Malina написа:Обожавам баклава, но не съм правила тази година, трябва да направя. Аз я правя много лесно, слагам през 3-4 кори малко масло, орехи и мед и така особено в началото, за последното "завиване" си оставям поне 5 кори, за да не се завиват после и отлепят.
Anka написа:Не я ли правите така на рулца, става много ефектна и май е по-лесна отколкото тази редената?
rabotnata pchela написа:Как ще прилича на баница, ти ме уби просто! Тая саралия е точно такава на рула и е велика, не знам кое е баничковото в нея.
svetlozara написа:Не ви ли става тежко като ядете баклава, аз направо се изприщвам, толкова ми е гадна
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта