, което правите с тях. Обърнете внимание на здравето си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица бъдете по-дейни в работата си, проведете бизнес разговорите и решете финансовите въпроси, които са на дневен ред. Слушайте интуицията си и няма да бъдете подведени. Някои от вас ще имат възможността за пътуване в чужбина, не изпускайте този шанс, това ще ви помогне да обогатите възгледите си и да подобрите уменията си. Ще вземете някои решения, които касаят бъдещето ви. Ако решите да се занимавате с благотворителност ще се почувствате много по-добре.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 27.03 - 02.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Snejna » 27 Мар 2017, 13:11

Напоследък хороскопа ми ме праща да си намирам чуждестранни партньори.. ;) ще взема да го направя най-накрая! :mrgreen:
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: 27.03 - 02.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Monika_Spasova » 27 Мар 2017, 14:42

Интересен хороскоп! :)
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта