Andrey написа:На това само да му сменя салама с нещо по-качествено и ще стане супер направо :)
red_eyes написа:Домашното не е ли по-хубаво от купешкото? Като им се хване цаката, няма да се търси да са като купешките. Слагате ли прясно мляко в замесването на тестото или си правите обикновено тесто? Това да науча аз, пък плънка, без плънка лесно се натъкмява .
Pipilota написа:С млечно тесто ше се получат и меки - например, 2 яйца, 2 с.л олио,1 ч.ч..топло прясно мляко с разтворено 1/2 п. мая вътре (или пакетче суха мая), брашно за хубаво меко тесто. Омесва се, втасва, разточва се и се пълни по желание, сгъва се на половинка и се защипват малко краищата. Запичат се на тиган, макар че и във фурната могат да се ударят.
Pipilota написа:С млечно тесто ше се получат и меки - например, 2 яйца, 2 с.л олио,1 ч.ч..топло прясно мляко с разтворено 1/2 п. мая вътре (или пакетче суха мая), брашно за хубаво меко тесто. Омесва се, втасва, разточва се и се пълни по желание, сгъва се на половинка и се защипват малко краищата. Запичат се на тиган, макар че и във фурната могат да се ударят.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта