Rali_hr написа:Голямо мислене по въпроса, замразявайте ги и толкова, после в тенджерата директно да се готвят.
Ами нали затова е и темата, да се замислим по въпроса, а и когато хората искат да живеят колкото се може по-здравословно, то трябва да се поразровиш за инфо.
Относно това
Rali_hr написа:PasDeDeux написа:miron написа:Винаги ги слагам замразени да ги готвя, това е единствения принцип, който спазвам
И аз съм на този принцип, но не зная дали само вида им се запазва или и витамините, вие как мислите?
Мисля, че всичко им се запазва, все пак е замразяване и всичко полезно си остава в тях
и аз си мисля, че се запазват, въпреки че е възможно някои от витамините да не са устойчиви на минусови температури, но като цяло би трябва това е по-правилният начин