Японски учен е създал непобедим вирус – ще ни го пуснат ли?

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Японски учен е създал непобедим вирус – ще ни го пуснат ли?

Мнениеот viking » 11 Юли 2014, 11:13

Не знам дали сте прочели, на мен тази информация ми попадна случайно, че японски учен създал вирус - трепач, в буквалния смисъл на израза - непобедим :( :(

Всъщност този японски учен, до колкото разбрах това му е работата - създава вируси, пускат ги, който оцелял, оцелял :| всъщност се оказа, че сме си развили някакъв имунитет към т.нар. свински грип и по тази причина е трябвало да измислят нещо по-силно, което да ни пуснат, съответно пречистят планетата... аз поне така си го обяснявам, като се има предвид, че не съм черноглед човек :idea:

Да, но ако ни пуснат този непобедим вирус нещата могат да станат адски страшни, имам бебе на 3 месеца и не желая да остава без родители или ние без нея и колко хора биха загинали, това го сравнявам с размерите на Бубонната чума през Средновековието, дали ще го позволят и сега, дали ще ни пуснат този непобедим вирус или всяват единствено смут :?
viking
 
Мнения: 243
Регистриран на: 27 Май 2014, 10:29

Re: Японски учен е създал непобедим вирус – ще ни го пуснат ли?

Мнениеот LaCoquine » 11 Юли 2014, 11:16

Абсолютно нищо не би ме учудило, включително и пускане на подобен вирус, а тя и Черната чума не е все още мъртва, като бактерия, съществува си, хора се разболяват от нея, но е успешно лечима ;)
LaCoquine
 
Мнения: 291
Регистриран на: 10 Юли 2014, 14:58


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта