За въпроси: 042 / 605 300, 0893 / 376 735; help@framar.bg | Abroad +359 / 879 611 100; international@framar.bg
Модератор: FramarModRosi
lekarstvo написа:Използвах един скъп крем за лице и се обринах.Това вид екзема ли е?Сърбеше ме много.
lekarstvo написа:Препоръчайте ми такъв крем, който да си купя.
zwezda написа:Имам обрив от малки мехурчета между пръстите на ръцете. Кожата е по-груба и суха. Не ме боли и малко ме сърби, но се притеснявам. Това екзема ли е? Да не са гъбички?
zwezda написа:След използването на крем за ръце състоянието на ръцете ми се подобри. Нямам и гъбички по ноктити. Това означава ли че не са гъбички?
А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА МЛЯКО 400 мл.: A-DERMA EXOMEGA LAIT 400 ml. А DERMA EXOMEGA LAIT Екзомега Мляко емолиент за атопична и много суха кожа Кърмачета, деца и възрастни Флакон с помпа 400мл Предназначение: Екзомег
ЕУЦЕРИН МЕН СИЛВЪР КОМПЛЕКТ: EUCERIN MEN SILVER SET ЕУЦЕРИН MEN SILVER КОМПЛЕКТ Комплектът съдържа: 1. Гел за бръснене Предназначение: За кожа, склонна към раздразнения, обриви и зачервявания след бръсн
Алергичен контактен дерматит мкб L23: dermatitis contacta allergica Алергичен дерматит: възниква на мястото с повторен контакт с алергичния агент (главно химически вещества), наблюдава се при хора в зряла възраст.
Алергичен контактен дерматит от козметични средства мкб L23.2: Различните козметични средства (грим, шампоани, дезодоранти, кремове и др) често стават причина за развитие на алергична реакция. Съдържащите се в тях ароматизатори и консервант
Алергичен контактен дерматит от метали мкб L23.0: Алергичен контактен дерматит се развива няколко часа след контакта между алергена и кожата. Кожата става подута, зачервена и сърбяща. Ако реакцията е по - тежка може да се разви
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта