От дете не съм яла качамак, предполагам последно баба ми е правила. Нейният беше такъв гъстичък,
Скоро хванах едно предаване, в което правиха полента, май това е италианското име на качамака Нямам идея от какво точно се прави качамака, но полентата не изглеждаше трудна за приготвяне, предполагам, че и качамака не е, тъй като изглеждаха по един и същ начин, предполагам е имало само разлика в брашното
Много ми се иска да си забъркам такава вкусотия, смятам, няма да е много трудно, може ли някой да ми каже как си го приготвя? А дали знаете за разликата между полентата и качамака - каква е?
Всъщност качамака как го сервирате като гарнитура към някаква манджичка, която има повечко сосче като това или самостоятелно само със сиренце?
много го обичах и имам чувство, че мога към всичко да прибавя качамак