asdddwww написа:У нас имам едно бурканче с розова вода,ползвам го само като ме засърби нещо
red_eyes написа:rabotnata pchela написа:Anka написа:[quote="Lollipop"]Аз съм я ползвала срещу сърбеж, много успокоява кожата
Така ли? Трябва да пробвам, някаква гадинка ме е нахапала и ужасно ме сърби, вече с какво ли не се мазах никакъв ефект ;(
Задължително пробвай, аз също съм го ползвала след ухапване от комари, имах една хубава розова вода, пратена подарък от прадядо ми, лека му пръст! Ползвах я няколко години, сега мисля пак да си взема, освен за гадния сърбеж, всякакви неприятни пъпчици може да лекува.Идеално антибактериално средство
sofi_black написа:Да и аз съм я ползвала при кожни раздразнения, понеже кожата ми е доста чувствителна, често ми се появяват пъпчици като от комар по лицето, а всъщност са от замърсяване, но като почистя и напръскам за 15 мин ми минава всичко
marsu написа:sofi_black написа:Да и аз съм я ползвала при кожни раздразнения, понеже кожата ми е доста чувствителна, често ми се появяват пъпчици като от комар по лицето, а всъщност са от замърсяване, но като почистя и напръскам за 15 мин ми минава всичко
Готино!А от къде си намирате истинска розова вода?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта