03.04 - 09.04.2017 - Седмичен хороскоп!

03.04 - 09.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 03 Апр 2017, 11:17

ОВЕН (21 март – 20 април)
Очаква ви много динамична седмица, може да разчитате на собствените си възможности и лесно ще се справяте с различните неща, които ви се случват. Ако сте планирали стартирането на нови начинания и инвестиции, изчакайте поне още две седмици, преди да ги стартирате. Сега работете върху това, което сте започнали. Реализирайте проектите си и ги докарайте до финал. Премислете партньорските си отношения и връзките около вас. Ако имате нужда променете нещо. Избягвайте да реагирате крайно, контролирайте се по-добре, за да не останете и самите вие изненадани от реакциите си.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
Новата седмица не е подходяща за пътувания, за различни професионални изяви, защото неща може да се наредят по неблагоприятен за вас начин. Но все пак тази седмица, може да заложите на преговорите, защото комуникацията ви ще е успешна. Сега се намирате във време, в което трябва да погледнете самите себе си отвътре и да отложите външните изяви. Търпението, което ви е вродено ще ви бъде от голяма полза през тази седмица. Намерете време да анализирате минали случки и да направите някои равносметки. Възможно е да се захванете с медитация.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Този период е добре да се обърнете към себе си и да си направите някои равносметки. Сега е времето да поработите със себе си, да избистрите в главата си това, което искате. Много е вероятно нещата, които ви се случват да не отговарят на очакванията ви. Мечтайте по -малко и работете по-усилено за това, което искате, а не се заробвайте с надежди за бъдещето, пропускайки настоящето. Грижете се добре за здравето си, възможно е изпитвате липса на енергия. Медитацията и почивката, разходките из природата ще ви помогнат да постигнете баланс и да намерите своя вътрешен мир.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица е добре да поставите началото на реализацията на нови проекти. Старайте се да обръщате внимание на вашите близки и на приятелския си кръг, да намирате достатъчно време за хобитата си. Началото на седмицата обърнете внимание на здравето си. В средата е времето, в което трябва да говорите с хората около вас и да черпите от тях вдъхновение, а последните дни на седмицата обърнете внимание на семейството си. Ако се занимавате с изкуство и творческа дейност, тази седмица ще е много успешна за вас, ако обаче работата ви не е такава, то трябва да сте внимателни да не попаднете в неприятни ситуации, с които трудно ще се справите.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
В началото на седмицата може да покажете уменията и знанията си и ще блеснете на работа, още в началото на седмицата. А след това е добре да насочите вниманието си към други неща - обърнете внимание на здравето си. Ако попаднете в драматични ситуации е възможно да загубите от енергията си и това ще се отрази както на душевността ви, така и физически. Стремете се към спокойствие и се занимавайте с различни практики, като йога. Това ще ви успокои и ще ви помогне да намерите баланс.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
И през тази седмица пред вас ще стои въпросът как да разширите хоризонтите пред себе си. За някои ще е свързано с пътувания, за други с различни контакти и обучения. Тази седмица е много подходяща за повишаване на вашето личностно развитие във всяка една сфера на живота ви. Възможно е, обаче, да срещнете някои трудности в партньорските отношения, може да се наложи да промените възгледите си. Важно е да осъзнаете, че всяка една трудност ви предоставя възможност да израснете и да постигнете по-добри резултати.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През настоящата седмица бъдете внимателни да не предизвикате конфликти в дома ви, което би довело до захлаждане на отношенията. Въздържайте се от каквито и да е било окончателни решения, особено взети под влиянието на емоции. Време е за размисъл и равносметки за всичко, което ви се случва. В работата си може да имате проблеми и ще имате нужда от повече почивка. Внимавайте да не се въвличате в интриги с колегите си. Ако се занимавате с изкуство тази седмица ще е ползотворна за вас.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Седмицата ви ще е много добра както в работата, така и в партньорските ви отношения. Може да общувате спокойно, но все още не трябва да вземате крайни решения. Общувайте активно с околните без притеснения, може да предприемете и пътувания. Срещнете се с близки и роднини, които не сте виждали отдавна. Трябва да си давате почивка и да презареждате батериите, независимо, че се чувствате добре, скоро може и да не е така. Не пренебрегвайте здравето си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Ще ви се наложи да привършвате някои стари разговори през тази седмица и да изяснявате отношенията си с хора от дома си. Внимавайте за конфликти с тях. Не се претоварвайте на работа, въпреки че ще издържите на всякакво напрежение. След средата на седмицата е време да си отдъхнете, да се захванете със спорт или друго приятно занимание за вас. Някои от вас ще се срещнат със специален за тях човек, но не започвайте нова връзка поне до средата на месеца, ако искате тя да е успешна и дългосрочна. В началото внимавайте да нае се въвличате във финансови взаимоотношения с чужденци.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Седмицата не е подходяща за професионални изяви, защото може да останете разочаровани от резултата. Внимавайте да не се въвличате в конфликти с близки хора. Довършете недовършеното, което имате с тях и продължете напред. Опитайте се да намерите време за себе си и да медитирате, да размишлявате над въпросите, които ви вълнуват. Ако нещо не ви харесва променете го, сега е времето, в което да предприемете своите промени на убежденията и на живота си и на това, което не ви харесва.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата не е подходяща за бизнес сделки и финансови.Внимавайте да не възникнат неразбирателства с хората от дома ви. Не пътувайте извън страната, защото и там се крие риск от конфликти. Намерете време за своите близки. Ако се налага да водите преговори, направете го в края на седмицата. Първите дни на периода е добре да се занимавате с творчество, спорт, да почивате повече. След вторник се концентрирайте в работата си и в служебните си задачи. Уикедът се посветете на семейството си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Последно време сте много активни и амбицирани, но тази седмица ще срещнете някои трудности, свързани с резултат от вашето поведение, с което е добре да се разделите. Партньорските ви отношения ще се развиват градивно, и скоро ще достигнете до ново ниво. За да се случи това, трябва да сте честни и със себе си и с околните. Погледнете в себе си намерете своите лоши страни и се опитайте да промените това, което и на вас самите не ви харесва. Внимавайте да не избухнат конфликти в приятелските ви кръг, не драматизирайте, за да не си навредите на здравето.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 03.04 - 09.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот vanessa_ » 03 Апр 2017, 12:40

Отово при мен е време за равносметки, то и аз самата се усещам, че не си вземам поуките от тоя живот.
vanessa_
 
Мнения: 337
Регистриран на: 10 Окт 2016, 13:41

Re: 03.04 - 09.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот gabinka_80 » 05 Апр 2017, 12:36

За мен тази седмица хороскопът е напълно верен, описва всичките ми тревоги и чувства. Благодаря :)
gabinka_80
 
Мнения: 300
Регистриран на: 15 Юли 2016, 12:22

Re: 03.04 - 09.04.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот kikimoraa » 05 Апр 2017, 14:58

При мен също се получи, имах малко неразбирателства с едни везни.. учудващо верен хороскоп за тях. :mrgreen:
kikimoraa
 
Мнения: 255
Регистриран на: 26 Мар 2017, 11:03


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта