Eve slim мнения?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Eve slim мнения?

Мнениеот diana_33 » 26 Яну 2017, 17:29

Здравейте, на всички съмишленици в усилята по сваляне на килограми! :smile:
Реших да направя тази тема, за да може всеки който е пробвал този фет бърнър да споделя мнения и резулатати... Аз лично, попаднах на продукта след като пробвах какво ли не, без особено да успявах да задържа резултата. Започнах да се ровя отново, докато приятелки ми казаха, че пият някаква добавка без схеми, без разтваряне на прахове и т.н. При това, видимо виждах, че на тях им действа доста добре :wink: и най-логичното нещо , което можех да направя е да я пробвам и аз. Има три варианта с лют пипер, зелен чай и бреза, аз не съм ги комбинирала, но долколкото знам могат и да се комбинират за период от четири седмици. Та, тъй като изглежда добавката е нова за бг пазара или поне за аз наскоро я открих и не намерих много инфо за из нета, реших да направя темата и всеки, който пие или я е пил да споделя мнение, и да си помагаме. Аз лично останах много изненадана и резултатие вече са налице! :razz: :clappingorange:
diana_33
 
Мнения: 4
Регистриран на: 12 Дек 2016, 20:49

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот ninka_beb » 26 Яну 2017, 17:40

Здравейте , преди 2 месеца пих еве и сега видях темата ви и реших да споделя моето мнение. През първите 2 седмици свалих 3 кг, което беше рекорд за мен, защото от както родих не мога да сваля нищо, а опитвах всякакви продукти. След втората седмица обаче започнах да свалям още по-бързо и за два месеца свалих общо около 9 кг. Това е напряаво супер, понеже от началото на годиата го спрях и досега не съм качила нищо, което е най-хубавото. Бях близо 68 кг, а сега съм 59 кг.
ninka_beb
 
Мнения: 2
Регистриран на: 12 Дек 2016, 20:53

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот alexandra_rus » 26 Яну 2017, 17:46

Здравейте, какво съдържат хапчетата и къде ги има, аз съм от Пловдив?
alexandra_rus
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Дек 2016, 20:16

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот Milena Kanoli » 26 Яну 2017, 17:55

аз съм ги чувала от инструкторката ми по аеробика, но така си остана, не съм ги пробвала още, но след като има доволни и от вас момичета...май ми е време :idea: alexandra_rus мисля, че са с натурални съставки..билки, канела, пипер.. знам, че намаляват апетита и не ти се яде сладко, по това, което са ми казвали.
Milena Kanoli
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Дек 2016, 14:20

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот iwoni » 26 Яну 2017, 21:54

Не съм много запозната, но това последно фетбърнър ли е или добавка, която подтиска апетита. Или е едно и също, не знам каква е разликата между тях.
iwoni
 
Мнения: 483
Регистриран на: 18 Яну 2016, 15:14

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот diana_33 » 27 Яну 2017, 10:46

iwoni написа:Не съм много запозната, но това последно фетбърнър ли е или добавка, която подтиска апетита. Или е едно и също, не знам каква е разликата между тях.

Не, не е класическия фет бърнър, по-скоро е хранителна добавка, която освен, че потиска апетита подпомага и постепенното отсабване, като така згарят подкожните мазнни, а не мускулна тъкан и резултатът е дълготраен. Нарекла съм го фет бърнър, защото наистина с него изгорх доста мазнини, метаболизма ми е по-бърз вече, но вие сте права може би е по-правилно да се определи като хранителна добавка предвид съдържанието му. Alexandra_rus да отговоря и на вашето питане, в продукта са комбинирали Худия Гордони, CLA(конюгирана линолова киселина), канела, хитозан, малинови кетони, екстракт от зелено кафе, вечерна иглика, горчив портокал и хром пиколинат + допълнителна съставка различна за всеки от трите варианта. Има вариант със зелен чай, с бреза (този изхвърля излишната вода от организма) и с лют червен пипер.
diana_33
 
Мнения: 4
Регистриран на: 12 Дек 2016, 20:49

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2017, 10:58

http://apteka.framar.bg/30055925/%D0%B5 ... B%D0%B8-48 За това ли става въпрос? Стана ми много интересно, аз имам проблеми с килограмите и най-вече с апетита ми напоследък, та това дали ще ми помогне и на мен малко да "вляза в ритъм"? Изпитвали ли сте странични ефекти, някакви препоръки, за комбинирането с различни лекарства, или заболявания?
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот Verka_N » 27 Яну 2017, 11:21

А, сега виждам темата..и аз бях писала някъде за този продукт по-другите теми във връзка как да си върнеш по-бързо формата след бремеността :razz: Аз започнах да го пия 1 месец след като родих и заедно с упражнения резултатът наистина беше видим, чак не ми се вярваше колко бързо влезнах във форма. Относно храненето не ми беше необходимо да се ограничавам, защото просто не ми се ядеше, на обяд супичка, салата, вечер нещо съвсем малко и резултати бяха налице. :grin: Като страничен ефект мога да кажа, че може леко да те обезводни, ако не приемаш голямо количество вода. Но за мен лично това не беше недостатък, а напротив, така се научих да пия по 3литра на ден :cool: , което преди ми беше невъзможно! Доколкото знам, производителя предупреждава да не се приема с антидепресанти, триптофан, жълт кантарион, лекарства за мигрена като „Imitrex” и наркотици.
"Не приемайте EveSlim ако имате фамилна анамнеза или епилепсия, инфаркт, сърдечна аритмия, глаукома и високо кръвно налягане.
EveSlim не трябва да се приема по време на бременност"
Verka_N
 
Мнения: 9
Регистриран на: 09 Дек 2016, 15:14

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2017, 11:25

А усилване на пулса пише в листовката , усетили ли сте? моя пулс по принцип е доста засилен, да нае ми изкочи сърцето... :mrgreen: Сега е около 80-90 удара..
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Eve slim мнения?

Мнениеот Valentina_D » 27 Яну 2017, 11:39

О, супер за темичката. Аз си купих добавката преди 10ина дни. Отслабнала съм с 2 кг оттогава. :smile: Това, което забелязвам е, че при мен доста трудно става пиенето на вода, въпреки, че съм постоянно с шишето :lol: и затова изпитвам малко повече сухота, но в дните, когато се понасиля и пия повечко се чувствам супер. Между другото, не знам дал е от това, но забелязвам, че горе-долу откакто го пия, кожата ми изглежда доста свежа и някак си по-чиста, явно заради чистенето от токсините :utensils:
rabotnata_pchela аз имах леко ускорявяане на пулса първите два дни, след това отмина и всичко се нормализира, аз мисля, че най-важното е водата и вс е ок, а и така изхвърляш много повече токсини и нямаш място за храна :grin:
Valentina_D
 
Мнения: 4
Регистриран на: 09 Дек 2016, 16:42

Следваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron