Снощи реших да опитам сурова тиква и адски много ми хареса! Притеснявам се, че май ми хареса повече, отколкото е нормално и си направих салата с червено цвекло, сурова тиква и ябълка, обилно полята с лимонов сок и малко зехтинче, за да се смесят вкусовете!
Единствено ме притеснява факта със суровата тиква, беше адски вкусна, но щом хората я пекат сигурно има някакъв резон в това Дали е възможно да навреди по някакъв начин, а като се пече да се облагородява, имате ли идея?
Вие хапвали ли сте сурова тиква и хареса ли ви, а какво ще кажете за комбинацията, която спретнах снощи За някои от вас може и да е твърде извратено, но аз бих си я правила всяка вечер и мускули ще завъдя от постоянното рендосване!
Предупреждавам - няма толкова вкусна витаминозна бомба