Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот маиналандиа » 28 Яну 2013, 16:43

Да и аз открих едни много - добри ИГРИ ЗА ПОРАСНАЛИ.. там :P Супер интересни са ..има и истината или предизвикателството..и предизвикателствата са доста горещи :lol: Мисля това да си подарим тази година с моя ;)
маиналандиа

Re: Какво да му подарим за празника? – вашите идеи

Мнениеот IVRO » 29 Яну 2013, 15:25

Не смятате ли, че най - подходящия подарък за мъжа е една по - гореща нощ :P
IVRO

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот IVRO » 29 Яну 2013, 15:35

Интересна идея, но не съм сигурен, че е подходяща за 14 февруари...
IVRO

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот IVRO » 29 Яну 2013, 15:52

Ами заведи го ти :P ...вие жените все чакате мъжа да направи първата крачка
IVRO

Мнениеот Siss » 04 Фев 2013, 17:44

По default горещата нощ е част от екскурзията...Не смяташ ли?
Siss

Мнениеот Dior » 05 Фев 2013, 14:57

Не е важна датата! Мъжът трябва по принцип да познава добре половинката си, за да знае какво точно би я зарадвало най-много и какво тя ще приеме като най-романтичния жест. Жените обичаме вниманието!
Dior

Мнениеот Феята на зъбките » 07 Фев 2013, 05:33

От посочените до тук подаръци нищо не би ми било от полза . :| не носим портфейли ,не четем книги ,алкохола не ни впечатлява ,а за почивка и дума не може да става от къде толкова свободно време :| . За 6-месечна връзка не мога да си позволя да изпадам в дълбока романтика със сърца и надписи ''обичам те '' . Трудно е да избираш за човек който си има всичко за това се спрях на белезници ,повечето читателки може би няма да одобрят моя избор . Нещо малко и скромно и колкото да е в духа на С.В. поне кутийката ще е като сърце. Всяка жена или момиче познава мъжа/момчето до себе си и знае какви биха били реакциите му . Аз определено очаквам положителни отзиви ,ще го приеме като палава закачка ;) или поне така се надявам :roll:
Феята на зъбките

Мнениеот beautymaniac » 07 Фев 2013, 18:14

Аз заложих на един от любимите му парфюми. Ще приготвя и специална романтична вечеря :D
beautymaniac

Мнениеот Pesh0 » 09 Фев 2013, 15:00

Здравейте и от мен ;) Аз също смятам, че не е важна датата и, че не е нужно да има повод, за да зарадваме любимите дами, които заслужават уважение и подаръци, с повод и без повод. Аз редовно радвам половинката си, дори и да няма повод, я с цвете, я с нещо друго, все пак тя полага толкова грижи за мен и детето, заслужава си, защото е злато :roll: Доста умувах какво да и подаря за Свети Валентин, понеже какви ли не подаръци съм и правил вече и изненади, но вече значително се улесних. Пратиха ми на имейла код за намаление horny10 , това е код който дава намаление 10% в сайта за бельо на Horny Lingerie . Бях скептично настоен, защото е сайт за еротично бельо, но разгледах и харесах няколко модела и мисля да се спра на това, все пак всеки е чувал, че най - добрите подаръци за една дама са бельо и цветя. Надявам се да съм дал идея на някой, кода може да го използвате и вие, за това го написах. Успех и радвайте си дамите с повод и без повод, те го заслужават :idea: :P
Pesh0

Мнениеот sunnyr » 11 Фев 2013, 12:37

Ще приготвя и специална романтична вечеря

Това е един от най - лесните и добри начини да го изненадаме... ;)
sunnyr

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения