29.05 - 04.06.2017 - Седмичен хороскоп!

29.05 - 04.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 29 Май 2017, 11:03

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица е добре да забавите темпото. Избягвайте срещи и делови разговори, особено с чужденци. Внимавайте да не се претоварите и да не си причините травми, ако имате по-висока физическа активност. В общуването с близките си може да сте спокойни и да си изказвате мнението без притеснения. Бъдете гъвкави и лесно ще избегнете спорните и конфликтни ситуации. Намерете време за себе си, това ще ви помогне да намерите отговорите на въпросите, които търсите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май)
През следващите дни внимавайте да не се въвлечете в конфликти, най-вече с хора от приятелския ви кръг. Важно е да обърнете внимание и на здравето си. Емоциите и нервността ви ще ви се отразят негативно. Не драматизирайте и не изисквайте прекалено от другите, защото това ще ви накара да се чувствате зле. Моментът е подходящ за учене и за различни професионални изяви. Все пак е добре да обръщате внимание на вътрешния си свят и да се опитате да намерите баланса вътре в себе си. От вас самите зависи да намерите своето спокойствие, отколкото да го опирате до външни фактори.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица може да пътувате, да действате по своите задачи, да затвърждавате някои контакти с хора от чужбина. През следващите дни е добре да погледнете назад и да си направите някои равносметки, да си вземете изводите. Прекарвайте време сами или след природата и сами ще намерите отговорите на въпросите, които ви тормозят напоследък. Спокойствието, което ще откриете ще ви помогне да се справите с натрапчивите мисли. В началото на седмицата не е добре да подписвате важни договори и да сключвате сделки, свързани с повече пари. Не вземайте заеми и кредити. Грижете се добре за здравето си, спазвайте режим, медитирайте.

РАК (22 юни – 22 юли)
Началото на седмицата ще бъде по-напрегнато – добре се грижете както за физическото си здраве, така и за емоционалното си спокойствие. Възможно е да го постигнете със спорт и различни процедури. Не вземайте важни финансови решения и бъдете предпазливи в бизнес начинанията, по-добре е да изчакате малко. Внимавайте да не попаднете в конфликти с вашите приятели, след сряда ще може пътувате, за да се срещнете с различни близки за вас хора от семейството ви. Отделете достатъчно време на хората от дома си. В партньорските отношения отново трябва да сте нащрек за конфликти и неразбирателства.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)
Тази седмица за вас ще е добра, ако обичате да пътувате или учите нещо. Възгледите ви ще се променят и ще разширите кръгозора си. Може да отделите време за пътувания и срещи с близки хора. Лесно ще общувате с околните и ще бъдете достатъчно гъвкави в разговорите. На работното си място всичко ще е спокойно, така че с лекота ще вършите вашите задължения и изпълнението на ангажиментите ви няма да ви тежи. Внимавайте обаче да не попаднете в конфликти с шефа си. Опитайте се да постигнете разбирателство, като приложите своите умения в разговорите..

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата е подходяща да пътувате, за развлечения, за спорт, за творчество. С каквато и творческа дейност да се захванете ще имате успех и вдъхновение. В дома си се постарайте да установите хармония, намерете достатъчно време за хората от семейството си. Седмицата е подходяща за обучения, пътувания и създаването на нови връзки. Стремете се да обогатите и знанията си. Ако има нещо ново, което искате да направите и да пробвате, бъдете смели и дейни. Отворени сте към всяко едно предизвикателство.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица внимавайте да не се въвличате в конфликти най-вече в отношенията си с любимите хора, макар че и в работата си трябва да сте нащрек. Добре ще е, ако проявявате разбиране, вместо да драматизиране, не бъдете импулсивни и крайни в решенията си, когато сте под влияние на емоциите. Обърнете по-голямо внимание на хората от дома си и се погрижете за здравето си. Ако сте по-нервни намерете начини да си почивате и да се освобождавате от напрежението. Различни енергийни практики ще ви помогнат, като йога и медитация.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица е добре да не вземате важни решения, свързани с пари – не давайте заеми и не вземайте кредити. Не се изявявайте и в професионалните области. Внимавайте за травми при различни спортни занимания. Подходящо е да отдадете на йога, за да разпределяте енергията си. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с партньорите си и с хората от дома ви. Няма да е добре, ако действате импулсивно и проявявате твърде много емоции. Отнасяйте се с разбиране към другите, но се опитайте да се дистанцирате от ситуациите,без да драматизирате излишно.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
До средата на седмицата не е подходящо да се захващате с бизнес и финансови начинания. Внимавайте да не възникнат конфликти в партньорствата. Може да пътувате и да изградите ползотворни контакти с хора от чужбина. Стремете се да възприемате новото, промените и възможностите, които се откриват пред вас, всичко това ще ви помогне да научите много за себе си. Грижете се за здравето си,добре е да проявявате умереност, ако не искате да си причините някакви травми.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Новата седмица е най-добре да се усамотите и да си направите някои равносметки, връщайки се назад към миналото. Анализирайте темите, които са важни за вас. Внимавайте с конфликтите на работа, може да попаднете в неприятна ситуация с колегите си. Бъдете по-отговорни към здравето си, ако спортувате или се занимавате с друга физическа дейност, добре е да не се претоварвате, защото съществува риск от травми. В дома ви е възможно да се случат промени. Добре е да пътувате и да се запишете на обучения, за да обогатят възгледите ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата е подходяща за кратки пътувания, срещи и за разговори. Може да постите своите близки и роднини, да комуникирате с познати и близките ви. Добро време е за старт на някакво обучение. През тази седмица лесно ще поддържате добри отношения с партньорите си. Това е свързано и с вашето личностно израстване , все пак добрите отношения се отразяват и на човека. Внимавайте при спорт и физически натоварвания, има риск от травми.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица не е подходяща за професионални изяви или за старт на различни бизнес инициативи, а и за важни финансови дела. Грижете се добре за здравето си, ако се чувствате нервни и напрегнати, добре е да се занимавате с йога и медитация. Препоръчително са още и плуването и да прекарвате време сред природата. Внимавайте да не възникнат конфликти в дома ви. Трябва да приемате спокойно случващото се и да се отнасяте с разбиране към околните.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 29.05 - 04.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Kremiliya » 29 Май 2017, 11:51

Често чувам препоръки да се захвана с медитация, може би това е начин да се отърва от стреса и от всичко останало. Вярвате ли, че наистина може да се пребори стреса с йога?
Аватар
Kremiliya
 
Мнения: 1865
Регистриран на: 20 Ное 2014, 11:14

Re: 29.05 - 04.06.2017 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 29 Май 2017, 12:26

Kremiliya написа:Често чувам препоръки да се захвана с медитация, може би това е начин да се отърва от стреса и от всичко останало. Вярвате ли, че наистина може да се пребори стреса с йога?

Оо, да според мен е напълнмо възможно. По принцип не съм привърженик на всякакви практики, които са от този род, но за йогата съм сигурна, че отпуска и ти помага да се възстановиш. Можеш да пробваш, с нищо няма да загубиш, ако го направиш.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта