Snejna написа:Малко по малко стават нещата, но наистина е най-вече талант. Имам приятелка, чиято кухня е обзаведена от-до, но за сметка на това никога не съм хапвала нещо вкусно у тях.
Elica написа:Snejna написа:Малко по малко стават нещата, но наистина е най-вече талант. Имам приятелка, чиято кухня е обзаведена от-до, но за сметка на това никога не съм хапвала нещо вкусно у тях.
Значи казваш, че уредите не са гаранция, аз пък четох, че е добре да си купим скъпи и нови тенджери тигани да готвим на тях и да си взема кухненски робот и какво ли още не
Elica написа:Все още се мъча да се науча, от скоро живея с приятеля си и се старая да му приготвям поне вечеря.. понякога
Elica написа:Snejna написа:Малко по малко стават нещата, но наистина е най-вече талант. Имам приятелка, чиято кухня е обзаведена от-до, но за сметка на това никога не съм хапвала нещо вкусно у тях.
Значи казваш, че уредите не са гаранция, аз пък четох, че е добре да си купим скъпи и нови тенджери тигани да готвим на тях и да си взема кухненски робот и какво ли още не
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта