Как се научихте да готвите, а как да се науча аз?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Как се научихте да готвите, а как да се науча аз?

Мнениеот S_Milenska » 16 Дек 2014, 13:56

Научих се с много развалени манджи, старая се максимално да готвя полезни неща и разнообразни, но е трудно да :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Krum » 16 Дек 2014, 15:34

Много ме бива в готвенето, но на ежедневни неща. Много импровизирам, но най-важното беше в началото, че следвах точно рецептите, докато стигна до импровизациите. :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот Elica » 19 Дек 2014, 17:12

Snejna написа:Малко по малко стават нещата, но наистина е най-вече талант. Имам приятелка, чиято кухня е обзаведена от-до, но за сметка на това никога не съм хапвала нещо вкусно у тях. :roll:

Значи казваш, че уредите не са гаранция, аз пък четох, че е добре да си купим скъпи и нови тенджери тигани да готвим на тях и да си взема кухненски робот и какво ли още не :)
Аватар
Elica

Мнениеот Anka » 19 Дек 2014, 17:22

Elica написа:
Snejna написа:Малко по малко стават нещата, но наистина е най-вече талант. Имам приятелка, чиято кухня е обзаведена от-до, но за сметка на това никога не съм хапвала нещо вкусно у тях. :roll:

Значи казваш, че уредите не са гаранция, аз пък четох, че е добре да си купим скъпи и нови тенджери тигани да готвим на тях и да си взема кухненски робот и какво ли още не :)

Е, не уредите готвят, важното е ти какво ще забъркаш, вярно че са улеснение.. ;)
Аватар
Anka

Мнениеот mix_twix » 19 Дек 2014, 17:58

Готвене се нарича тайната, няма други екстри, хващаш и почваш малко по малко :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Lollipop » 21 Дек 2014, 10:20

Elica написа:Все още се мъча да се науча, от скоро живея с приятеля си и се старая да му приготвям поне вечеря.. понякога :mrgreen:

Ще стане, особено ако ти се отдава, а и желанието не е за подценяване ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Snejna » 21 Дек 2014, 15:22

Elica написа:

Разбира се, че не е от значение, пожар може да стане и в модерна кухня, хахахах :)))
Аватар
Snejna

Мнениеот mix_twix » 02 Юни 2015, 16:04

Всичко е с тренировки няма как да не стане, всичко се получава. В началото можех да направя само едни пържени яйца, но сега доста добре се справям с много различни неща.
Аватар
mix_twix

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Юни 2015, 08:02

Не знам, но моят малкия от вчера ме праща да отивам да печеля втория Мастър Шеф :mrgreen:
Каза, че мога да отида и да им сготвя най-вкусните спагети, ехх, детето ако разбираше, че там хората сами си правят спагети, а аз купувам готови от магазина. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 29 Юни 2015, 11:17

С много опити, страшно много опити и се получават нещата, аз още и още се уча, изпробвам нови неща, които не съм яла преди и малко по малко се приучавам към новите рецепти и вкусове.:)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети